HELP! CO NA TU ZACPU?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
HELP! CO NA TU ZACPU?
ahoj male rostou zuby … uz jsem zakladala tema podvecer bylo mi receno ze mam koupit svestkovou presnidavku ta nepomohla, co s zacpou? chudak mala ma z toho uplne cervenou ritku a jeste se mi oprudila, ma cerveny pupinky mazu koupu v repiku porad prebaluju… zadnej posun tak nevim uz pouzila od nivei baby ten repair mela jsem S.O.S. od nivei normalne a nikdy zadnej problem… poradite? co ma manzel vzit v lekarne? diky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
a kolik jsi dala stavy? ja musela klukum davat 50ml do kazdeho mleka, aby to zabralo, proste to trva
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jinak na opruzeniny u nas sudocream, ten Krysovi zabira nejvic, jinak do jidla pridavat lactobacily, ty taky zlepsuji kakani
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
tak bych to rozlišila - na natírání Imazol krémpasta, skvělá věc asi za 80 kč, do vany bych přidala černý čaj, ale nějak moc extra bych nenamáčela, poškozuje se tak přirozená kožní bariéra.
Zácpa - u nás super zabírá kvalitní jogurt - holandie, když je fakt problém přidávám do jídla nebo pití dětské laktobacily, upraví zažívání plus posílí imunitu.
A na švestky bych nezanevřela, musíš tomu nechat chvilku čas, aby mohly projít trávicím traktem, jako ostatně všemu ![]()
Plus samozřejmě dost tekutin, masáže bříška …
Já mám teda zkušenost při zubech s průjmem, aspoň je vidět, jak je každé dítko jiné ![]()
Tak ať to rychle zvládnete! I.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
diky damy, no prave… taky jsem prekvapena ze ma zacpu
muze 6 mesicni dite holandii? stavy nevim jake? take tu svestkovou?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co zkusit lactulosu… nebo jak se to píše? Jmenuje se to Duphalac a je to normálně prodejný v lékárně. Já si to koupila po porodu pro sebe, ale když jsem pak začala přikrmovat, tak měl maličký zácpu po UM, tak jsem mu dala taky lžičku - druhý den už jsme měli stoličku a od té doby jsme to nepotřebovali.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jestli jste uz na prikrmu, tak trocha jogurtu byt muze, jinak ty lactobacily
stavu svestkovou, ta fakt je na kajdeni nej
ale musis vydrzet a davat dele
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Monjie píše:
diky damy, no prave… taky jsem prekvapena ze ma zacpumuze 6 mesicni dite holandii? stavy nevim jake? take tu svestkovou?
Záleží jak jste na tom s příkrmem, já dávala jogurty od půl roku u staršího, museli jsem přikrmovat už od čtyř měsíců, u mladšího u něco déle, ale byl do šesti měsíců plně kojen, tak jsem začínala se vším později.
Šťáva nejlíp švestková …
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejspolehlivější je teploměr nebo rektální rourka,taky můžeš zkusit dát malé vypít vlažnou vodu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A jak dlouho má zácpu?Malej chodí 1×za 2 dny a má tuhou stolici po příkrmech,ale problémy nemá.Třeba si taky zvyká na příkrmy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Monjie píše:
petrra a to muze male ditko?:) diky
Jo, na příbalu je psáno, že to může i mimi…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lactulosu, však se může manžel poradit v lékárně nebo ty někam zavolat (o víkendu na dětské odd. nem.).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit