Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
dnes mi diagnostikovali ZT, takže čekám a doufám v přirozenou MS a pokud to vyjde, tak v září-říjnu bychom šli do KET. Je tu někdo, kdo se také na KET chystá?
@lilia81 to mě moc mrzí lil
Já možná půjdu, jestli jo tak to bude jen taková hurá akce za předpokladu, že mi bude dobře.
No nějak se s tím srovnám, jediná možnost je upnout se na další pokus… a díky ![]()
@lilia81 ahoj, to je me lito ![]()
my jdeme na konci srpna na KET prvni IVF nam nevyslo, tak uz zaciname, dnes by mela podle planu prijit MS, ale vypada to asi az na zitrek.
kolik mate jeste mrazacku?
@lilia81 juuuu tak to je fakt spousta, to by bylo, aby se minimalne jedno nechytlo ![]()
a kam chodite do car?
@Bella Mona - iscare Praha… No doufam, nejak nemůžu spat, ten dnesni den me dostal… Vim, ze uz jedno dite mam, ale ta touha je porad stejna a nevěřila bych, ze nervy jsou vetsi… Po taxim se mezi tim, ze než další strach a zklamaní, ze na KET nepůjdu a tim, ze přeci nebi možné, aby to skončilo stejne..
@lilia81 nikdy jsem si nemyslela, ze miminko budu muset resit takto a ze to nebude jen tak jednoduche. ted se bojim, jestli embrya priziji rozmrazeni no a pak jestli se chytnou a vydrzi.
@Bella Mona - malej je z KET, takze I KET muze vyjit! Ja doufam, ze u nas to bude opet na prvni pokus
Ahoj, v červnu jsem byla na svém prvním IVF, nevyšlo a v září nebo v říjnu plánuju 1. KET. Zatím odpočívám, užívám si léta a chodím na akupunkturu ![]()
@Bella Mona - mám zamraženo po 3, takže kolik se chytne po rozmrazení uvidíme a podle toho 1 nebo 2… po tomto ZT prostě dám klidně i dvě, pokud mi to výslovně kvůli mé diagnoze nezakáží
@chci_miminko - tak budu držet palečky, já si myslím, že když embryjka přežijou zamražení a rozmražení, že to jsou tak odolní jedinci, že to pak musí klapnout… alespoň u syna to vidím, sem tam nějaká rýma, ale nemocný byl zatím jen jednou!
@lilia81 my dame ted ty dve moruly ( doufam, ze preziji rozmrazeni ) a kdyz to nevyjde, tak u druheho KET co mame posledni jednu blastocystu si necham dat ISMT.
@Bella Mona - tam u toho rozmrazenou je to těžké, proste nejaký odpad je, ale věřím, ze když mi u prvního KET přežily vlastně všechny 3 embryjka, jedno se vyvíjelo pomaleji, tak jsme 2 blasty zavedli a je z toho moje zlaticko, takze jsou zda se dobre zamrazene…
@lilia81 snad budou v poradku, mame je zamrazeny tou levnejsi variantou, tak se trochu obavam, ale rikam si, ze to tentokrat uz proste vyjde.