Sanatorium Helios - Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4099
17.2.16 13:37

@Vali90 ty jo až jsem se musela smát :lol:. Já jsem taky tenkrát byla na konzultaci v Heliosu i v Reprofitu. U nás zvítězil Helios. Mně se totiž zase nepozdával Koudelka v Reprofitu - je to holt individuální záležitost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
17.2.16 21:46

@Petruse91 No nezajímal se o endometriozu, ani moc o předchozí spermiogram. Nutil mi nějaký speciální za 2500,– plus další „balíčky“. Přišlo mi, že mi chce vnutit všechno extra. V Reprofitu jsem byla u Pospíšilové a spokojenost maximální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
18.2.16 09:32

@Vali90 Aha, děkuji za info :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
527
2.3.17 13:54

@liliank a na kterou kliniku jsi změnila? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2598
2.3.17 19:40

[Ja byla v heliosu a vse ok, dr.texl,zavedeno jedno elbryo z prodl. kultivace, zavadeno 6den a chytlo se.mam.5letou. dveru a druha se podarila normalne. Preju hooodne stesti k vytpuzenymu miminku!

citace] @Ribanka píše:
@liliank a na kterou kliniku jsi změnila? díky
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
1.6.17 19:35

důrazně nedoporučuji

Ahoj, možná je Helios dobrý v umělém oplodnění, ale to není vše. Já mám velmi špatnou zkušenost s prenatální diagnostikou v tomto centru. Je toho více, a výsledek je těžká životní situace, kdy
jsem až do porodu nic netušící pod srdcem nosila velmi těžce postiženou holčičku.
Za prvé, ikdyž mi bylo slibováno, že velké ultrazvuky bude provádět můj ošetřující lékař, tak ze 3 UTZ byla MUDr. Bílková přítomna jen jednou, a za sebe měla zástup (pokaždé někoho jiného).
Za druhé, i přes velký polyhydramnion od 20. týdne těhotenství (břicho jsem měla tak velké, že se za mnou otáčeli všcihni na ulici),mi v Heliosu řekli, že jsem já i dítě zdravá.
Postižené dítě poznali až na UTZ v porodnici, na předporodních prohlídkách.
Po porodu jsme si chtěli vyžádat snímky z velkých UTZ, ale bylo nám řečeno, že se ztratily!!!

Další zkušenost:
Na výsledky stěru z čípku se zde čeká skoro dva měsíce, a ještě se musíte doprošovat, aby vám je sdělili. Nedokážu si představit, že by tam byl nějaký vážný nález, a já na výsledky čekala dva měsíce. S tak nedbalým přístupem jsem se v životě nesetkala u žádného doktora.
Cítím povinnost sdělit ostatním vlastní zkušenost, protože v tomto případě jde o životy, nejen žen, ale i dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
2.6.17 08:29

@Tersy Takže budete podávat žalobu nebo s tím půjdete do médií? Předpokládám, že takové závažné pochybení se bude nějak řešit. A jistě ne příspěvkem na sociálních sítích…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.