Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Allenka26 Já jedu s klukem (5) a doma mi zůstavá holčička (3), taky se mi nechce jet bez ní, ale nedá se nic dělat, když to Tomík potřebuje. Nám řekla prim. Sílová, že jedeme na zácvikový pobyt na 4 týdny, ale na jak dlouho jedeme doopravdy to nevím, to zjistíme až nám pošlou oficiálně dopis s datumem nástupu. Napsali vám co si vzít s sebou?
@Marsi
klukum je 19 mesicu, takze jsou to porad moje miminka
, jo jo je to tam popsany, obleceni je jasny, plavky, plinky, kocarek atd atd. Kdyz mi poprve volali tak mi nabizeli pobyt na +6 tydnu, to jsem odmitla, jsou to prvni lazne, nevim jak to bude reagovat, u cviceni place a pak se z toho jeste min dva dny zklidnuje a hlavne bych nemela na takovou dobu hlidani druheho. Tak jsme se puvodne s pani domluvili na cca pulku ledna..a za tyden volala znovu ze maji tento termin na 3 tydny, tak jsme ho vzala..a presne tak delam to pro nej!!! pro nic jinyho
Zdravíčko, mamči, napišete nějaká info, jak to chodí v Košumberku na pavilonu M? je vlastní sociální zařízení na pokoji?, lednička, televize? jak se dá prát? a co poplatky? za dítě nebo i za doprovod? budu moc ráda za info, děkuju ![]()
@Jana Martinková
My máme v pozvánce pro pacienta psáno, že po příjezdu uhradíme poplatek spojený s ubytováním, takže nějaký se platí…
@misule89
My teda budeme nakonec v pavilonu E, kde jsou dvoulůžkové pokoje s televizí, ledničkou. Sociální zařízení je společné.
Ještě dodávám, že poplatky se hradí na 28 dní dopředu, při delším pobytu se uhradí doplatek v průběhu pobytu… aspoň nám to píšou ![]()
Aha, regulační poplatky už se neplatí, ale možná se platí něco za pokoj, např. za televzi nebo ledničku.
A není ten poplatek spojený s ubytováním za ledničku a televizi? a on se dá vybrat pavilon, kde chci s malou být?
já bych potřebovala vědět, zda to jde, potřebujem vlastní sociální zařízení na pokoji, ledničku a telku, případně funguje wifi?
vím, že regulační poplatky už nejsou, co strava pro doprovod, ta se taky neplatí? já jen jakou hotovost si připravit
Strava pro doprovod se neplatí. Pro děti je určený pavilon M a pavilon E.
Wifi připojení je v obou pavilonech.
My sme si pavilon nevybírali, ale zkus si tam zavolat. Nebo mě teď ještě napadá, když nám přišel dopis, že přijali návrh na léčbu, tak tam byl vratný dopis, kde bylo možné napsat si požadavky na ubytování.
Fakt? vratný dopis přímo z lázní? tak to je pak lepší tam zavolat a mít to potvrzené než posílat dopis zase tam a čekat, co přijde zpět ![]()
ještě mě napadá, jak je to s praním a návštěvama? asi není možné, aby tam muž zůstal na víkend s námi na pokoji, že? ![]()
Tady je ceník služeb, jsou tam i ceny ubytování cizích osob, např. manžela. Ubytovna je v pavilonu H.
http://www.hamzova-lecebna.cz/…enik-sluzeb/
Nevite jestli se v laznich Košumberk muze jezdit na vikendy domu??
@fabiaaa
Nemůže, nebo přes den ano, ale na noc se musíte vrátit.