Léčitelka Helena Wojtasová

1575
8.8.14 10:57

Helena Wojtasová

Ahoj. Chtěla bych se zeptat na Váš názor na paní Wojtasovou.Je to léčitelka z Orlové - Poruby a chystám se za ní. Máte s ní někdo zkušenost? Pomohla Vám? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1520
7.11.14 12:21

Ahojky, chci se zeptat zda jsi u paní Wojtasové byla? a co na ní říkáš atd? já se k ní totiž chystám příští týden…díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
7.11.14 12:39

Ahoj. U pani Wojtasove jsem byla jednou.Mela jsem tam jit podruhe, ale nesla jsem tam.Je dobre si k ni zajit.Ale zjistila jsem, ze to co delala se mnou, tak je Dornova metoda. A tuto netodu by mel delat odbornik na Dornovku nebo fyzioterapeut.Ja jsem tedy sla take k odbornikovi na Dornovku do Trince - Nebory. A ten se mi venoval 2hodiny. Urcite k ni jdi.Kdyz tak potom napis, co ti rekla a doporucila dale.Je to na dlouhe povidani.Kdyz tak ti napisu do SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
7.11.14 13:04

@lenusek11111 mám z toho trochu strach co se mnou vlastně bude dělat? ale volala jsem jí a ona mi přes telefon aniž bych něco řekla, že se u mě to miminko nemůžu uchytit protože mám bloklou páteř a pánev a kříže..jako úplně jsem na to hleděla..protože my byli 2× na ivf a vajíčka se oplodnila atd jen se nechtěla uchytit..takže věřím tomu že to bude v tomhle..můžeš mi trochu popsat prosím jak to probíhalo? co s tebou dělala? kam šahala atd? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
7.11.14 13:49
@adny píše:
@lenusek11111 mám z toho trochu strach co se mnou vlastně bude dělat? ale volala jsem jí a ona mi přes telefon aniž bych něco řekla, že se u mě to miminko nemůžu uchytit protože mám bloklou páteř a pánev a kříže..jako úplně jsem na to hleděla..protože my byli 2× na ivf a vajíčka se oplodnila atd jen se nechtěla uchytit..takže věřím tomu že to bude v tomhle..můžeš mi trochu popsat prosím jak to probíhalo? co s tebou dělala? kam šahala atd? děkuji

Napíšu to tak. Nemusíš mít vůbec z ničeho strach.Je to příjemná paní, i když působí trochu přísnějším dojmem.To,co ti řekl, je obvyklý problém toho, že nejde otěhotnět. Proto se doporučuje cvičení a mobilizace páteře podle Mojžíšové, ale to je na delší dobu.Na to, aby to mělo rychlejší účinek, mám na mysli aby se rychle vše vrátilo do těch správnývh míst, je Dornova metoda.Je to metoda, při níchž ti tlakem napravuje páteřní obratle. Jenže začíná od nohou.Ono je totiž problém v tom, že jsi třeba měla nějaký lehký úraz, nechtěně spadla na zadek, nosíš nákupy v jedné ruce nebo sedíš s nohou přes nohu (což je můj problém),tak se jakoby vysune kyčelní kloub z kyčelní jamky a ty si myslíš, že chodíš rovně, jenže nechodíš. Tělo si zvykne na to. U dornovy metody začíná od chodidel, kde zjistí, která noha je delší. A pak se posunuje dále výš a výš a uvolňuje to postupně. Jakmile uvolní nohy, tak půjde na páteř, která je díky té delší noze vybočená a tlakem to vrátí na své místo. Nijak to nebolí. Spíše je to příjemné a k tomu ti ty záda i promasíruje. Což je úplná paráda. Odcházíš jako znovuzrozená.
Paní Wojtasová si s tebou nejdříve popovídá, sedne si na židli naproti tobě a ty jak s ní mluvíš, tak si tě měří. Potom si tě položí na lehátko a rukama ti bude dávat energii do břicha. Pak si tě posadí do křesla a bude pracovat jemným tlakem na krční páteř a tebe to bude tahat na jednu stranu. Nemusíš mít strach. Není to nic strašného. A pak tě předá svému synovi, který ti záda promasíruje. Já teda z mé zkušenosti už bych si masáž od jejího syna nenechala dělat. Nejsem žádná stydlivka, ale mě ten člověk prostě přišel „divný“. Vážně ona je naprosto v pohodě. Je skvělá. Ale ten její syn… Nevím, jak bych ti to napsala.Je prostě divný. :nevim:
Proto pokud ti mohu doporučit, tak si zajdi k ní, ať si s tebou pohraje a pak ti můžu doporučit ještě tu Dornovu metodu.
Je blbé, že už máte po dvou ivf a že se miminko nechytlo. Mě paní Wojtasová řekla, že se můžu snažit jak chci, ale když mám problém s páteří v oblasti beder, tak se můžu snažit jak chci a stejně to nepůjde. A jestli otěhotním, tak potratím. Ona mi řekla, že mám posunutou pánev. A nezávisle mi pan z Dornovky taky řekl, že mám posunutou pánev. A je to tím, že mám kyčelní kloub vyskočený z jamky a tím pádem mám nohu o 1,5mm delší. :lol: Mám to z toho, že sedím pokaždé s nohou přes nohu.Je to strašný problém u mě.
Jestli se můžu zeptat, odkud jsi? Jaký zdravotní problém ti řekli doktoři, že máš nebo máte? :)
Klid, paní Wojtasové se nemusíš bát. Je to fakt super ženská. Já ji doporučila už více lidem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.11.14 14:10

Ja se s nima znám osobně, nemusíte mít z jejího syna žádné obavy. Zdá se divný, protože je rozumove trochu jinde, ale jinak je to hodný a na tohle šikovný kluk.

• Citovat
  • Upravit
1520
7.11.14 14:21

@lenusek11111 ty jo..to byl vyčerpávající popis..děkuji..jsi mě uklidnila.. ;) ti pak podám info jak jsem dopadla..jdu tam 13.11.2014.
jinak u mě našli problém se štítnou žlázou, kterou už v tuto chvíli mám ok. jinak vše ok.byla jsem na hydrolaparoskopii..vše v pořádku..akorát mi odstranili septum a manža měl horší spermio, ale po přeléčení se mu to dost spravilo..takže vlastně nic co by nám bránilo otěhotnět, ale i přesto to nejde :(
a co u Vás? dívám se, že jsi teď začala chodit do fertimedu..já tam chodila taky ale přešla jsem jinam…a vás čeká ivf?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
7.11.14 14:31
@Anonymní píše:
Ja se s nima znám osobně, nemusíte mít z jejího syna žádné obavy. Zdá se divný, protože je rozumove trochu jinde, ale jinak je to hodný a na tohle šikovný kluk.

děkuji za info..aspoň vím do čeho jdu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
7.11.14 14:42
@adny píše:
@lenusek11111 ty jo..to byl vyčerpávající popis..děkuji..jsi mě uklidnila.. ;) ti pak podám info jak jsem dopadla..jdu tam 13.11.2014.
jinak u mě našli problém se štítnou žlázou, kterou už v tuto chvíli mám ok. jinak vše ok.byla jsem na hydrolaparoskopii..vše v pořádku..akorát mi odstranili septum a manža měl horší spermio, ale po přeléčení se mu to dost spravilo..takže vlastně nic co by nám bránilo otěhotnět, ale i přesto to nejde :(
a co u Vás? dívám se, že jsi teď začala chodit do fertimedu..já tam chodila taky ale přešla jsem jinam…a vás čeká ivf?

Tak u nás prblém v podstatě žádný není.Muž má spermio dobré.Já jsem byla na laparoskopii i hysteroskopii a vše v pořádku.A přesto se nedaří.
Chodila jsem do gyncentra.Ale jelikož si jaksik pan doktor spletl,kvůli čemu tam je on a kvůli čemu jsem tam já,tak jsem odešla.Šli jsme do Fertimedu,protože jsem si myslela,že to bude jiné.Jenže jsem se zmýlila a s pláčem jsem utekla odtama.A už jsem tam nešla.Nechali jsme to teď tak a začátkem prosince jedu do Brna do Heliosu.

@Anonymní píše:
Ja se s nima znám osobně, nemusíte mít z jejího syna žádné obavy. Zdá se divný, protože je rozumove trochu jinde, ale jinak je to hodný a na tohle šikovný kluk.

Já jsem nenapsala, že by mohl její syn ublížit. Tedy pro mě jako ženu bylo drsné, když mi masíroval záda a přitom „chrchlal“ a „smrkal“ do rukou. A mě se dělalo šoufl. Nemám proti němu nic.Jen to nebylo pro mě vhodné. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
10.11.14 08:01

@lenusek11111 Ahojky…my jsme taky z Fertimedu utekli a teď chodíme do Reprofitu..o něm jsi neuvažovala? jsou buď v Olomouci nebo Brně…nejhorší je když není problém a nejde to..tak jak u nás :( nám teda jediné vyšetření co chybí je imunologie..ale mudr. mě na něj ani za boha nechce poslat, tak nevím :( že prý v tomhle mají lidi problém 1 z 80..ale co když jsem ten jeden??no nevím..jestli nevyjde teď ten embryotransfer tak se na to nechám poslat…
a co vy máte v plánu dál?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
10.11.14 08:36

Ahoj. A co se stalo Vam, ze jste utekli z fertimedu? Noc si z toho nedelej. U vas to aspon prisuzuji.My jsme podle veskerych testu zdravi.Ja jsem si minuly mesic zasla na genetiku, kde se mnou probrala nas rodokmen (samozrejme co je mi znamo),pak mi vysvetlila, nac vsechno mi vezme krev. A prave v tom je i to imunologicke vysetreni. Rekla mi, ze jeden z 30je prenasec nejake nemoci, kvuli ktere se dite doziva velmi nizkeho veku. A jeste je jedna nemoc a tuzase prenasi jeden z 25lidi.Je to totiz o chromozomech. Uvidime, jak na tom budeme. Tento tyden by mely byt prvni vysledky - na karyotyp a ty druhe do konce mesice. A pak uz frcim do Brna. Uvazovala jsem o Reprofitu.Neco mi ale rika, ze v Heliosu to vyjde Clovek musi necemu verit. Neztracej hlavu.
Klidne si zajdi normalne na genetickou ambulanci a zeptej se, co a jak.Oni ti urcite poradi, jak mas postupovat. Nemusis mit ani zadanku od lekare.
A co planujeme dale? Nechavam to zatim na volnem prubehu. Protoze po tech dvou zkusenostech nejsem moc nadsena. A 2.12. jedu do Brna. :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
10.11.14 19:40

Ahoj holky, dnes jsem byla u paní Wojtasové a řekla mi, že mám posunutou pánev. Pomohla některé z vás k miminku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
10.11.14 19:55

@Peczka jj můžeš, ona se tě jen zeptá co máte přesně za problém a jestli jste něco už podstoupili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
10.11.14 20:01

Jak se koukam, tak mame posunutou panev kazda. Holky zajdete si nechat udelat Dornovu metodu.Je to to stejne a rekla bych ze ucinejsi.Ja mam za sebou druhou dvouhodinovku Dornovy metody a citim se lepe. A dokonce se mame snazit. Protoze mam vse napravene, coz je pro mimi idealniTakze vzhuru do snazeni. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
10.11.14 20:06

Posunuta panev muze byt treba diky malemu padnuti na zadek, nejakemu urazu, noseni bakupu v jedne ruce, ale hlavne z toho, ze nektere mame zlozvyk davat si porad nohu pres nohu.
U Dornovy metody vam udela fyzioterapeut i masaz, presneji bowenovu masaz. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí