Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Enitka takze myslis ze pristi tyden uz bych mohla videt treba tu dutinku nebo nejake mistecko kde se muze prcek nachazet? Jina moznost nez tehu to nebude a prej na mimodelozni to nevypada podle hcg a priznaku co mam.
A neměla si posunutou ovulaci? Kolikateho si měla pozitivní těhotensky test?
@karkarka rikal ze jedine logicke vysvetleni je ze jsem mela ovulaci dyl. Prvni pozitivni byl 12.3. a posledni pozitvni vcera 17.3. a to byl digital. Takze jsem sla moc brzy a ted bych podle hcg mela byt kolem 5tt takze jdu pristi tyden a snad uz tam neco videt bude. Ja si osobne myslim ze jsem neco zahledla ale nejsem si jista, bylo to malinke. Jinak v pondeli budu zkouset dalsi test jestli hcg roste.
@Anonymní píše:
@karkarka rikal ze jedine logicke vysvetleni je ze jsem mela ovulaci dyl. Prvni pozitivni byl 12.3. a posledni pozitvni vcera 17.3. a to byl digital. Takze jsem sla moc brzy a ted bych podle hcg mela byt kolem 5tt takze jdu pristi tyden a snad uz tam neco videt bude. Ja si osobne myslim ze jsem neco zahledla ale nejsem si jista, bylo to malinke. Jinak v pondeli budu zkouset dalsi test jestli hcg roste.
Za týden už ten gestacni váček bude..na utz jde vidět až od tisíce a to se doktor musí dost snažit…záleží i na kvalitě utz…
@Bobby ja jen abych tam nechodila na 3-4× nez mi to potvrdi. Ale jelikoz mam dneska hcg 930 tak pristi ctvrtek uz by to mohlo byt. Dekuji
@Anonymní píše:
Zdravim slecny, dnes jsem byla na prvni prohlidce. Nic tam nebylo videt ale kvuli 10ti dennimu spozdeni me poslal doktor na krev. Hcg mam ve vysi 930 coz by odpovidalo asi 4-5tt. Myslite ze za tyden uz tam bude neco videt? Podle krve tehotna jsem jen je to asi jeste brzo. Pry jsem mela dele ovulaci. Kdy jste byli na svem prvni ultrazvuku a videli dutinku nebo tak?
Na první kontrole at v 7tt, byla i srdeční akce, zbytečně chodit brzy
Byla jsem na utz 4+2tt, vim to presne, protoze to bylo po KET. 4+0tt jsem mela HCG z krve 2651. Na ultrazvuku jedna mudra nenasla nic, druha pak asi naznak dutinky a plodovych obalu -ale hodne spatne - pry to sotva odtusila. O tyden pozdeji tlouklo srdicko.
@Tajeka netusim co je KET, nikdy jsem to nezkoumala..ale zacinam byt cim dal vic klidna.
@Anonymní píše:
@lachtanice86 me si pozval sam, nevedel, ze jsem mela dele ovulaci.
No tak tomu se da předejít, nevolat hned po vynechání ms, ja volala až pri zpoždění zhruba 14dnu
@lachtanice86 tim ze ja jsem po zamlklem tehu tak jsem nevedela navic puvodni duvod moji prvni navstevy bylo boleni podbrisku, zvetsena, natekla prsa a bolesti hlavy.
Byla jsem ve 4+3 a bylo videt hezky, HCG jsem měla den predem okolo 7000
na Ultrazvuku by melo byt videt neco od 1000j.
@DandátkoP ja byla dnes na odberech a mam 930 hcg a podle tabulek by to mel byt bud 3-4tt nebo 4-5tt takze jdu na kontrolu pristi tyden.
@Anonymní píše:
@Enitka takze myslis ze pristi tyden uz bych mohla videt treba tu dutinku nebo nejake mistecko kde se muze prcek nachazet? Jina moznost nez tehu to nebude a prej na mimodelozni to nevypada podle hcg a priznaku co mam.
Myslím, že něco už by mělo být vidět. Možná bych se ale objednala až za 14 dnů, abys nebyla smutná, kdyby třeba ještě nic vidět nebylo. Za těch 14 dnů by mělo být i srdíčko, pokud tam prcek fakt je
.