Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Moc zdravim vsechny snazilky!
Jsem tu nova a chtela jsem vas pozadat o radu.S manzelem se snazime o mimi,problem je ten,ze ziju v cizine a lekari zde moc neporadi.Tento mesic se me to opozdilo o pet dni,uz jsem myslela,ze se zadarilo,ale pak jsem to dostala,mela jsem to asi jen tri dny a pomerne slabe,ale prvni den docela bolesti.Presto jsem si nechala udelat ctvrty den krevni test hodnota byla 10UI/L.Chtela jsem se zeptat myslite,ze jsem byla tehotna,nebo je nejaka nadeje,ze dokonce jsem?DEKUJI MOC za odpoved!!!:nevim:
ahoj, 10 jednotiek je urcite malo, len neviem presne tie mierky, ze ci to nahodou nie je napr. 1 000 jednotiek, ale asi nie.
zalezi aj od noriem labaku, ale vacsinou hcg 0-10 sa berie ako negativne.
skus si o dva dni urobit tehotensky test a ak na nom nieco bude tak gratulujem, a ak nie, tak nevadi, podari sa nabuduce
![]()
Jsi moc hodne,ze jsi odepsala a dekuju
!Mam v tom opravdu bordel,tady doktori nejsou moc vstricni a ja nevedela koho se zeptat
Myslela jsem si totiz,ze kdyz tam nejake jednotky jsou,tak by se mohlo jednat o tehotenstvi,ale ze to asi odeslo hned na zacatku!Je dobre slyset neci nazor…
ano, mohlo to odist hned, ale pre istotu by som test urobila zajtra ![]()
kamoska to tiez tak mala a bola tehotna, i ked sa z toho neskor vyvinula anembryola, ale to mohla byt len nahoda ![]()
a co sa tyka jednotiek hcg v krvi, tak mi kamarat gyn hovoril, ze doktori beru tehotnost az od 400 vyssie, lebo hcg do styristo moze sposobit napr. cysta, oblicky a pod.
ale 10 jednotiek mozes mat v tele aj normalne, malokto ma uplnu 0.
urcite testnu i kdyz zadne priznaky tehu nemam jen me zacalo sem tam bolet bricho,jako pred menstruaci,ale to pripisuji spis ovulce.Pak se v tom ma clovek vyznat ![]()
lendy, a kde v zahranici si?
no, ja koncim 4. mesiac a okrem rastuceho bruska tiez nemam ziadne priznaky a ani predtym som nemala ![]()
a sledujes si nejako ovulaciu? napr. ovulacnymi testami, meranim BT, atd..?
MOOOC Ti gratuluji!
No prave,ze jsem si merila,ale zjistila jsem,ze ji mam hodne nepravidelnou.A momentalne ziju na Korsice,prosim te tady nemaji ani ultrazvuk prvni je,az sto kilometru daleko.Ale po Vanocich se s manzelem chystame domu do Cech,tak nakoupime spooooousty ovulacnich testu ![]()
Je Ty mas,tedy opravdu kliku,ze Te netrapi zadne nevolnosti a podobne.A ceklali jste dlouho nez se zadarilo?
aj ja som merala a tiez som mala nepravidelnu, aha, tu je moj posledny graf: http://www.fertilityfriend.com/home/soldi
nam sa podarilo 6.ty cyklus.
a vy sa ako dlho snazite?
a ovulacne testy si radsej kup cez ebay, tak Ta jeden kus vyjde asi 4 czk, normalne v obchode niekolkonasobne viac ![]()
Tak tomu rikam horska draha,pripomina me to tu moji
Tak jsi take pak prestala a zacala testovat?Zda se to nekonecne to cekani,ale tim si asi projde kazda z nas,ze!?A kolikaty den jsi zacala testovat dvanacty,nebo osmy?Vsude pisou neco jineho.No Ja jsem mela pred rokem zamlkle tehu,pak musel manzel na pul roku pryc a ted se znova snazime od zari,ale stale nic
…
horska draha? ani nie, praveze som mavala celkom vyrovnane teploty, pred ovulaciou 36,5-36,7 po ovulacii 36,9 a vyysie.
cerveny kriz oznacuje den ovulacie, to BD co je dole su dni, ked bol sex, a od momentu ako je graf zeleny som uz vedela, ze som tehotna ![]()
pozitivny test som mala 9 dni po ovulacii, znacka wondfo. ak budes objednavat tie ovu testy, tak urcite pozeraj tuto znacku ![]()
a toho zamlknuteho tehu mi je luto
v kolkatom tyzdni sa na to prislo?
ja som zas mala biochemicke, ale hned dalsi cyklus sa nasatastie zadarilo ![]()
neboj, ked uz mas mm doma, tak to pojde rychlo ![]()
ja koukala prave jen na ten prvni no ted uz to chapu.Ty jsi byla opravdu pecliva v tom mereni jsi dobra,ze jsi mela takovou vydrz!
Ja byla na zacatku tretiho mesice,ale ze jsem tehotna jsem zjistila az v polovine druheho,protoze treti den po vynechani me test ukazal negativni a ja presto byla tehu!A Ty cekas prvni?Nebo,uz mas doma nejakeho spunta?