Sanatorium Helios - Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
407
23.2.12 16:38

Ahoj holky, také bych se ráda připojila ke spokojeným pacientkám Heliosu. Chodili jsme tam k Dr Texlovi, ultrazvuk nám občas dělal Dr. Šula. Oba jsou strašně fajn. Myslím, že nám udělali veškerá potřebná vyšetření. Některá z vyšetření spermií ani jinde nedělají-nebo jsem si nevšimla.Podařilo se nám při prvním IVF loni v srpnu. Transferovali nám 1 embryjko a chytilo se. Ještě máme sourozenečky v mrazáčku. Teď už si jen spokojeně hladím bříško a čekám,až to přijde. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Oslinka
22.4.12 19:05

Ahojte, chtěla bych se vás zeptat, zda nevíte jestli se platí něco za gynekologickou prohlídku? Děkuji :)

• Citovat
  • Upravit
2598
22.4.12 19:17
@Oslinka píše:
Ahojte, chtěla bych se vás zeptat, zda nevíte jestli se platí něco za gynekologickou prohlídku? Děkuji :)

no z klasickou asi ne, max 30 kč jako všude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Oslinka
22.4.12 19:19

Ok, díky moc.

• Citovat
  • Upravit
2598
22.4.12 19:26
@Oslinka píše:
Ok, díky moc.

játam bla nedávno na umělým oplodnění, achodím tam dál k dr. takžen evím o tom žeby se platilo,tak snad nekecám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
2.5.12 13:14

Neodporucujem tuto kliniku

xxx

Příspěvek upraven 02.05.12 v 18:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
821
2.5.12 14:07
Ja uz jsem na Tvuj prispevek reagovala jinde, trosku mi tu neladi, ze jsi tehotna a jeste nadavas…mela bys byt rada a dekovat, ze Ti v Heliosu pomohli a ne si tady pumpovat adrenalin, pak si budes vycitat, kdyby se miminku neco stalo…
Jinak nezlob se na me, ale jsem presvedcena, ze kdybys jim rekla, ze chces zavest 2 embryjka, tak by to udelali, nikomu nioc nenuti, pouze vysvetluji, zezavest jedno embryjko je vyhodnejsi…treba v den transferu bylo jen jedno embryjko-nektery jsou hotovy paty den a jiny dorostou az ten sesty den. My sjme to tak meli-myslim, ze 3 embryjka dozraly 5 den a sesty den pak jeste dve…Mozna to tak bylo prave u Tebe a mozha by sis to prvne mela overit, nez na nekoho zacnes plivat spinu :cert:
Mozna,ze uz na Ti na hlavu tlaci tehotenske hormony -snad jedine tim by se Tvuj nepochopitelny prispevek dal vysvetlit;) Doufam, ze je to tak a ze se Ti s mimiskem bude dobre darit! :mavam:
Ja za me teda Helios 100% doporucuji!!! :potlesk:
@Senna píše:
Dobry den, chcela som sa len podelit o moje skusenosti s touto klinikou.

P. Dusana Vranova :evil: :evil: - sposobila mi kopec stresov a koli nej som chcela aj skoncit so stimulaciou a neist na ziadnu ivf. Len moj partner ma prehovoril. :,(

Islo o lieky - ja zijem v inej krajine a zistila som, ze sa lieky na stimulaciu daju dostat aj tu. 2-3 tyzdne pred tym nez som cestovala domov - ja som napisala pani Vranovej,ze uz mam doma tie lieky ale ze tie lieky Decapeptyl bol 3mg a nie 0.3 mg ( ktory by sa pichal na 3 krat ) - ja som brala o.1 mg na den. Nezavolala mi, nenapisla email aby ma upozornila, ze ten 3 mg sa bude zle riedit a pichat a mohli sme sa dohodnut na tom, ze by mi poslala lieky inou metodou. Nic. :evil: :zed:

Asi tyzden a pol pred mojim prichodom domov som volala kliniku - v stredu mi nikto nedvihal telefon a vo stvrtok mi povedala o tom decapeptyle, ze nie je dobry - a to bolo par dni pred zacatim stimulacie! Povedala som jej aby sa skusila poinformovat na poste… poslala mi to, ale tyzden som musela brat ten moj decapeptyl - ktory sa zle riedil. Lieky od pani Vranovej som dostala vecer pred Velkym piatkom - a v sobotu sme cestovali!

Pan doktor Sula - HROZNY, AROGANTNY a DRZY :cert: , nevedel mi spravit ultrazvuk, pomylil si vajecnik s oblickou atd - vyjadrila som sa hned, ze ho nechcem ani vidiet.

Ujal sa ma pan doktor Texl - VYNIKAJUCI, SKUSENY, PERFEKTNY PRISTUP :palec:

Mala som malo vajicok - co som dala vinu pani Vranovej a stresom, ktorym ma vystavila a tiez mozno aj tym liekom.

Ja som si ziadala zaviest 2 embrya - VOBEC NERESPEKTOVALI MOJE _ NASE ZELANIE :cert: - nakolko ja a moj partner tuzime po dvojickach. Ja viem o rizikach. Napriek vsetkemu sme si zelali 2 - zaviedli nam iba jedno, oklamali ma, ze na prenos bolo iba jedno a neskor mi povedali, ze tam bolo este druhe dobre - a to zmrazili. Vyplakala som sa. Chcela som ich dat aj k sudu - ale ja sa teraz snazim byt tehotna - som v piatom tyzdni len s jednym embryom.

Mam problemy a je velmi tazke sa s nimi spojit, ti Vam neodpovedaju na emaily, nezatelefonuju…Raz ked som sa spojila s dusanou Vranovou - ta mi povedala, ze aby som isla k neakemu lekarovi - tu v zahranici.

Ja som mala tu 4 ivf - ta starostlivost v Heliose sa ani z daleka neda porovnat s tou co som mala tu. Uz tam viac nepojdem, zmrazene embryo si dame asi previezt sem - a ak mi tato ivf nevyjde - pojdeme tu - uz nebudem vymyslat,pan doktor Texl - je jednym z najlepsich doktorov, ktorych som stretla a velmi prijemne sestricky a personal labakov.

Ale im neodpustim, ze ma oklamali s tym jednym embryom a tie ostatne veci, ktore som opisala. Neochota pani Dusany… Ked nieco potrebujem, uz som jej tolko emailov poslala, ze mam problemy - a ona nic!

Ak mate viac otazok, rada Vam ich zodpoviem.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2598
2.5.12 15:23
@Dagík píše:
Ja uz jsem na Tvuj prispevek reagovala jinde, trosku mi tu neladi, ze jsi tehotna a jeste nadavas…mela bys byt rada a dekovat, ze Ti v Heliosu pomohli a ne si tady pumpovat adrenalin, pak si budes vycitat, kdyby se miminku neco stalo…
Jinak nezlob se na me, ale jsem presvedcena, ze kdybys jim rekla, ze chces zavest 2 embryjka, tak by to udelali, nikomu nioc nenuti, pouze vysvetluji, zezavest jedno embryjko je vyhodnejsi…treba v den transferu bylo jen jedno embryjko-nektery jsou hotovy paty den a jiny dorostou az ten sesty den. My sjme to tak meli-myslim, ze 3 embryjka dozraly 5 den a sesty den pak jeste dve…Mozna to tak bylo prave u Tebe a mozha by sis to prvne mela overit, nez na nekoho zacnes plivat spinu :cert:
Mozna,ze uz na Ti na hlavu tlaci tehotenske hormony -snad jedine tim by se Tvuj nepochopitelny prispevek dal vysvetlit;) Doufam, ze je to tak a ze se Ti s mimiskem bude dobre darit! :mavam:
Ja za me teda Helios 100% doporucuji!!! :potlesk:

taky musím ¨souhlasit, vyšlo nám to napoprvé, jsem v 8 měsíci, díky p. dr, texlovi..já mám mamkuvezdravotniictví takže sme s ní vše řešila a tak sem třeba si i musela o něco říkat v heliosu( např. jestli už třeba nemám vysadit určitej lék, na kterej asizapomněli že beru a tak) hlídala sem si všechno, na všechno se radši 2× ptala a bylo to ok..ono při tolika lidech cp tam mají se není čemu divit kolikrát no..človek si musí sám vše hlídat a kontrolovat.Taky je mi divnýže ti nechteli zavést 2..ale u nás je od ledna novej zákon, že se zavádí jen 1 ale pojištovna tím púádem hradí z té části 4 púokusy..ale na požádání by měli dát i 2, pokud si to pátrvyloženě vyžádá..chápu že je ti to třeba líto skrr dvojčátka, ale ber to tak že to tak mělo asi být…nikde není psanýžeby se ti obě chytly a bud stastná aspon za to jedno který se ti chytlo :-) přeju hodně zdravíčka at přežiješ léto sbříškem…hodně sil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
821
3.5.12 12:56

@hopsasa Ahoj, koukam, ze Tobe se narodil opravdovy drobecek-jak se male dari? Doufam, ze vse uspesne dohani! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2598
3.5.12 13:00
@Dagík píše:
@hopsasa Ahoj, koukam, ze Tobe se narodil opravdovy drobecek-jak se male dari? Doufam, ze vse uspesne dohani! :kytka:

ahojky ještě se nenarodila :-) tos nejak blbe pochopila :-) je v bříšku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
821
3.5.12 13:16

Uf tak to jsem si oddychla, rikala jsem si, ze je strasne malinka a teprve v tricatym tydnu…a tak teda mas to uz za mar tydnu, co?Jak se citis?Ja mam zatim takovy komorni brisko,tak je jeste pohoda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2598
3.5.12 13:35
@Dagík píše:
Uf tak to jsem si oddychla, rikala jsem si, ze je strasne malinka a teprve v tricatym tydnu…a tak teda mas to uz za mar tydnu, co?Jak se citis?Ja mam zatim takovy komorni brisko,tak je jeste pohoda :lol:

jo? a v kolikátým jsi? já zítra začínám 32 týden :-) zatím je to ok, až na záda..mám skoliossu takže trpím dost..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
821
4.5.12 12:29

@hopsasa Ja jsem 15 tyden…tak zada me zatim neboli,ale je fakt , ze mam taky mirne esovite prohnuti patere..tak to se teda mam na co tesit, vid…No tak drzim pesti at tech par tydnu co nejrychleji utece a at uz si rychle ulevis na zada ;) a posmoulas mimiska v naruci…ja mam do toho jeste daleko,ale uz ted se hrozne tesim… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
21.5.12 12:10

Já jsem přešla od Šuly, protože si nevidí do úst a když se ptám, jako prvorodička na nějaké informace, tak mě odpálkuje takovým způspobem, že mám chut mu říct, co si to jako dovoluje…takže Šulu nebrat. Přešla jsem k paní doktorce Kováčové, u ní jsem byla poprvé v poradně a mám pocit, že vyšla včera ze školy. mluvila naprosto nezkušeně a když si mě vlastně přebírala (jsem v 15tt) tak si ani neudělala utz. Takže bych asi chtěla odejít jinam :( jenže netuším kam…V Heliosu jsem byla na umělém oplodnění a nepodařilo se, po 2 letech jsem otěhotněla spontálně a už tam o mě neni zájem!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anonym1212
21.5.12 16:28

Já také Helios nedoporučuji. My jsme byli velmi zklamáni.
Ta jejich péče nebyla to, co jsme očekávali a už tam nikdy nepůjdeme. Rozhodli jsme se pro jinou kliniku.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.