BT neklesla??!!

2862
29.11.10 09:52

BT neklesla??!!

Zdravím vás děvčata :) Já už tomu nerozumím, jak mám měřit, kdy mám ovulaci, jaká má být teplota… Měřím si BT celý měsíc, dnes je to 10.den, co se teplota drží na 37 či 37,1. Kolem dneška a zítřka jsem měla dostat mens. Už dva dny cítím ty typické bolesti v podbříšku před mens. Dnes po ránu je cítím zase a dokonce jsem začala trošku špinit, ale ne normálně, ale je to spíš jako hlen, s troškou tmavé krve. Tak si říkám a je to tu, zase nejsem těhu… ale nechápu, jakto, že se mi ta teplota nesnížila, ale stále se drží nahoře??? Boleti mám, špiním, těhule být už přece nemůžu… Máte někdo s tím zkušenosti? Já už vážně teď nevím, kdy má teplota klesat a kdy zas ne… Předem děkuji za odpovědi :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
102677
29.11.10 09:55

ahojky, teplota klesá většinou v den ms, ale dost často se stává, že klesne až opravdu v průběhu prvního dne ms a už třeba ms máš, tudíž ten pokles nezjistíš. takže u Tebe jsou dvě možnosti - bud to dostaneš a teplota teprve klesne, nebo jsi těhu. zkoušela jsi testík?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
29.11.10 09:57

ahoj, nemas niekde graf?

preco myslis, ze mas ms dostat dnes? mas len 10 dni lutealnu fazu?

a preco myslis, ze nie si tehotna? skusala si robit test?

inak, bazalna teplota moze kludne klesnut az v den ms, alebo pocas ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
29.11.10 09:58

soldi :palec: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
29.11.10 10:07

saji, tak sme sa pekne zhodli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2862
29.11.10 10:10

Ne graf nemám, zkoušela jsem si ho vytvořit, ale nešlo to… Poslední mens. jsem měla 1.11., tudíž kolem dneška očekávám. Uvídím jaká bude BT k večeru a zítra ráno, testík jsem nedělala… těch 10 dní jsem myslela před mens., že mám takovou teplotu. Slyšela jsem, že některé ženy normálně krvácí a jsou těhu, ale co ty bolesti v podbříšku?? Vím, že otravuju, ale moc těm věcem nerozumím, jen chceme s přítelem dítě a stále se nám to nedaří, začínám zoufat :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
29.11.10 10:16

v začátcích těhotenství jsou bolesti v podbřišku jako na ms normální, tak ještě nezoufej a já být Tebou zkusím testík at vím, na čem jsem.už by na něm slabá čárka podle mě byla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2862
29.11.10 10:17

Tak jo, zkusím, děkuji moc. Hezký den :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
29.11.10 10:17

jo a mimochodem, měřit bazální teplotu k večeru je zbytečné a hodnoty jsou absolutně nesměrodatné. bt musíš měřit ráno před tím, než prvně vstaneš. na večerní hodnoty vůbec nekoukej. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
29.11.10 10:18

není zač, napiš jak to dopadlo. jak dlouho už se snažíte o miminko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2862
29.11.10 11:34

JJ já vím, vždy měřím hned jak se vzbudím. Snažíme se od srpna, vím někteří to zkouší roky, ale já už bych tak chtěla být mámou. Jak to vidím kolem sebe… Tu BT jsem chtěla zkusit i k večeru, jen kvůli toho špinění, zda neklesla, když jste psali, že může klesnout v průběhu mens. Ale nechám to na ráno, bude to jistější. Dám vědět. Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
29.11.10 11:49

tak budu držet palečky a od srpna není dlouho, vydrž, určitě se brzy dočkáš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
29.11.10 18:58

Teplota měřená večer není teplota bazální. To je pouze teplota v klidovém režimu, ráno po probuzení, ve stejnou hodinu. Takže ti na teploměru vyjede úplně jiná hodnota, která nebude mít a absolutně žádnou vypovídající hodnotu. Určitě to měření nechej až na ráno. :-D A jinak doporučuji přečíst stránky: www.merenibt.xf.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
29.11.10 21:13

tak drží pěstičky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2862
2.12.10 12:44

:cry: :cry: :cry: A zase nic děvčata, na testíku jedna čárka a mens. v plném proudu a pěkně bolestivá. Chjo :-( Tak a zase pěkně od začátku… Jo a ještě jedna otázka, kdy je ta ovulace, jak je teplota nejnižší?? Kolik dní po mens. to tak zhruba bývá? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí