Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Vsechny vas zdravim.
V jedne diskusi zde o PATNÍ OSTRUZE jsem se docetla o homeopatiku Hekla lava.Pry pomaha od bolesti.Mate s tim nekdo zkusenosti? Pomohlo vám to?
Měla jsem před pár lety a po necelých dvou baleních Hekla lávy mám klid. Hekla není na bolest, ale má zapříčinit vymizení ostruhy. NEJSEM zastáncem homeopatik, takže efekt placeba u mě určitě nefungoval, ale po mnoha rehabilitacích různými metodami, jsem ze zoufalství zkusila Hekla lávu. Byla jsem velmi skeptická a nevěřila jsem tomu, ale faktem je, že od té doby jsou potíže pryč, přestože nevím, jestli tam ostruha je nebo není…na rentgenu už jsem pak nebyla. D.
@dragoswoman1 Dekuji moc za reakci.Moc rada ctu, ze ti to pomohlo.Ja uz jsem zoufala, nepomohli mi obstriky a ani ultrazvuk.Ted me dr poslal na ozarky, ale tam se mi moc nechce. Zitra si to koupim a zkusim to.Jak dlouho jsi to brala, nez jsi pocitila ulevu? A cetla jsem, ze se pri brani musi dodržovat urcita pravidla - min 20 min pred a po požití nic nejist, nepit ani nečistit zuby. Dodržovala jsi to take?
@admin mohu poprosit toho, kdo mi pozmenil nazev diskuze, at to alespon napise spravne? Dekuji ![]()
@lísteček1 píše:
@admin mohu poprosit toho, kdo mi pozmenil nazev diskuze, at to alespon napise spravne? Dekuji
Omlouváme se, napraveno
![]()
Hezký večer,
Dominika
@lísteček1 píše:
@dragoswoman1 Dekuji moc za reakci.Moc rada ctu, ze ti to pomohlo.Ja uz jsem zoufala, nepomohli mi obstriky a ani ultrazvuk.Ted me dr poslal na ozarky, ale tam se mi moc nechce. Zitra si to koupim a zkusim to.Jak dlouho jsi to brala, nez jsi pocitila ulevu? A cetla jsem, ze se pri brani musi dodržovat urcita pravidla - min 20 min pred a po požití nic nejist, nepit ani nečistit zuby. Dodržovala jsi to take?
Já už si podrobnosti nepamatuji, ale určitě jsem dodržovala co bylo potřeba. Měla jsem dvě balení a z toho druhého mi pár pilulek zůstalo. Známá měla jen jedno balení a stačilo, takže je to individuální… někomu to nepomůže… také je důležité mít dobrou obuv.
Zdravim,
Prosim vas koupila jsem dve ampule teto hekla lava ale nikde neni psany navod jak uzivat ![]()
To se nasype cela ampule do pusy a vypije? A po jake dobe vzit dalsi???
Vezmes tu trubicku, otocis dnem vzhuru, tocis zaviratkem az se ti vysype 5 kulicek. odendas zaviratko a vsypes do pusy. nedotykas se jich. nezapijis, cucas jako bombony. ja brala rano a vecer kdyz bylo akutni. a pak uz jen rano.