Mladé snažilky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1270
29.11.10 14:38

Jo, to znám mě taky řekli na pracáku, že mi práci asi neseženou ze střední zahradnickou zaměřenou na architekturu zahrad prý sem moc naštudovaná, že si radši vezmou lidi z učilišť a vyjdou je levnějš. :lol:
Tak naco pak ty školi jsou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
29.11.10 14:46

:palec: hezky řečeno. To nevím na copak jsou. Nejvíc mě paní rozesmála : " Ten váš životopis je takový nezajímavý, vždyť vy tam skoro nic nemáte!" no kde bych to tam asi vzala čerstvě po škole, při škole nanejvýš brigádky v kauflandě a o prázdninách práce nad překladem a to jí nezajímalo… :nevim: Napracáku je to pěkně protivný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
29.11.10 15:08

Souhlasim, mě ani práci nehledala. Než jsem našla tu práci v které už nejsem, tak jsem šla taky ze školy na pracák. Byla jsem tam 8 měsíců a ani jednu práci mi nenabýdla :-D . Vždy když sem přišla se zeptala tak co, já řekla, že nic nikde není a ona tak se uvydíme za měsíc naschle :lol: . Tak už se těšim co miřekne až pudu zaní, že jsem otěhotněla. To bude keců. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2830
29.11.10 15:28

keců ani ne.. horší je, že tam budeš muset chodit až do té doby než porodíš protože jako nezaměstnaná nemáš nárok na mateřskou ale až na rodičák :-( já právě dělala chvíli na pracáku sekretářku a potkávala jsem tam maminy před porodem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
29.11.10 15:31

Tý jo takže já jim budu muset zas dokládat, že si hledám práci ikdyž budu těhu? To bude sranda obesílat firmy jestli mě vezmou, ale že jsem těhu :lol:
To jsou, ale vymoženosti dnešní doby :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
1.12.10 17:15

Tak jak jste na tom, poctivě se snažíte :lol:
A jak pak se připravujete na vánoce? Mě čeká dneska malý předvánoční úklid, i když asi na několik hodinek to dá, ach jo :roll: , ale co se dá dělat, hezky do toho. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
1.12.10 18:33

Ahoj holky, tak nevím jestli k vám ještě patřím.
Po svatbě v mých necelých 23 letech jsme se rozhodli pro mimčo a vyšlo nám to hned napoprvé a naší dceři je ted 21měs. No a ted jsem se začali snažit o druhé mimčo a je mi 24. Doufám že to vyjde a to přeji i všem ostatním snažilkám. Ted jsem ve fázy čekání zda ta potvora MS přijde.
Tak hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
1.12.10 19:58

Určitě můžeš k nám :-D . Jo, jo, já teď taky čekám jestli dorazí. Ale ještě si počkám čekám kolem 15.12. A to je ještě doba. Mohl by to být dobrý vánoční dárek :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
1.12.10 20:15

Ahojky! Můžu se taky přídat? :-) Je mi 21 a už jsem sice v 15 tt. ale planovali jsme to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2830
1.12.10 21:46

Vánoční =uklid bych taky potřebovala… ale u nás to vidím dost nereálně… všude se válí hračky… a malá všude vleze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
2.12.10 03:24

Vítej mezi náma Lolik. A jak pak jste se dlouho snažili :dance: Určitě se moc těšíte a můžu se zeptat jak reagovalo okolí, když jste to oznámili, já jen na co se mám asi tak připravit :dance:

Muchitos
To chce pořídit domácí skřítky, u nás občas taky úřaduj :lol: zvlášť když něco doma hledám a není to tam kde má být, ale přítel se dušuje, že on to tam nedal :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
2.12.10 08:22
Jája8 píše:
Vítej mezi náma Lolik. A jak pak jste se dlouho snažili :dance: Určitě se moc těšíte a můžu se zeptat jak reagovalo okolí, když jste to oznámili, já jen na co se mám asi tak připravit :dance:

Díky :-D No nám se to povedlo docela rychle, v červnu jsem vysadila prášky a v září už to bylo :-D Co se týče okolí, tak u nás to nebyl problém. Moje mamka mě měla ve 20 a mamka manžela taky ve 20 :lol: manželovi je 26 a když se malý narodí tak mi bude 22 a manželovi 27 :-) No a na reakce jsme vesměs ani nijak nepřipravovali, vždyť je to naše rozhodnutí a naše mimčo. :-D Před 20 léty bylo uplně normálně mít dítě v 18-20 létech, spíše se pak okolí divilo, pokud někdo v tomto věku ještě dítě neměl. :think: No a teď na mladé maminky se někdo dívá jako na mimozemšťanky :nevim: já to vůbec nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
2.12.10 22:55

ahoj holky :-) mužu taky??? mě je 21 a snažíme se už od července a stále nic… každý měsíc doufám a pak jsem zklamaná :-( tak snad se to někdy povede :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
3.12.10 02:21

Určitě můžeš mezi nás Missa. Vítej a jak je to u tebe :dance:

Jinak Lolik mě máma měla v 19 a přítele v 20. Tak trošku jsem je naťukávala, ale myslí si, že si máme užívat nejdřív pořádně sebe a pak mimi. Ale až se dozví, že budou babičkou a dědečkem tak jim to hudrování dlouho nevydrží :lol: a navíc mamča by chtěla dítě i teď, ale nemá s kym :nevim: , tak si to bude užívat u mě :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2830
3.12.10 10:44

Já jsem to doma měla uplně jednoduché… sestra měla mimino v 17 a když já ve 20 přišla že čekám miminko tak se nikdo nedivil :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí