HCG a tehotenstvi?

7
4.12.10 16:02

HCG a tehotenstvi?

Moc zdravim vsechny snazilky! :mavam: Jsem tu nova a chtela jsem vas pozadat o radu.S manzelem se snazime o mimi,problem je ten,ze ziju v cizine a lekari zde moc neporadi.Tento mesic se me to opozdilo o pet dni,uz jsem myslela,ze se zadarilo,ale pak jsem to dostala,mela jsem to asi jen tri dny a pomerne slabe,ale prvni den docela bolesti.Presto jsem si nechala udelat ctvrty den krevni test hodnota byla 10UI/L.Chtela jsem se zeptat myslite,ze jsem byla tehotna,nebo je nejaka nadeje,ze dokonce jsem?DEKUJI MOC za odpoved!!!:nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17359
4.12.10 16:42

ahoj, 10 jednotiek je urcite malo, len neviem presne tie mierky, ze ci to nahodou nie je napr. 1 000 jednotiek, ale asi nie.

zalezi aj od noriem labaku, ale vacsinou hcg 0-10 sa berie ako negativne.

skus si o dva dni urobit tehotensky test a ak na nom nieco bude tak gratulujem, a ak nie, tak nevadi, podari sa nabuduce :huban: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
5.12.10 08:13

Jsi moc hodne,ze jsi odepsala a dekuju :kytka: !Mam v tom opravdu bordel,tady doktori nejsou moc vstricni a ja nevedela koho se zeptat :-( Myslela jsem si totiz,ze kdyz tam nejake jednotky jsou,tak by se mohlo jednat o tehotenstvi,ale ze to asi odeslo hned na zacatku!Je dobre slyset neci nazor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
5.12.10 09:03

ano, mohlo to odist hned, ale pre istotu by som test urobila zajtra :wink:

kamoska to tiez tak mala a bola tehotna, i ked sa z toho neskor vyvinula anembryola, ale to mohla byt len nahoda :huban:

a co sa tyka jednotiek hcg v krvi, tak mi kamarat gyn hovoril, ze doktori beru tehotnost az od 400 vyssie, lebo hcg do styristo moze sposobit napr. cysta, oblicky a pod.

ale 10 jednotiek mozes mat v tele aj normalne, malokto ma uplnu 0.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
5.12.10 09:27

urcite testnu i kdyz zadne priznaky tehu nemam jen me zacalo sem tam bolet bricho,jako pred menstruaci,ale to pripisuji spis ovulce.Pak se v tom ma clovek vyznat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
5.12.10 09:52

lendy, a kde v zahranici si?

no, ja koncim 4. mesiac a okrem rastuceho bruska tiez nemam ziadne priznaky a ani predtym som nemala :lol:

a sledujes si nejako ovulaciu? napr. ovulacnymi testami, meranim BT, atd..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
5.12.10 10:59

MOOOC Ti gratuluji! :srdce: No prave,ze jsem si merila,ale zjistila jsem,ze ji mam hodne nepravidelnou.A momentalne ziju na Korsice,prosim te tady nemaji ani ultrazvuk prvni je,az sto kilometru daleko.Ale po Vanocich se s manzelem chystame domu do Cech,tak nakoupime spooooousty ovulacnich testu :-D
Je Ty mas,tedy opravdu kliku,ze Te netrapi zadne nevolnosti a podobne.A ceklali jste dlouho nez se zadarilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
5.12.10 11:10

aj ja som merala a tiez som mala nepravidelnu, aha, tu je moj posledny graf: http://www.fertilityfriend.com/home/soldi

:-D nam sa podarilo 6.ty cyklus.

a vy sa ako dlho snazite?
a ovulacne testy si radsej kup cez ebay, tak Ta jeden kus vyjde asi 4 czk, normalne v obchode niekolkonasobne viac :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
5.12.10 14:33

Tak tomu rikam horska draha,pripomina me to tu moji :lol:Tak jsi take pak prestala a zacala testovat?Zda se to nekonecne to cekani,ale tim si asi projde kazda z nas,ze!?A kolikaty den jsi zacala testovat dvanacty,nebo osmy?Vsude pisou neco jineho.No Ja jsem mela pred rokem zamlkle tehu,pak musel manzel na pul roku pryc a ted se znova snazime od zari,ale stale nic :cry: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
5.12.10 14:34

Jo a dekuji za radu s testikama mrknu na ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
5.12.10 16:01

horska draha? ani nie, praveze som mavala celkom vyrovnane teploty, pred ovulaciou 36,5-36,7 po ovulacii 36,9 a vyysie.

cerveny kriz oznacuje den ovulacie, to BD co je dole su dni, ked bol sex, a od momentu ako je graf zeleny som uz vedela, ze som tehotna :wink:

pozitivny test som mala 9 dni po ovulacii, znacka wondfo. ak budes objednavat tie ovu testy, tak urcite pozeraj tuto znacku :-D

a toho zamlknuteho tehu mi je luto :hug: v kolkatom tyzdni sa na to prislo?

ja som zas mala biochemicke, ale hned dalsi cyklus sa nasatastie zadarilo :srdce:

neboj, ked uz mas mm doma, tak to pojde rychlo :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
5.12.10 16:16

:think: ja koukala prave jen na ten prvni no ted uz to chapu.Ty jsi byla opravdu pecliva v tom mereni jsi dobra,ze jsi mela takovou vydrz!
Ja byla na zacatku tretiho mesice,ale ze jsem tehotna jsem zjistila az v polovine druheho,protoze treti den po vynechani me test ukazal negativni a ja presto byla tehu!A Ty cekas prvni?Nebo,uz mas doma nejakeho spunta?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí