Moc se hýbe - zítra TP

1780
11.6.13 22:11

moc se hýbe-zítra TP

Ahoj holky dneska jsme byli na monitoru ten museli dělat dvakrát, protože se mala nejdřív skoro vubec nehybala a pak zase řádila jak tajfun. Pustili nás domů s tím, že zítra máme přijit znova.Ale nevím jestli nemám jet hned.Mala se hýbe nějak moc. Nikdy se tak nehybala. Teď tam snad děla kotrmelce. Už dvě hodiny v kuse sebou hrozně mláti. Měli jste to některá taky tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
844
11.6.13 22:16

Příspěvek upraven 04.01.15 v 23:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
11.6.13 22:19

Asi bych jela. Jestli se ti to fakt nezda, na nic necekej a vyraz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
11.6.13 22:20

Ano chtěl jsem napsat to samé jako Mikajelka :kytka:
A tohle pochopí v nemocnici vždycky-v kteroukoliv hodinu, přesně jak píše Mika-raději ze sebe udělat hysterku, než něco podcenit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
11.6.13 22:23

Děkuju za odpovědi holky.No ještě hoďku počkám. A uvidime jestli se uklidní. Pořád si říkám, že takhle kopala i ráno když jsme tam byli a poslali nás domů. naměřili nám to asi po hodině až se trošku uklidnila.Ale doktorka se na nás nedivala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21629
11.6.13 22:24

Pokud se ti něco nezdá, tak radši jeď do porodnice, ať tě zkontrolují. četla jsem o případech, kdy děti takto reagovaly třeba na nedostatek kyslíku kvůli omotané pupeční šňůře. Nechci děsit, ale občas je lepší jet několikrát zbytečně… i na kurzu nám vždy říkali, že máme jet, pokud cítíme pohybů málo i příliš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18000
11.6.13 22:27

Mě jednou takhle dítko strašně kopalo, byla jsem v 32tt, a nechali si mě tam, protože jsem se začala otvírat. přišlo mi, že mě tím prcek varoval… :nevim: Na tvém místě bych raději jela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
11.6.13 22:36

Pro jistotu jeď, zkontrolují tě, a budeš moc klidně spát :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
11.6.13 22:39

Jedˇ. A pak dej vědět. Držím pěst

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
11.6.13 22:40

Mi takhle malý taky vyváděl, museli jsme v nemocnici zústat, ozvy byly dost rychlé, monitor natáčeli několikrát, pak to vzdali, dostala jsem tabletku, prý na uklidnění mimča. Pak ho natáčeli až ráno, to už bylo docela v normě a malý se trochu uklidnil :dance:.Ale pokud se ti to nezdá raději bych jela :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
12.6.13 14:07

Já byla dnes také na monitoru, nemohli mě natočit, až ve stoje a to mi natřásali břicho s malou, aby vůbec něco bylo. Vyšetřila mě doktorka a řekla, že za dva dny mám přijít znovu, ale, že vše je OK. Přišla jsem domů, převlíkla se a začalo to, malá mě začala dělat v břiše hrůzu, chvílemi jsem myslela, že mi snad vyleze pupkem, později mi devastovala močový měchýř, až jsem hekala, ale je to 3hod a uklidnila se, teď už jen sem tam kopne. Tím samozřejmě nechci říct, abys nejela do porodky, pokud vnitřně cítíš průser, raději neváhej :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
20.6.13 22:14

@Mimise Tak jak zakladatelko? Už je fajn, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
22.6.13 12:25

Holky tak jsme to vydržela až do rána a ráno jsme jeli na monitor na prohlídce mi dr řekla že mam zkaženou plodovku a že mala musí okamžitě ven. Takže mi porod vyvolali. V 10 dopo to začlo a v pul 7 byla mala na světě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
22.6.13 13:24

@Mimise Gratuluji moc hlavně, že jste v pořádku :kytka: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
22.6.13 13:26

@zikado děkuju.No naštěsti na to přišli že se něco děje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí