HCG jen 377

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
18.3.21 18:00

@Enitka takze myslis ze pristi tyden uz bych mohla videt treba tu dutinku nebo nejake mistecko kde se muze prcek nachazet? Jina moznost nez tehu to nebude a prej na mimodelozni to nevypada podle hcg a priznaku co mam.

• Citovat
  • Upravit
15162
18.3.21 18:21
@Anonymní píše:
@Enitka takze myslis ze pristi tyden uz bych mohla videt treba tu dutinku nebo nejake mistecko kde se muze prcek nachazet? Jina moznost nez tehu to nebude a prej na mimodelozni to nevypada podle hcg a priznaku co mam.

A neměla si posunutou ovulaci? Kolikateho si měla pozitivní těhotensky test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.3.21 18:41

@karkarka rikal ze jedine logicke vysvetleni je ze jsem mela ovulaci dyl. Prvni pozitivni byl 12.3. a posledni pozitvni vcera 17.3. a to byl digital. Takze jsem sla moc brzy a ted bych podle hcg mela byt kolem 5tt takze jdu pristi tyden a snad uz tam neco videt bude. Ja si osobne myslim ze jsem neco zahledla ale nejsem si jista, bylo to malinke. Jinak v pondeli budu zkouset dalsi test jestli hcg roste.

• Citovat
  • Upravit
19606
18.3.21 18:46
@Anonymní píše:
@karkarka rikal ze jedine logicke vysvetleni je ze jsem mela ovulaci dyl. Prvni pozitivni byl 12.3. a posledni pozitvni vcera 17.3. a to byl digital. Takze jsem sla moc brzy a ted bych podle hcg mela byt kolem 5tt takze jdu pristi tyden a snad uz tam neco videt bude. Ja si osobne myslim ze jsem neco zahledla ale nejsem si jista, bylo to malinke. Jinak v pondeli budu zkouset dalsi test jestli hcg roste.

Za týden už ten gestacni váček bude..na utz jde vidět až od tisíce a to se doktor musí dost snažit…záleží i na kvalitě utz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.3.21 18:51

@Bobby ja jen abych tam nechodila na 3-4× nez mi to potvrdi. Ale jelikoz mam dneska hcg 930 tak pristi ctvrtek uz by to mohlo byt. Dekuji

• Citovat
  • Upravit
19983
18.3.21 18:58
@Anonymní píše:
Zdravim slecny, dnes jsem byla na prvni prohlidce. Nic tam nebylo videt ale kvuli 10ti dennimu spozdeni me poslal doktor na krev. Hcg mam ve vysi 930 coz by odpovidalo asi 4-5tt. Myslite ze za tyden uz tam bude neco videt? Podle krve tehotna jsem jen je to asi jeste brzo. Pry jsem mela dele ovulaci. Kdy jste byli na svem prvni ultrazvuku a videli dutinku nebo tak?

Na první kontrole at v 7tt, byla i srdeční akce, zbytečně chodit brzy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.3.21 18:59

@lachtanice86 me si pozval sam, nevedel, ze jsem mela dele ovulaci.

• Citovat
  • Upravit
390
18.3.21 19:16

Byla jsem na utz 4+2tt, vim to presne, protoze to bylo po KET. 4+0tt jsem mela HCG z krve 2651. Na ultrazvuku jedna mudra nenasla nic, druha pak asi naznak dutinky a plodovych obalu -ale hodne spatne - pry to sotva odtusila. O tyden pozdeji tlouklo srdicko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.3.21 19:20

@Tajeka netusim co je KET, nikdy jsem to nezkoumala..ale zacinam byt cim dal vic klidna.

• Citovat
  • Upravit
19983
18.3.21 19:34
@Anonymní píše:
@lachtanice86 me si pozval sam, nevedel, ze jsem mela dele ovulaci.

No tak tomu se da předejít, nevolat hned po vynechání ms, ja volala až pri zpoždění zhruba 14dnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.3.21 19:39

@lachtanice86 tim ze ja jsem po zamlklem tehu tak jsem nevedela navic puvodni duvod moji prvni navstevy bylo boleni podbrisku, zvetsena, natekla prsa a bolesti hlavy.

• Citovat
  • Upravit
10923
18.3.21 19:41

Byla jsem ve 4+3 a bylo videt hezky, HCG jsem měla den predem okolo 7000 :nevim: na Ultrazvuku by melo byt videt neco od 1000j.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.3.21 19:48

@DandátkoP ja byla dnes na odberech a mam 930 hcg a podle tabulek by to mel byt bud 3-4tt nebo 4-5tt takze jdu na kontrolu pristi tyden.

• Citovat
  • Upravit
15162
19.3.21 12:45

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1178
19.3.21 15:38
@Anonymní píše:
@Enitka takze myslis ze pristi tyden uz bych mohla videt treba tu dutinku nebo nejake mistecko kde se muze prcek nachazet? Jina moznost nez tehu to nebude a prej na mimodelozni to nevypada podle hcg a priznaku co mam.

Myslím, že něco už by mělo být vidět. Možná bych se ale objednala až za 14 dnů, abys nebyla smutná, kdyby třeba ještě nic vidět nebylo. Za těch 14 dnů by mělo být i srdíčko, pokud tam prcek fakt je :srdce: :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí