Hodnoty HCG 6700 MU

40
16.2.22 09:37

Hcg 6700 MU

Krásný den, prosím jak je to s těmi hodnotami.? Jsou takhle v pořádku? Měla bych být 6tt ale na UtZ včera byl vidět jen malinký váček 😔 myslela jsem že už bude vidět srdíčko… za týden na kontrolu, tak snad už něco víc vidět bude :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35838
16.2.22 09:50
@Kkacenka30 píše:
Krásný den, prosím jak je to s těmi hodnotami.? Jsou takhle v pořádku? Měla bych být 6tt ale na UtZ včera byl vidět jen malinký váček 😔 myslela jsem že už bude vidět srdíčko… za týden na kontrolu, tak snad už něco víc vidět bude :(

Dle tabulky co najdeš asi za 3 vteřiny na googlu je to v normě. Ale začátek je hop nebo trop. Šla jsi na kontrolu brzy. Ideál je kolem 8 týdnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
16.2.22 10:37

@JancaS84 jsem víc hlídaná měla jsem SP proto jsem nechtěla čekat… A ano na googlu si to můžu najít, ale chtěla jsem vědět, jaký mají zkušenosti i ostatní maminky. Nikoho nenutím odpovídat ;-) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10863
16.2.22 10:40
@Kkacenka30 píše:
@JancaS84 jsem víc hlídaná měla jsem SP proto jsem nechtěla čekat… A ano na googlu si to můžu najít, ale chtěla jsem vědět, jaký mají zkušenosti i ostatní maminky. Nikoho nenutím odpovídat ;-) ;)

To je ted bud a nebo. Vic hlidana stejne nicemu nepomuze. Jedine k cemu je dobre jit tak brzy, je vylouceni mimodelozniho, jinak nic. Mas potvrzeno, ze je to v deloze. Muzes si zajit za 2 dny sama na krev, zda se HCG obden zdvojnasobuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
16.2.22 10:42

@Kkacenka30 že proběhlo SP neznamená vůbec nic.. šla jsi zbytečně brzy. Začátek je vždy hop nebo trop, do nebo už zažije většina Žen :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15422
16.2.22 10:47
@Kkacenka30 píše:
@JancaS84 jsem víc hlídaná měla jsem SP proto jsem nechtěla čekat… A ano na googlu si to můžu najít, ale chtěla jsem vědět, jaký mají zkušenosti i ostatní maminky. Nikoho nenutím odpovídat ;-) ;)

SP nebo revize?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35838
16.2.22 10:49
@Kkacenka30 píše:

SP tady měla každá druhá. Pokud je embryo vadné tak nepomůže ani svecena voda. Tak to bohužel je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15159
16.2.22 12:29

Ty jsi ta, co souložila týden po revizi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
16.2.22 12:46

@karkarka jo ;-) ale to už nemá teď smysl řešit…!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
16.2.22 12:47

@ivašot. Samovolně jsem potratila a pak následovala revize, aby se vše vyčistilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí