Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
omlouvám se, že zakládám nové téma, ale když jsem procházela diskuze, tak jsou s posledními příspěvky i 10 let…
Prosím o radu.
1. den poslední ms 21.6., 2.7. ovitrelle 250 (6500 jednotek), podle dr. ovulace do 12h, ale počítala jsem i s 36, jen si nejsem jistá. Včera i dnes na TT duch, zašla jsem ráno na krev a tam hodnota 2,4 IU, což vím, že je strašně málo
no už jsem se vzdala naděje… MS mám dostat podle aplikace 18.7. tak nevím, zda ta hodnota něco znamená, nebo je to prostě normální, popř. je to z ovitrelle ještě zbytek… jinak bych dneska měla být tedy 10-11 DPO :/
holky poraďte prosím.
Děkuji moc
Z_eba
Do 5 se to vetsinou bere jako negativni,ale sla jsi moc brzo.zajdi znovu za dva dny a budes mit jasno.
Zaprve hodnota hcg 2,4 je negativní, zadruhé proč chodíš tak brzo? Na všechny testy je strašně brzo testovat týden přes MS. Počkej aspoň do toho 21, nevím jak dlouhý máš cyklus ale dřív rozhodně nemá cenu provádět žádné testy…
@Z_eba ahoj, myslim, ze to jeste dojizdi ten Ovitrelle… Me se v tele drzi klidne i 13 dni… Udelala bych tak v nedeli test a ten rozhodne
proc jsi byla na krvi uz ted? Je to strasne brzy.. I na samotny test…
drzim palce, aby to vyslo ![]()
@Z_eba šla jsi brzy. Nevěřím že by ti doktor řekl že máš testovat tak brzy.
Ahoj, šla jsem, protože je mi od úterý děsně zle, a asi to mám vsugerované, nebo z jídla.. :/ netuším… měla jsem dva těhotenské testy pozitivní, nechápu, jak je to možné… a právě, když jsem to počítala, tak díky ovitrelle, jsem měla ovulaci asi o 3-4 dny dříve, takže bych to měla dostat v neděli nebo v pondělí. Mám klasicky do 14 dní od ovu… ale chápu, a vím… nejlepší je na to se vyprdnout, jen je to těžký, když to trvá dlouho a pořád se nedaří…
@Alexandraf mám právě ty testy pozitivní už teď… asi taky dojezd ovitrelle… no počkám asi do 20. jestli to vydržím, jestli ms příjde, nebo ne…
@Z_eba poz.testy delal prave ten Ovitrelle, je to totiz hcg hormon
proto se ma testovat nejdriv 14 dni po aplikaci… Takze si spocitej 14 dni od injekce a pak udelej test. Pokud bude pozitivni, nejspis uz to bude miminko.. A nevolnosti ti muze delat ta injekce, nebo treba Utrogestan, jestli ho beres. Na tehotenske nevolnosti je brzy.
jj holky díky moc… my už se snažíme docela dlouho… teď jsem konečně zdravá a mělo by to jít, proto ten ovitrelle, jen mi to doktorka pořádně neřekla, co vše ovlivní, de-facto mi neřekla nic… takže moc díky ![]()
@Alexandraf nn, neberu nic, kromě vitamínů, na CAR si ještě měsíc počkáme na vyšetření. Asi nevolnosti ze změny tlaku, či co.
@Z_eba tak se musis ptat
ale je fakt, ze jsem na zacatku taky nevedela presne co a jak ![]()
Urcite jeste s testovanim pockej, klidne na pondeli a na krev jdi az v den, ktery mas od doktora v papirech… Fakt nic neuspechas ![]()
@Alexandraf no moje doktorka je se vším strašně rychle hotová. Ta ani nepočítá, že by to vyšlo - jsem objednaná na folikulometrii na 2.8., takže krev mi bude brát až toho 2.8., jestli to vůbec bude potřeba. Nicméně jsem trochu klidnější, v pondělí se uvidí
moc díky
@Z_eba doktorka ma zajimavy postup teda
jak Te muze uz ted objednavat na utz…
to chodis do CAR? Dej urcite vedet, jak to dopadlo
sance je vzdycky, ze to klapne ![]()
@Alexandraf nn, to klasicka gyn. Asi po půl roce snažení jsem vyrazila k dr na preventivní v době ovu ale našli mi anovulace, tak od té doby chodím každý měsíc na kontrolu, folikulometrii, zda se tam něco děje nebo ne. Ještě mi do toho našli nějaké ty bakterie, takže přeléčení antibiotiky a teď dva měsíce je ovu krásná a vše by mělo být v pořádku. CAR až pokud teď 2.8. nedopadne folikulometrie. Na ut mě objednává kvůli kontrole té ovulace, ne že by si myslela, že budu těhotná ![]()