Půlroční snažilky

19
28.11.10 17:38

půlroční snažilky

Ahoj Holky,jsem tady nová,chci si pokecat,ale vše už je moc rozjeté.Snažíme se o mimi asi půl roku a pořád nic.Jedno dítko mám a také to nešlo hned.Jsem už starší kousek,ale věřím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
93
12.12.10 19:15

Ahojky, my se snažíme už přes půl roku a taky furt nic :cry: , je mi 26 a tak jsem si myslela, první dítě, jsem už na něj připravená, tak to půjde rychle, ale ouha, ono to nejde.
Jiné diskuse mi taky přišly moc rozjeté, a nedokázala jsem se tam zařadit, tak doufám, že se nás tady sejde co nejvíce, ať se můžeme vzájemně podporovat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
12.12.10 19:28

Ahoj Kikuško :-? ,konečně se někdo přihlásil.Já jsem trochu starší,ale stále věřím,že se ten zázrak povede.Také už je to přes půl roku a nic.Cyklus asi 37dní,piju čaje a papkám vitamíny.Jsou chvíle,kdy je mi z toho smutno a momentálně to beru,jak to je a věřím,že jak to být má,tak to bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
12.12.10 19:29

Ahojky holky,já se k vám taky přidám :-) taky my to přijde jako vám tady všude moc rozjeté,tak konečně někdo nový.Mě je 32 a mám 2letou holčičku,a už rok snažíme o druhý a nejde to,stejně jako při prvním,takže já už mám za sebou 2 iui.vy snažíte určo ještě bez pomocí doktorů co?tak držím palečky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
12.12.10 19:55

Haňulko,klaplo jednou,klapne podruhé :lol: ,tomu věř.Asi ještě nebyl ten správný čas a ta chvíle.Mně pomáhali doktoři až moc.Ale příroda je mocnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
12.12.10 20:03

myslíš že příroda je mocnější? :-) no uvidíme,rozhodla jsem se ještě že to zkusíme do třetice tu iui a pak na to prdíme :-? na ivf se my fakt nechce,nejsou na to prašule a dvojčátka fakt nechci(kdyby se to teda povedlo)páč 3 děti no nevim nevim :-) někdy si říkám že my stačí i to jedno :mrgreen: ale nechci aby byla jedináček.
a kolik že je tobě?a jak staré máš ty dítko? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
12.12.10 20:06

je mi 36,dcera má 12roků.Ještě máš čas na IVF.Určitě to vyjde normálně.V čem spočívá ta insem??????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
12.12.10 20:21

no iui je to - že ti zavedou spermie blíž k vajíčku nebo co :mrgreen: není to pod narkozou nic nepříjemného,asi jako běžná prohlídka na gyndě.on má manža horší spermijky :-) takže normálně nám to asi nepůjde :think: Malá se podařila taky na 3 pokus,ale to jsem byla já před 3 pokusem na laparce,aby zkontrolovali průchodnost vejcovodů a pak se zadařilo.tak se modlím aby se to v lednu povedlo,páč už mě to fakt neba :-( ,a právě dr.říkala že pak už by pomohlo to ivf :-( tak nevím no!a tys měla první taky s pomocí dr.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
14.12.10 07:44

Ahoj holky,
také se přes půl roku snažíme…mám tříletou holčičku, ta šla přirozeně ani ne po půlroce, teď už je to sedmý měsíc a nejde to. Dala jsem se na bylinky a budu věřit, že pomůžou. Taky patřím spíš už mezi ty „starší“ kousky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
14.12.10 07:47

Budulínko,
jak píšeš - příroda je mocnější. Je asi lepší nejdřív vyzkoušet bylinky a vitaminy, prostě přírodní věci.
Jak ty to máš s doktory? Už jste byli na nějakých vyšetřeních? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
14.12.10 07:53

Nebyli jsme na vyšetřeních.Jen před 12ti lety a to jen laparo.Potom šlo vše přirozeně.V to doufám i teď po těch letech.Vydržíme do jara a uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
14.12.10 08:03

Jj, taky jsem si říkala, že vydržím do jara. Moje dr. stejně nemá chuť něco řešit, dokud to není rok snažení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
14.12.10 14:54

Holky to jste dobré že vydržíte snažení zatím doma a zkoušíte bylinky,my akorát ten femigard jinak nic.ale uvidíme třeba se k tomu časem taky dostaneme,když nepomůžou doktoři.Strašně si přeju aby ta 3iui vyšla,páč naše malá se taky povedla na 3 pokus :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
18.6.12 09:05

:mavam: Ráda bych oživila tuto diskuzi. =) Na emimi je spousta nových půlročních snažilek. Tak abych se podělila. Je mi 18let přítely 24let. Oba tento rok zase o rok starší. S přítelem jsme dva roky, jsme zasnoubeni a chceme se vzít. V prosinci jsem vysadila HA a od ledna jsme se začaly snažit o prvního mimíska. V lednu ms ještě dorazila krásně podle předpisů na očekávaný den přesně a od té doby to šlo z kopce. MS bez injekce sama od sebe prostě nedorazila. Každý měsíc jsem tedy byla na injekci agolutinu po které mi kolikrát nebylo zrvona nejlépe. Nyní už 4 den opět meškám. :cert: 31.5. Jsem byla na UTZ kde bylo zjištěno že mám anovulační cykly. :( Takže celé snažení bylo k ničemu. I kdybychom se snažili sebe víc neotěhotněla bych. Začala jsem tedy zobat kys. listovou, vitamín E a ještě beru kapičky Gynex a doufám že se ms srovná. Po dnešní injekci budu doufat že ms dorazí co nejdříve abych mohla jít 2-4DC na krev kde se má zjistit jestli vylučuji hormony které bych měla. DR. konstatoval že podle krve si uděláme konzultačku a kdyžtak něco nasadíme. No další UTZ mě čeká až v srpnu. Měřím BT a i díky ní bylo vidět že se dr. nemýlil a ovulaci opravdu nemám. :( :zed: Byla bych ráda kdybych poznala pár holek které to mají stejně, snaží se stejně dlouho a vytouženě čekají na svá milovaná miminka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
18.6.12 18:08

U nás je to podobný, ale mě je 24 let a příteli 36 let. Jsme spolu dva roky a moc toužíme po miminku. Snažit jsme se začili letos v lednu, kdy jsem také vysadila antikoncepci. Bohužel i u mě nastali problémy s menstruací a mám tedy za sebou první negativní testy :(. Jelikož lékař zjistil, že mám málo hormonu progesteronu, tak mi hnedka nasadil léčbu clostilbegytem a utrogestanem. Jsem vděčná za to, že nečekal a začal to řešit hned a né až po roce. Samořejmě beru každé ráno kyselinu listovou a občas i vitamín E :). Také si měřím bazální teplotu, ale mám problém, že teplota nevystoupila víš než 36,7°C :nevim:. Takže si nejsem jistá jestli mám ovulaci :(. Ale za necelé dva měsíce jdu na kontrolu k doktorovi, tak se ho na to pozeptám :).
No a zítra doberu druhou dávku clostilbegytu a budu doufát, že tento měsíc to bude lepší a snad se nám zadaří. :kytka:
Anýseku, držím ti palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital