Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já měla ms začátkem října…20listopadu HCG 2,3 a 20prosince jsem byla v 7tt. Hold jsem měla ms tak nepravidelnou že jsem měla ovulaci v půlce listopadu
. Za 3tydny jdu rodit ![]()
Díky, já jsem pravidelná 28-30. A moc díky za uklidnění. Nebudu házet flintu do žita a počkám.
Díky ![]()
Ahoj,
tak to nedopadlo… ![]()
Děvčata prosím ještě o radu, já vím, že jsem zdravá, že probíhá ovulace, každý měsíc chodím na kontrolu k dr, na folikulometrii, beru vitamíny Fertiprona, dostávám injekci ovitrelle, kvůi načasování. Snoubenec tedy půjde na spermiogram, ale i tak, nevíte prosím, něco co bych mohla udělat, abych to podpořila? Příjde mi, že toho dělám hodně, ale stále se nedaří a i když mi pořád někdo říká, ať jsem hlavně v klidu, tak je to každý měsíc horší a horší psychicky, je to těžké a vím, že s tím zápasí hromada žen…
Díky
Z_eba
@Z_eba muze byt problem kdekoliv… Spatny spermiogram, nepruchodnost vejcovodu, nekvalitni vajicka, problem v genetice, imunologii… Nebo je to jen psychikou…Tohle je tezky a je potreba, aby na to prisel doktor, proc se nedari a ten problem resil… ![]()
@Alexandraf nepruchodnost na to asi klasický gyn. nepříjde, že?
Uvidím, co nám řeknou v CAR, jen doufám, že to nebude nic s čím si neporadíme.
Díky
@Alexandraf Jak dlouho by měl člověk čekat, než k přírodě zavolá odborníka? Dr. říkala rok, jen doma je to těžký pořízení, i když ten kdo tlačí je právě snoubenec..
@Z_eba Rika se, ze rok je uplne normalni a driv to asi resit nebudou… ma se pockat rok a pak vyhledat odbornika ![]()
@Alexandraf jj díky… tak to už máme za pár… snad se to podaří dřív než budeme muset.
Díky moc
Ahoj , holky , kolikáty tyden bych asi přibližně mohla být ? Včera hcg 4280 bráno jen kamaradkou v ambulanci , dekuji ![]()