Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Prosím o názory na Helios, uvažuji, že se objednám na konzultaci a ráda bych věděla, jaký máte názor na tuhle kliniku, popřípadě s jakým lékařem jste spokojené?
Děkuji za reakce ![]()
Helios je jednicka, nam tam vyslo prve IVF, vsetci su tam prijemny, prve konzultácie prebiehaju s primárom Texlom, je to odbornik na spravnom mieste ![]()
Prošla jsem 2 centry. Poprvé jsme byli na obilňáku a odešli jsme ještě před IVF, protože ten přístup byl docela katastrofa. Pak mě známá doporučila Helios a dr. Texla. A tam jsem byla naprosto spokojená. Především tedy s dr. Texlem. Díky nim máme 2 krásné děti. Takže Helios dopručuji, a pokud tam chceš jít na konzultaci, take objednej k Texlovi.
Děkuju holky, já právě přemýšlela nad Texlem a nebo Bílkovou
A jak je to tam s časem? Je možné se na konzultaci objednat i třeba hned ráno a nebo dělají tu první jen odpoledne?
S tym casom neviem, skus poprosit. Bilkova je fajn, prva konzultacia je i tak informacna, az sa urobia potrebne vysetrenia, skoncis s nimi i tak u Texla.
@gomex Vždy jsem tam byla na konzultaci odpoledne, tak nevím jestli jsou konzultace i ráno. Když si tam zavoláš, tak se dá určitě nějak domluvit. Nám vyšli vždy vstříc.
@gomex k Bílkové chodím já a lepší doktora jsem snad zatím nezažila - sice teda k ní chodím jako k normální gyndařce, neměli jsme nikdy problémy s početím, ale i tak je hrozně milá, příjemná, vstřícná - před dvěma lety jsem potratila a pořád se mi nechtěl ten cyklus upravit po revizi zpátky - byla jsem zoufalá, protože už jsem se chtěla začít snažit, ale menzes nikde. Jiní doktoři (to vím přímo od svých kamarádek, které se snaží už přes rok o mimi) jim říkají, že to má času dost, že jsou mladé - MUDr. Bílková mi řekla, že ať si řeknu sama, jestli jsem z toho nešťastná, tak klidně už příští cyklus mám přijít a ona mi koukne, jestli probíhá ovulace a když ne, tak nasadíme léčbu nehledě na MS! Prostě je suprová!! Jen mě mrzelo, že v prvním těhotenství byla dlouho zdravotně indisponovaná, tak mě bohužel těhotenstvím nemohla provést…ale to si snad vynahradím teď
pokud vím, tak texl je taky naprostá špička a několikrát jsem se s ním taky setkala a je to hroznej sympaťák ![]()
Ja mohu Helios jenom doporucit. Jsemnpacientka MUDr. Bilkove a naprosta spokojenost. Bohuzel z duvodu nekolika zt jsem mela tu cest i s ostatnimi lekari (vcetne geneticky). Jsou to profesionalove. Skoda jen, ze MUDr. Fischer odesel jinam. Jediny, kdo mi nesedl je Kotrba.
Pokud tam chces z duvodu ivf, tak to stejne dela MUDr. Texl. Tak si zavolej na recepci a tam uz te navedou.
Take jsem bezna pacientka Dr. Bilkove. Je moc fajn! V heliosu jediny, kdo mi tezce nesedl byl Dr. Sula. Toho jestli nekdy k nejakemu vysetreni potkam, jsem rozhodnuta se nenechat osetrit…
Děkuju moc za rady, jste zlatíčka
![]()
Já právě pořád přemýšlím, jestli Helios a nebo ReproGenesis, tak jsou mi informace od Vás velmi cenné ![]()
Mám po dvou zt a můj gynekolog to moc neřeší, momentálně docházím na gynekologii do Reprofitu a nejsem tam poslední dobou vůbec spokojená..
Proto hledám car, kde se budou o pacienta trochu zajímat a navrhnou nějaké řešení oni a né abych musela já studovat na jaké vyšetření by mě ještě mohli poslat
ani při jednom zt neudělali bohužel žádný rozbor embrya, což mě také mrzí…
Nechci zase šlápnout vedle a proto se ptám ![]()
Jak to tedy chodí v Heliosu, věnuje se vám pouze jeden lékař a nebo se střídají, jako je tomu v Reprofitu?
V Reprofitu máte jednoho lékaře na konzultace a utz provádí vždy lékař, který má zrovna směnu…Pak se toho moc nedozvíte u toho utz a musíte psát e-mail, co vám k tomu řekne váš lékař…Bohužel se kolikrát stane, že na mail nereagují a pak čekáte týden, dva, pošlete dotaz znovu a při troše štěstí Vám na druhý pokus i odpoví…
Utz. dělá lékař co má směnu, ale vždy ti všechno vysvětlí a u IVF se ještě chodí na krev, kde zjišťují, jak reaguješ na léky. Což si myslím, že moc center nedělá.
A byl to jeden z důvodů, proč bych jinam nešla.
@hanzy není náhodou takovej mladej?
taky mi tam jeden neseděl…za prvý mi připadal brutálně úchylnej, protože mě nutil na ultrzavuku přes břicho sundávat si kalhoty tak o deset centimetrů níž než jsem se s tím setkala u kohokoliv jinýho a i teda hrozně mi na to břicho tlačil, fakt mě to bolelo ![]()
@gomex tak v heliosu máš svého lékaře, ale pokud by se řešily nějaké problémy, tak vysoká pravděpodobnost, že budeš tam líta po více doktorech no, to je asi normální…jinak ultrazvuk normální dělá vždy tvůj doktor plus tam mají místnost na ty screeningy a tam teda screening dělá taky vždycky tvůj doktor, pokud tam teda je, ale třeba takový ty obyčejný - jako přeměření plodu v jedenáctém týdnu - to dělá ten, kdo má zrovna u toho ultrazvuku službu no ![]()
@KKatka23 jo,rekla bych, ze tak 40 let max ma. Vsak koukni na stranky, maji tam fotky. Me prislo hrozny jeho chovani, ani me pomalu nepozdravil. U vysetreni byl celkem necitlivy. Pripadala jsem si jak kus masa na krame…
@hanzy no to je přesně on…no o tom přístupu jeho nadřazeným ani nemluvím…to je skutečně hrozný hovado…
takže pozor na Šulu
chybí mu ve jméně písmenko
radši bílkovou, ta je úžasná ![]()