KET září, říjen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
631
10.8.14 16:31

@lilia81 U prvního transferu jsme zavedli 2. Prý to je riziko, protože když je jedno embryo špatný, může stáhnout i embryo dobrý. Máme zamražený po jednom a už jdem jen po jednom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
10.8.14 16:35

@lilia81 Máme zamražený blastocysty áčkový. Snad je tam předpoklad, že vydrží rozmrazení. Když nad tím zpětně uvažuju, byla jsem po hormonální stimulaci a punkci 19 vajec tak rozbitá a bolavá, že se to snad ani povést nemohlo…proto se má před ketem relaxovat a posilnit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
10.8.14 20:38

@chci_miminko - já zaváděla 2 a je z toho syn :) takže to udělám asi stejně… ale byly to taky vše Ačkové blasty, máme jen Ačkové blasty, pak vím, že tam jsou asi 2 moruly, ale jinak to a stejně mi je zamrazili po 3!!! grrrrr, ale nebudu se rozčilovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
18.8.14 12:37

Tak holky sliznice 6 mm podle doktora je to dostacujici, ale bylo by lepsi kdyby byla 7 mm tak sme transfer posunuli o tyden na 1.9., tak snad me ten novy skolni rok prinese stesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6770
31.8.14 15:17

Ahoj, můžu se přidat? Zítra jedu na kontrolu 10DC a snad mi řeknou, kdy může proběhnout KET. Při ET mi zavedli jedno mebryjko, nevyšlo to, máme 4 mrazáčky(2+2), a když se v pořádku rozmrazí, chci zavést 2.

@Bella Mona Takže zítra? Držím pěsti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
1.9.14 14:55

Tak jsme akorat prijeli dom, pritel byl semnou a drzel me za ruku. nakonec jedno embryo neprezilo rozmrazeni, tak jsme zavedli jen to jedno. dle doktora to slo krasne a sance jsou velike. tentokrat tak nejak citim, ze to muze vyjit :dance: test mam delat 15.9.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
1.9.14 20:22

@Bella Mona A v jaké fázi bylo to embryo, co Ti zavedli a to, co nepřežilo? Jak dlouho budeš v klidovém režimu? Já jdu na KET kolem 20.9. Hlavně klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
2.9.14 09:21

@chci_miminko obe embrya byla spolu zamrazena a stejne stara- 5denni moruly. tento tyden jsem na neschopence, vcera jsem spis polehavala, ale jinak me doktor rekl, ze mam mit normalni rezim jen nesmim sportovat a sexovat no a tahat tezky veci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
5.9.14 20:36

@lilia81 Ahoj :mavam: Držím palce na Ket :palec:,aby byl tak úspěšný jako ten první :pankac: měla sem revizi týden před tebou a dnes mi MS dorazila po 29 dnech ;) přesně po tolika dnech mi chodí MS.Tak ti přeju ať ti dorazí co nejdřív :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
6.9.14 09:08

Ahoj holky, me od vcerejska boli hlava nemohla jsem ani spat, taky mam hrozne zilnatou hrud a zdureny bradavky, ktery dost boli-uplne sem se sama sebe lekla v zrcadle. No a ted po snidani je me nejak divne od zaludku, tak doufam, ze to jsou dobre znameni.

jak jste na tom vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
10.9.14 12:06

Ahoj holky, přidám se jestli můžu. Taky snad půjdeme brzo na KET. Můj první. Tak mi třeba prozradíte tak nějak co nás čeká. Budu muset zase brát HA a čekat na MS? Asi jo, co? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6770
10.9.14 15:01

@kalicka To záleží, jak rozhodne Tvůj doktor. Pokud máš v pořádku sliznici a cyklus, třeba půjdeš v nativu, čili určitý den po MS pojedeš na UZ a když bude v pořádku, začneš brát utrogestan, pak pregnyl a bude KET. Pokud máš problémy se sliznicí, budeš zřejmě stimulovat od prvního dne MS, abys měla dost vysokou sliznici. Antikoncepce není nutná, pokus máš pravidelný cyklus. ALe i to u mě řešili utrogestanem - na týden jsem ho nasadila, pak vysadila a přišla MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
11.9.14 21:00

@allmeyo . je tak to je supr, no já dobírám dnes utrogestan, vypadá to, že cyklus mi taky naskočil, byla jsem po dovolené na UTZ abyl tam 11mm folík, tka jsem měla utrouš pro jistotu, kdyby neorstl, ať má tělo alespoň progesteron a dorazí ms, tak uvidíme… přemýšlím, zda si zítra udělat test, neb DR mi řekla, že snažit se nemáme, ale chránit se nemusíme, tudíž jsme to nechali plynout, ale sex byl 2 dny před ovu, pak už jsem radši nechtěla, tak nevím :andel: :andel: :andel: :andel: asi to zkusím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
12.9.14 00:05

@lilia81 No tak ty už máš i po kontrole to já jdu po revizi na kontrolu poprvé teprve zítra víc jak po měsíci :nevim: Tak to by bylo fajn, kdyby se takhle brzy zadařilo :pankac: To já sem posera bála sem se kvůli zánětu takže sex žádný :nevim: :D My se budem snažit tento měsíc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
15.9.14 22:52

Tak já po měsíci dostala dneska MS :) takže paráda, takže ještě jeden cyklus a jde se na transfer, pokud se teda nepovede doma…

a držím palce na tento měsíc @allmeyo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital