Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahojky díky za přijetí ![]()
holky mám na vás dotaz, berete některá nějaká vitamíny? moje známá nějaké bere a říkala že jsou i pro ženy co chtějí otěhotnět. A heště jsem se chtěla zeptat jestli si měříte bazální teplotu? moje kamarádká říka že díky tomu otěhotněla..
Děkuji za odpovědi
mějte se krásně ![]()
já vitamíny nebrala…je to zbytečné akorát se rodí nadprůměrně velké děti. Vitamíny by měli brát třeba kuřačky..... jediné co jsem brala je tak kyselinu listovou… a to i před otěhotněním se může
Já vitamíny beru Mamavit s DHA, pokud nemáš vyváženou stravu či slabší imunitu tak doporučuji je tam i kyselina listová. Já mám atopický exzém a stím je i nižší imunita tak poctivě papám. Jinak, že mamči co berou vitamíny maj pak větší mimčo zas až tak pravda není. Není to dokázáno, vyskytuje se to jen u několika lidech. To vím od doktora i z netu. Říkal, že zezačátku jsou prospěšný hodně a poku začne ke konci mimčo přibírat tak řekne a vysadí se, nebo se budou brát po určitých dnech. Záleží na tobě ![]()
Teplotu si neměřím, moc by mě to nebavilo. Pokud snaženíčko nevýde tak asi začnu ![]()
ahoj holky tak jsem dneska byla u dr a hádejte co jsem v 7týdnu
teď jen doufat že všechno proběhne tak jak má ![]()
tak to gratuluji ![]()
ještě k těm vitamínům.. je teda pravda, že dokázané to není… ale je to více než časté… podle mě je daleko lepší jíst hodně zeleniny a jíst prostě zddravě tak jak se má… pokud je teda vše ok.. stím
AE bych je teda asi taky brala… atop. exem je hoooodně dědičný.. naše malá ho má (od manžela) a je to vážně děs.. miliony mastiček, miliony různých věcí a stejně k ničemu
Ahoj Holky, můžu se k vám taky přidat ? Je mi 21 a mám už jedno dítko holčičku a od srpna se snažíme o další miminko. Poslední menstruaci jsem měla 26:11 ovulka u mě už asi proběhla i dkyž se mi zdá že je to nějak moc brzo ale poslední dobou jsem měla rozhozené cykli.
Koukám, že se tu rozrůstáme. To je fajn, aspoň bude s kym pokecat
Co jsem koukala v ostatních diskuzích tak se baví skoro jen ty co se už znaj
nebo se baví jen o bazální teplotě a to mě vážně neba ![]()
A jak pak se snažíte? Děláte něco jiného kromě braní kys. listové
My to zatim necháváme přírodě a skoro pravidelně spolu spinkáme
a já i přítel bereme vitamínky ![]()
my taky tak samo ja beru kys.listovou a manžel taky jinak taky snaženíčko. A ty Jájo8 se sažíš jak dlouho?
ahojky, také přemýšlím o té kyselině listové..
jinak také čekáme až to přijde samo..doufám že to přijde brzo
ale to asi doufáme všechny. už je to 6 měsícu co neberu HA. a ted poslední dobou se mi stražně zhoršila plet už jsem z toho hotová!!! At žije make-up ![]()
nNa pleť je dobrá pupalka, buť jako prášky, mastičky či olejíčky. Pomáhá i lidem s exezémem, tak to zkus.:dance:
Holky tady se to nějak stoplo ta diskuze
) Tak povídejte jak probíhá snažení atd.
Já budu za pár dnů testovat, tak uvidím jak to snaženíčko dopadlo
Dám pak vědět a co vy? ![]()
No tak to gratuluju
, aspoň je znát, že to není žádný stydlín ![]()