Mladé snažilky

1270
29.11.10 03:37

Mladé snažilky

Ahojky,
jemi 22 (tedy v prosinci) a hledám nějaké mladé snažilky, které si chtějí povídat :lol: Mi jsme se snažením začali krátce teď v listopadu. Tak se snad co nejdřív zadaří :dance:
Těšim se na debaty :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
44
29.11.10 05:51

ahojky

Ahoj mě je 23 a snažit jsme se taky začali nedávno, vlastně na doporučení lékaře kvůli cystám. Vlastně teď s přítelem trošku nevíme na čem jsme protože MS mešká 14 dní a testíky sílí(vlastně už není kam sílit :dance: ). Jenže asi tři dny po vynechané mentsruaci a pěkně viditělném testu jsem naklusala k dr. a.. nic. Vlastně cysta na vaječníku. Nedalo mi to a udělala si ten poslední testík co mi doma zbyl a furt jsou tam nádherný //. Tenhle čtvrtek jdu na další kontrolu takže s přítelem tajně doufáme, že by tam nakonec přece jen mohlo něco být vidět. A když ne tak doufám, že dostanu vyvolávačku a budeme se na to snažení zase moct vrhnout s novou chutí a elánem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2830
29.11.10 10:34

ahoj přeji vám hodně štěstí ve snažení a co nejmín blbých otázek typu „maminka nebo sestra?“ mi je 21 a máme půl roční holčičku :-) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
29.11.10 10:53

asi hloupý dotaz

Můžu se zeptat proč jste se rozhodli takhle mladé pro miminko? já jen že v dnešní době je to dost neobvyklé všichni se honí za penezma a prací. Já teda chtěla mimčo taky dříve a pan doktor mě v tom jen utvrdil takže než riskovat kvůli cystám neplodnost nebo absolvovat dlouhodobou léčbu neplodnosti milion vyšetření mých nebo přítele, zkusíme to radši dřív než bude pozdě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
29.11.10 11:58

No, já jsem se nejdřív jen tak dopředu koukala co obnáší těhotenství a mimi :-D . Co bych si musela pořídit atd.,abych byla v obraze. No potom jsme se s přítelem odstěhovali do podnájmu. I když jsem brala prášky tak to vypadalo, že jsem těhotná :srdce: . Počkali jsme si a udělala jsem si těhotenský test a vyšel negativně :nevim: . No a začalo nám to být líto. Tak jsme si řekli nač čekat to se taky nemusíme dočkat a vrhly se do toho. Já jsem teď sice na pracáku, ale přítel začal s výnosnou prací a uživí nás. No teda teď, když chce mimi bude muset :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2830
29.11.10 12:05

Po škole jsem se nedostala na výšku a začala jsem pracovat. S přítelem jsme s polu začali bydlet a miminko přišlo tak nějak samo… brala jsem antikoncepci a antibiotika..... a i když jsme si dávali týden pozor tak to nestačilo a mimi bylo na cestě :-) přítek nejdříve váhal ale já hned věděla že na potrat nepujdu. A dneska máme krásnou zdravou holčičku a neměnili bychom. Je teda pravda, že pěněz moc nemáme, já musím dodělat VŠ dálkově, ale snad se to nějak zvládne… a už přemýšlíme o dalším :-) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
29.11.10 12:13

Tak to klobouk dolů :palec: . Já jsem byla na VŠ do třetího semestru, ale pak už na ní nebyli peníze (tátovi se nechtělo platit a soudy jsou na sto let). Tak jsem si řekla, že si najdu práci a vydělám si na ní. No jo, jenže práce žádná a potom co jsem jednu našla, tak jsem tam vydržela jen pár měsíců a šla pryč. Příšerný, nebyl tam záchod a ni voda a prodávala jsem v plechové boudě a ten bordel co sem uklízela. A to lákali, že tam bude super technika a nevím co :lol: . Šla jsem na pracák a teď se snažíme o mimi. A VŠ asi dálkově dělat nebudu, můj obor hold dálkově nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2830
29.11.10 12:17

no já dělám taky uplpně jiný obor než jsem chtěla :-? a je to hodně těžké.. nejradši bych se na to vy… ale tak co mám dělat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
29.11.10 12:24

Učit se a učit, já už na to nemám. Vypadla jsem s toho a nikdo by mě nepřinutil se znovu učit :lol: . Jinak tobě přeji hodně štěstíčka a pevných nervů ať to uděláš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2830
29.11.10 12:28

no já byla dva roky venku ze školy… a hrozně mě to nebaví.. ale mám jen gympl a to by se mi práce hooodně těžko hledala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
29.11.10 12:33

to já VŠ teď dodělala měla jsem nastoupit na jinou, ale finanční situace se změnila a já zkončila na pracáku.. Spíš mi připadá, že jim ta VŠ tam vadí.. " A vy jako bakalářka chcete dělat tuhle práci?" a „vy jako bakalářka byste dělala za tyhle peníze?“ jak u blbých na dvorečku… no a mimčo máme víceméně naordinované od pana dr. ale stejně když jsem to minulý měsíc dostala tak jsme byli smutní jak želvy :-) tenhle měsíc jsem to ještě nedostala jak jsem psala. Bylo by super kdyby se zadařilo, ale když né tak se budem snažit dál a ono to nějak dopadne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
29.11.10 12:34

To jó, to bych asi musela taky. Já mám aspoň tu střední tak to moc neřešim. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
29.11.10 12:37

evule 23
já nemám bakaláře, ale byla jsem na něm a musela ho skončit. Jinak, ono když není dlouho žádná práce, tak bere člověk skoro vše, bohužel :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
29.11.10 12:58

jenže to je ono já bych tu práci brala ale, pro ně jsem prý „přestudovaná“ (slečna asi myslela překvalifikovaná), ale kdybych tu práci nechtěla tak se tam nehlásím a na nějakej pohovor jsem se mohla z vysoka… ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2830
29.11.10 13:11
evule23 píše:
jenže to je ono já bych tu práci brala ale, pro ně jsem prý „přestudovaná“ (slečna asi myslela překvalifikovaná), ale kdybych tu práci nechtěla tak se tam nehlásím a na nějakej pohovor jsem se mohla z vysoka… ne?

Co to je za kravinu?! no jsem zvědavá jak to semnou dopadne… ale chtěli bychom druhé miminko hodně brzo… jenže pořád musíme řešit prachy a prachy a prachy.. no a když mi k penězům nepomůže ani VŠ tak už nevím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí