Hellp syndrom?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3841
27.7.16 20:08
@Dzinovka píše:
Ahoj maminky, ktere jste si prosly Hellpem. Chtela bych poprosit o radu.. Mam teh. Cholestazu a pod pravym zebrem me boli uz tak od 5. Mesice.. Ale s prestavkama.. Asi jak jsou deticky natocene (cekam dvojcata).. Ta zebra na prave strane prestanou, kdyz si lehnu. Od nedele mi je spatne od zaludku, nezvracim, ale mam zaludek jak na vode.. Myslela jsem, ze se vraci nevolnosti z 1. Trimestru, ale po hledani na googlu na me vypadl Hellp syndrom. Prosim Vas tedy, zda ta bolest po zebry (jatra, zaludek) byla stala, nebo taky prestavala? Svedila Vas kuze? Jake jste mely priznaky? Diky.

Bylo mi, jako bych měla chřipku. Zvýšená teplota, bolesti žaludku, nezvracela jsem. Ty bolesti nebyly celý den, ale jen nad ránem. Jako bych snědla něco špatného. Myslela jsem si, že mám dvanácterníkový vřed. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
27.7.16 20:33

@Dubhe Dekuji za reakci. Nic jineho? To je pekne zakerny :-( Jsem ve 29tt, snad je mi tezko jen z jidla.. To je naprd, co vsude ciha :-( Jak na to prisli? V kolikatem jsi rodila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3841
27.7.16 21:00
@Dzinovka píše:
@Dubhe Dekuji za reakci. Nic jineho? To je pekne zakerny :-( Jsem ve 29tt, snad je mi tezko jen z jidla.. To je naprd, co vsude ciha :-( Jak na to prisli? V kolikatem jsi rodila?

Zjistili to až odběry, jaterní testy, krevní obraz. Musela jsem jít hned na sekci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí