Léčitelka Helena Wojtasová

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1520
12.11.14 07:22

@phoma taky jsem ráda, že přispěl někdo komu pomohla.. ;) moc gratuluji k holčičce..snad nás to taky brzy potká.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
12.11.14 08:55

PHOMA: Ještě štěstí, že jsem se o tobě zmínila.

Ale říkám si, že i kdyby to nepomohlo, tak jsem aspoň udělala něco pro sebe.No ne??? :pankac: :lol: Dámy pokud budeme myslet, že nám se to nepodaří, tak se fakt nepodaří. A já věřím, že všechny budeme mít to štěstí. A doufám, že co nejdřív. :lol: :pankac: :pankac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7965
12.11.14 14:24

Holky urcite se vam to podari ale fakt dodržujte vse co doporuci i třeba spat na strane kterou nemate radi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
16.11.14 12:05

Ahoj holky..nestíhám ani napsat..takže ve čtvrtek jsem byla u p. Wojtasové a řekla mi že mám vysunutou páteř..jen se na mě mrkla a viděla a taky na kterém boku spím..takže musím ležet na druhém a ukázala mi cviky na vyrovnání té páteře..takže každý den chvilku cvičím a snažím se ležet tak jak mi řekla..a že by se mělo podařit..tak uvidíme. ale jako trápila mě tam dost jak mi to chtěla vyrovnat..ale věřím, že to bude mít pozitivní účinek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
16.11.14 12:39
@adny píše:
Ahoj holky..nestíhám ani napsat..takže ve čtvrtek jsem byla u p. Wojtasové a řekla mi že mám vysunutou páteř..jen se na mě mrkla a viděla a taky na kterém boku spím..takže musím ležet na druhém a ukázala mi cviky na vyrovnání té páteře..takže každý den chvilku cvičím a snažím se ležet tak jak mi řekla..a že by se mělo podařit..tak uvidíme. ale jako trápila mě tam dost jak mi to chtěla vyrovnat..ale věřím, že to bude mít pozitivní účinek ;)

:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: Ty taky? No neříkala jsem, že ti bude něco takového? Ale můžu tě ujistit, že každá ženská, které potkáváš kolem sebe, má něco s páteří. Tak uvidíš. Kdy ti řekla, že by se mohlo podařit? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
17.11.14 09:30

@lenusek11111 jako trošku mě to znervózňuje že máme všichni stejnou diagnozu, ale snad ví co dělá :D kdy se zadaří mi neříkala, protože jsem měla jít v neděli na KET a vlastně z toho důvodu jsem tam byla…jenže KET se ani nekonal, jelikož mi nevyrostla dost sliznici :,( takže jí asi příští týden zavolám a objednám se na další sezení..ale jinak fajn paní…a tobě řekla kdy by se mělo zadařit? a ukázala ti taky ty cviky atd??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
17.11.14 12:18
@adny píše:
@lenusek11111 jako trošku mě to znervózňuje že máme všichni stejnou diagnozu, ale snad ví co dělá :D kdy se zadaří mi neříkala, protože jsem měla jít v neděli na KET a vlastně z toho důvodu jsem tam byla…jenže KET se ani nekonal, jelikož mi nevyrostla dost sliznici :,( takže jí asi příští týden zavolám a objednám se na další sezení..ale jinak fajn paní…a tobě řekla kdy by se mělo zadařit? a ukázala ti taky ty cviky atd??

No mě neřekla, kdy by to mohlo začít tzv.„účinkovat“. Mě jen řekla, ať se objednám za měsíc a tím jsme skončili. Jo akorát mi řekla, že se tři dny nemám koupat ( můžu se jen sprchovat),mám hodně pít, aby ten nepořádek šel pryč. No a máme se snažit. :lol: Jenže mě to nedalo a nakonec jsem nezávisle na ní zašla ještě na tu dornovku. A tam mi řekl, že mám pravou nohu delší o 1,5cm.Ono nevím, jak bych to řekla. Ale když se nad tím zamýšlím zpětně, tak si se mnou sice pohrála, ale bylo to k užitku maximálně z toho důvodu, že mě přestaly bolet záda. Ale jen dočasně. Že by mi to mělo pomoct z důvodu neplodnosti, tak to nemůžu posoudit. Spíše podle toho, že ještě těhule nejsem, tak bych řekla, že mi to nepomohlo. :nevim: Každý má svůj názor, ale když vezmu v potaz, že tobě i některým řekla a ukázala, co a jak máte cvičit, tak mě neřekla nic takového. :nevim: Příjde mi to divné. Každopádně na té dornovce mám pozitivní výsledky v tom, že nohu už mám stejně dlouhou jako tu druhou. :lol: :lol: Takže za mě bych řekla určitě zkusit dornovku a pak cvičit. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
18.11.14 08:09

@lenusek11111 jako upřímně nevím..zatím si na to neumím najít názor…ale jak tady čtu viz Phoma tak bych tomu moc chtěla věřit…je zvláštní že ti ty cviky neukázala..když mě víceméně řekla stejnou diagnózu. každopádně tu dornovku chci zkusit taky…no za měsíc nás čeká dovča, takže po novém roce se asi vrhneme na KET a uvidíme…jsem z toho poslední dobou nějaká zdrblá asi potřebuju nabrat novou sílu :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
19.11.14 11:28

Holky tak jsem si zašla včera ještě na masáž k fyzioterapeutce a ta mi řekla, že mám zablokovanou pravou stranu kostrče a vlastně ztuhlou celou pravou stranu..tak se mě snažila porovnat a uvidíme..ale bolest to byla neskutečná..vlastně ještě trochu je, ale dá se to přežít… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
19.11.14 11:33
@adny píše:
Holky tak jsem si zašla včera ještě na masáž k fyzioterapeutce a ta mi řekla, že mám zablokovanou pravou stranu kostrče a vlastně ztuhlou celou pravou stranu..tak se mě snažila porovnat a uvidíme..ale bolest to byla neskutečná..vlastně ještě trochu je, ale dá se to přežít… ;)

Vážně? A co přesně ti dělala? Tu dornovku? Nebo něco jiného? 8o Bude to bolet ještě asi týden nebo dva. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
19.11.14 14:25

@lenusek11111 dornovku ona nedělá..byla to bowenová tlaková masáž…ale že neví zda to bude mít nějaký účinek..jelikož ona se na to přesně nespecializuje, ale že má pár zákaznic kterým k miminku pomohla tak snad jo..tak uvidíme..na škodu to určitě nebylo a nebude… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
19.11.14 15:49

@adny Tak držím palce třeba to zabere :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
19.11.14 17:39
@adny píše:
@lenusek11111 dornovku ona nedělá..byla to bowenová tlaková masáž…ale že neví zda to bude mít nějaký účinek..jelikož ona se na to přesně nespecializuje, ale že má pár zákaznic kterým k miminku pomohla tak snad jo..tak uvidíme..na škodu to určitě nebylo a nebude… ;)

Co to? Ona ti dělala Bowenovu masáž? Tý jo tak to koukám. Já ji mám naordinovanou taky, ale podle cyklu. 8o Moje masérka, co mi dělala ty lymfatické masáže nohou mi to naordinovala.Ale že prý musíme jet podle cyklu.Tak nevím. Teď jsem z toho jelen. 8o :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
20.11.14 07:38

@lenusek11111 no jako mělo by se na to chodit do ovulace..protože pak může tělo ten plod vypudit po té masáži…a kdy na to půjdeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
20.11.14 07:39

@kacorax děkuji.tonoucí se stébla chytá :zed: tak uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí