Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Už jsem nažhavená, kupuju vše, co mi přijde pod ruku, pak možná rozprodám dál
![]()
Máte to tam, proč nekupujete?!
ja setrim ![]()
PS: mysak, rikals 19 papirku a dals tam Michelcz 2 papirky?! ![]()
Díky myšáku, když pro tebe budu moct něco udělat tak oplatím ![]()
@Kies píše:
Máte to tam, proč nekupujete?!ja setrim
PS: mysak, rikals 19 papirku a dals tam Michelcz 2 papirky?!
já nemám ani jeden ![]()
Tak jsem aukci ukončil 1 pšenicí. Čekal jsem rvačku, ale v klidu jste to všechno nechali Charliemu včetně těch dekretů(papírků).
Něco malinko jsem si nechal zase na příště. Ale docela to fungovalo, aspoň z mé strany. Tím bych se rád domluvil na možné výměně prken, desek, šroubků a cívek za hřebíky a bolty, pokud bude někdo mít zájem.
Hezky to tady žije, že budu zde na mateřském fóru mě ani ve snu nenapadlo. Ale nic lepšiho jsem nenašel ![]()
@Mysak5703 píše:
Tak jsem aukci ukončil 1 pšenicí. Čekal jsem rvačku, ale v klidu jste to všechno nechali Charliemu včetně těch dekretů(papírků).
Něco malinko jsem si nechal zase na příště. Ale docela to fungovalo, aspoň z mé strany. Tím bych se rád domluvil na možné výměně prken, desek, šroubků a cívek za hřebíky a bolty, pokud bude někdo mít zájem.
Hezky to tady žije, že budu zde na mateřském fóru mě ani ve snu nenapadlo. Ale nic lepšiho jsem nenašel
sice nemám papírek ani jeden
ale hřebíky ti můžu nechat ![]()
Michel já jsem je koupil pro tebe, máš je u mě, neboj
Klidně si pro ně pojď, tuším 4 si chtěla že? ![]()
@Mysak5703 @MichelCZ to fungovalo z Tvé strany?! Nabídneš 19 papírků a do krámu dáš pár… A pravda… Měla jsem dloooouho možnost je koupit, ale kšeftuju jen se solidníma, jako je morgana nebo michel ci antonie!
![]()
Příspěvek upraven 11.07.13 v 21:47
@charlie-76 píše:
Michel já jsem je koupil pro tebe, máš je u mě, nebojKlidně si pro ně pojď, tuším 4 si chtěla že?
díky aspoň něco mělo jich být sice 19 ale snad příště
jdu
@charlie-76 píše:
Michel já jsem je koupil pro tebe, máš je u mě, nebojKlidně si pro ně pojď, tuším 4 si chtěla že?
a chceš ty kolíky?
Je mi líto dával jsem to do obchodu a vše koupil Charlie. Asi byl rychlejšî než ostatní. Prodal jsem jich 14 (papírků) 5 jsem si jich nechal na horší casy nebo na příště. S kolíkama to bylo zrovna tak. Ale zase něco našetřím a pak se domluvíme. Je to pro mě příjemná změna už to pro mě bylo dost stereotypní a uvožoval jsem, zda neskončit, přece jen mi to žere dost času.