Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tři tydny po styku už musí být prukazny i test, tak můžeš ušetřit peníze ![]()
3 týdny od styku už by byl pozitivní k test z moci. Z krve to poznají klidně 10 dpo.
@Villanelle Děkuji
neboli můžu se spolehnout na test který jsem dělala dnes, nebo zkusit ještě jeden?
@Anonymní píše:
@Villanelle Děkujineboli můžu se spolehnout na test který jsem dělala dnes, nebo zkusit ještě jeden?
Jestli jsi ty tři tydny, tak te to spolehlivě pokryje i pro případ, že bys ovulovala až za týden po styku a spermie by zázračně vydržely tak dlouho, tedy tu nejextremnejsi možnost
Takže jo, radši si za ty peníze kup dobrý kafe, to už test z moči musí mít jasné čárky
@Villanelle dnes je to 17 dnů a test negativní. 3 týdny to budou až ve čtvrtek. Proto píšu, že bych šla na krev až ve čtvrtek. Ale zkusím ještě test udělat v úterý a uvidím co jak. D
@Kriss Tina Tak slabé krvácení nakonec přišlo, trvalo 2 dny a dnes už jen špiním. Test jsem dělala včera ráno a já zatím nic. Zítra chci ještě udělat digitální pro jistotu. Pokud bude negativní tak si můžu vydechnout? 🙂
@Anonymní píše:
@Kriss Tina Tak slabé krvácení nakonec přišlo, trvalo 2 dny a dnes už jen špiním. Test jsem dělala včera ráno a já zatím nic. Zítra chci ještě udělat digitální pro jistotu. Pokud bude negativní tak si můžu vydechnout? 🙂
Vydechla bych už dávno, ten digitální je zbytecny, nejsi těhotná.
@Kriss Tina díky, žaludek mě však bolí. Už to budou 4 týdny od styku a test zatím negativní. Tak nevím jestli to má souvislost nebo ne
Chtěla bych jít na zajištění hcg z krve jako samoplátce ve středu/čtvrtek, protože užívám antikoncepci a menses nepřišel. Gynekolog mi říkal, že je to v pořádku pokud je test negativní ale protože já jsem člověk, který velmi stresuje tak bych ráda těhotenství vyloučila. Test byl dnes negativní neboli zatím ok. Pokud bych šla ve čtvrtek, co budou tři týdny od styku. V případě těhotenství by již byla krev pozitivní? Na krev jsem už byla 2 krát, ale to kvůli zdravotním problémům. Toto se mi nyní stalo poprvé.