Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jojo proto mam ty antibiotika, prej se mi to odlučuje pres moc, já tomu nejak nerozumím ![]()
Ahoj, tak dnes jsem byla u dr a jsem 6+2 srdíčko mimča krásně tlouklo ale vedle toho jednoho vaku kde bylo to mimco byl druhy vak pry nejspis nejaka krev srazenina. Nijak to dr se mnou dal neresil nerozvadel za dva tydny na kontrolu ja mam divnej pocit ale jak tak ctu tak je to normalni zalezitost? U prvniho těhu jsem nic takového neměla. děkuju za info
Tak jestli to byl opravdu hematom, tak to je dneska asi běžný. Kdyby se doktorovi něco nezdálo tak to asi bude řešit. A špiníš nebo jsi ok?
Ne nastesti nespinim jsem v pohode tak doufam ze to tak zustane
@Medvídě30 ahojik, já jsem v pohode, nic me neboli, už nekrvacim. Neležim už tolik. jdu na ko až ve čtvrtek, minulý čtvrtek se nezmenšil ani o cm, ale brala jsem to v pohode, protože se ani nezvetsil. Ale fyzicky je mi opravdu doobre, krome tech nevolnosti
@papala pukud to nijak neresi, tak si myslim, že je maličký a určite se vstreba do pristi kontroly. Pokud špiniš, tak odchází z tela, ale pozor na červenou krev. Já jsem pak krvacela a z malehoo hematomu se udelal obr. Ale ty jsi určite jiny přiad
. Nic těžkého netahej, vic odpočivej a na uklid se vykašli. Joo a nebehej. me to vse udelala rychlá chuze ![]()
@traktorka moc děkuju začla jsem být tak hloupě nervozní…tobě ať je dobře přeju a ať je vše ok ![]()
@papala máš strach, je jasné, že se chceš dozvedet, jak a tom jsi. Kdyby ti to bylo jedno, tak to by bylo hloupé. Díky moc, zitra už budu vedet jak na tom zase jsem, doufám, že o trošku líp ![]()
Tak včerejší foto prcka, nad nim je ten hematom černej, už se zacina rozdelovat jak h prcek vytlačuje, jeste je velikej ale už ma strukturu že by se mel vstrebavat ![]()
@traktorka jejku krásná fotečka, tak přeju ať se vstřebá a jste v pořádku. já jdu na kontrolu v pátek tak jsem zvědavá. Je mi ale pořád tááák zle fujfuj ![]()
@Medvídě30 aoji, tak jak hematom? jájsem v emoocnici, včera me prasknul, krve jak z prasatka a krece silený. Tak už má jen 4 cm z 10cm, což mám radost, ale čeká se zda nestrhne drobečka a pokud ne tak už by to melo byt vse ok
no jen ty křeče jeste ustalit
@traktorka ahojky tak co, jak je?
Já byla dnes v poradně a hematom je fuč, tak doufám, že už budu mít klid. Před 14 dny tam ještě byl a dneska už ani památky. Tak doufám, že už se žádný jiný neudělá. A co ty? Už je ti lépe?
Já ti nevim jdu na ultrazvuk jeste a pak pujdu domu. Ale minule jak oodtekl tak už mel 4 cm, což jsem ráda. Porad to zni vesele než 11cm
On se pak totiž natahnul jak mimčo roste a byl dluhej jak had. Ale zase mel prumer 1,5 cm, tak snad to bude dobre. Počítám, že do to 17 týdne jeste klidovy režim a pak třeba i to moře? jinak ti fakt zavidim, že je pryč, tak už budes taky klidneji spát, vid?