HELP! CO NA TU ZACPU?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ahoj holky.omlouvám se, že jsem vám sem takhle vpadla.Ale mám 7 mi týdení dceru a máme velký problémy se stoličko.Jsme na UM, po kterém se dcera nemůže pořádně vy…Stále tlačí a brečí, jak ji bolí bříško.A to využíváme mlíko anti colic.Když už se nám podaří hovínko vyšťourat rektální trubičkou, tak je vždy tuhé.myslíte, že ji mohu zkusit dát trochu lactulosy?Děkuji za odpověď.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych ji na lactulosu nezvykala, přeci jen je trochu návyková. Spíš zkus vyměnit mlíko, zkus nějaké s probiotiky.
- Citovat
- Upravit
Monjie píše:
ahoj male rostou zuby … uz jsem zakladala tema podvecer bylo mi receno ze mam koupit svestkovou presnidavku ta nepomohla, co s zacpou? chudak mala ma z toho uplne cervenou ritku a jeste se mi oprudila, ma cerveny pupinky mazu koupu v repiku porad prebaluju… zadnej posun tak nevim uz pouzila od nivei baby ten repair mela jsem S.O.S. od nivei normalne a nikdy zadnej problem… poradite? co ma manzel vzit v lekarne? diky
na opruzeniny super mast rybenka v lekárni
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zácpa
U nás na zácpu pomáhají seušené švestky. A pomáhají jak dospělému, tak dítěti, ale: musejí být sušené. A pro 6,5 měsíční dítko je namočit a rozmixovat. Dospělí pojídají v suchém stavu. U dítka byly zbytky švestek vidět ve stolici již duhý den a bala už měkkčí. Švestky dávám vždy před poledním jídlem, stačí lžička …
- Citovat
- Upravit
jojo, sušené švestky jsou i v některých dětských kaších
Chce to ale fakt důkladně sledovat složení. Ale nám kolem dvou let staršího syna přestaly pomáhat ![]()
- Citovat
- Upravit