Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky holky,
Jsem 11 den Ketu a mam hodnotu hcg 235 neni to malo? 🙈
Ahoj, určitě to není málo důležité je, aby se to zvyšovalo dvojnásobek já měla 10 den 30. A za měsíc rodím..
Nezáleží na té výchozí hodnotě, ale na tom, zda se přibližně každé dva dny hcg zdvojnásobí. Kolem hodnoty 1000-1500 by pak mělo být těhotenství už viditelné v děloze.
@Anonymní píše:
Ahoj, určitě to není málo důležité je, aby se to zvyšovalo dvojnásobek já měla 10 den 30. A za měsíc rodím..
Dekuji za reakce ❤️️ Tak uvidim jaka bude dalsi hodnota, Ja prave vzdy cetla ze holky maji kolem 2000 Hcg 14 den.. tak me to zarazilo 🙈
@Nikolstor to určitě ne, 14.den po KET to bývá v řádu stovek, cca 600. Takže buď v klidu
Držím palce ![]()
@Nikolstor já měla 14.den těch 2059 a zase jsem naopak řešila, že mi to skáče nějak moc. Ono u těch hodnot si moc nevybereš a hedna ti fakt nic neřekne. Já byla 2× jako samoplátce a paní se divila proč jdu tak často.
@Thomassss na utz jsem byla když jsem měla hodnotu necelých 7000HCG a byla vidět jen dutinka a náznak žloutkového, chvilku tě to uklidní ale dokud není
tak stejně pořád jen čekáš ![]()
@Zavka já se trošičku uklidnila až kolem cca 28.tt, kdy jsem si říkala, že kdyby se něco s miminkem dělo, byla by šance ho zachránit. Ale naštěstí bylo vše ok ![]()
@Thomassss tak je hlavní, že to dopadlo dobře
Já u první asi i proto že byla přirozeně a hlavně jsem byla mladá pipina snad ani nezažila že bych se bála. Ale po ní už jen udělat si test byl stres a co teprve ted, když je to po 19 letech
Jsem zralá na roli magor roku ![]()