Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Krásný den, prosím jak je to s těmi hodnotami.? Jsou takhle v pořádku? Měla bych být 6tt ale na UtZ včera byl vidět jen malinký váček 😔 myslela jsem že už bude vidět srdíčko… za týden na kontrolu, tak snad už něco víc vidět bude ![]()
@Kkacenka30 píše:
Krásný den, prosím jak je to s těmi hodnotami.? Jsou takhle v pořádku? Měla bych být 6tt ale na UtZ včera byl vidět jen malinký váček 😔 myslela jsem že už bude vidět srdíčko… za týden na kontrolu, tak snad už něco víc vidět bude
Dle tabulky co najdeš asi za 3 vteřiny na googlu je to v normě. Ale začátek je hop nebo trop. Šla jsi na kontrolu brzy. Ideál je kolem 8 týdnu.
@JancaS84 jsem víc hlídaná měla jsem SP proto jsem nechtěla čekat… A ano na googlu si to můžu najít, ale chtěla jsem vědět, jaký mají zkušenosti i ostatní maminky. Nikoho nenutím odpovídat
![]()
@Kkacenka30 píše:
@JancaS84 jsem víc hlídaná měla jsem SP proto jsem nechtěla čekat… A ano na googlu si to můžu najít, ale chtěla jsem vědět, jaký mají zkušenosti i ostatní maminky. Nikoho nenutím odpovídat![]()
To je ted bud a nebo. Vic hlidana stejne nicemu nepomuze. Jedine k cemu je dobre jit tak brzy, je vylouceni mimodelozniho, jinak nic. Mas potvrzeno, ze je to v deloze. Muzes si zajit za 2 dny sama na krev, zda se HCG obden zdvojnasobuje.
@Kkacenka30 že proběhlo SP neznamená vůbec nic.. šla jsi zbytečně brzy. Začátek je vždy hop nebo trop, do nebo už zažije většina Žen ![]()
@Kkacenka30 píše:
@JancaS84 jsem víc hlídaná měla jsem SP proto jsem nechtěla čekat… A ano na googlu si to můžu najít, ale chtěla jsem vědět, jaký mají zkušenosti i ostatní maminky. Nikoho nenutím odpovídat![]()
SP nebo revize?
@Kkacenka30 píše:
SP tady měla každá druhá. Pokud je embryo vadné tak nepomůže ani svecena voda. Tak to bohužel je.
@ivašot. Samovolně jsem potratila a pak následovala revize, aby se vše vyčistilo…