Hematom a stáří plodu

1768
11.6.13 22:56

Hematom a stari plodu

Dobrý den mamči. mam dotaz.Dnes jsem byla na utz kvuli krvaceni a spineni. podle ms jsem 7+1tt ale podle uz 5+2..nasli mi v deloze hematom o velikosti 45mm-30mm. ovulace vim kdy byla takze stari plodu by melo odpovidat neco kolem toho 7tt..je mozne ze tim hematomem se spomaluje rust plodu? :,( diky vsem za odpovedi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35798
11.6.13 23:00

A nemohla jsi mit pozdeji ovulaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
11.6.13 23:07

Ne, hematom nic nezpomalí.
Ovulaci jsi měla zjišťovanou jak? Pokud to nebylo přes utz nebo dlouhodobým měřením BT, tak otec a ovulace je vždycky nejistá :jazyk:
Povolená odchylka v měření utz je 6dnů, ale mě například při prvním dítěti naměřil doktor mnohem větší odchylku a byla to blbina, početí mi dle utz vycházelo na dobu, kdy už jsem měla prvního slabounkého ducha na testu.
Kdy jdeš na další kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
12.6.13 00:10

Hematom sám o sobě růst miminka nezpomalí. Ale je tu možnost, že přes ten hematom se jim miminko špatně zaměřuje a každý milimetr v tomto raném období udělá velký rozdíl v odhadovaném stáří těhotenství. MNě přes velký hematom (a ty ho máš ještě větší) dokonce tvrdila doktorka, že embryo tam žádné ani není.. bylo to 7.tt.. a nakonec bylo vše OK. Držím palce, ať je na příštím UZ už velikost miminka jak má být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
12.6.13 00:10
@Gladys píše:
otec a ovulace je vždycky nejistá :jazyk:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1768
12.6.13 11:16

Ovilaci mam zjistenou bt i ovu testem a ne prvni cyklus.ovu mi vychazi presne v den kdy je i test pozitivni. i v ty dny byl sex.pred ani po ne. takze podle ms bych mela byt 7+2tt ale podle utz 5+3tt co jsem koukala v 7tt meri plod kolem 1,6cm ale me tam namerila jen 3mm 8o coz je hooodne velky odchylka ne? a srdce pry bije pomalu.tak ja tedy nevim co si o tom myslet.jsem v UK a nic s tim nedelaji.ani zadne leky na udrzeni apod :zed: utz mam mit az v tom 13tt :pocitac: takze ja vlastne nic nevim a v nejblizssi dobe ani vedet nebudu :,( shanim utrogestan po vsech certech ale nikdo mi tu nic nenapise..kazdopadne diky za reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
651
12.6.13 23:30

Neboj bude to dobry. Tak me napadlo, jestli by nekdo na emiminu nebyl ochotnej se podelit o nejakej utrogestan. Takze holky, jestli nevite o nekom nebo kdo by vedel, jak ho sehnat, moc tim pomuzete :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anannova
13.9.13 16:34

jak to dopadlo??

Ahoj, zajímalo by mě jak těhotentsví dopadlo? ležím už podruhé v nem pro krvácení a velký hematom, jsem přesně 9 podle menses, ale ultr vždy menší, nejdřív byl mezitím velký rozdíl, teprve teď se to sbližuje a ultr teď 8+3. Šance prý 50 na 50. Jak moc musím být v klidu? Mám dvouletou dceru tím pádem klid nemožný. dík

• Citovat
  • Upravit
1768
13.9.13 20:55
@anannova píše:
Ahoj, zajímalo by mě jak těhotentsví dopadlo? ležím už podruhé v nem pro krvácení a velký hematom, jsem přesně 9 podle menses, ale ultr vždy menší, nejdřív byl mezitím velký rozdíl, teprve teď se to sbližuje a ultr teď 8+3. Šance prý 50 na 50. Jak moc musím být v klidu? Mám dvouletou dceru tím pádem klid nemožný. dík

Ahoj no u me to dopadlo potratem v 9tt bouhuzel. vysly ze me dva plody a to jeste s tridennim odstupem…tady v uk nedelaji revizi delohy…drzim moc palce at to dopadne dobre drz se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
14.9.13 19:02

Ahoj takže žádné dobré zprávy. Včera mi dali na pokoj holčinu se stejným problémem a dnes jí plod vyletěl do záchoda. Já se zatím držím, ale potřebovala jsem spíš dobré zprávy a ne, že to ani u tebe nedopadlo dobře. Nejde na to nemyslet, ale snad to bude ok. dík za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí