Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Holky,me doktor predepsal DETRALEX a musim klepnout,ze mi pomohl.A taky odvary z dubovy kury a machat ritku a machat.. ![]()
ta dubova kura je fakt dobra mne uz to lezlo i ven normalne jsem brecela mamka mi donesla tuhle kuru ja si tam sedla a ok ![]()
Ahojte
takže sa pridávam. Ja naivka som si vždy myslela že mňa sa toto nikdy týkať nebude
Rodila som len pred dvoma týždňami a dnes som to zistila v sprche, po wc
Keďže kojím, v lekárni mi dali len Preparation H no som zvedavá, či to zaberie, ak to nebude lepšie hneď zajtra, tak sa celkom určite budem zaujímať o tú laserovú operáciu. Zajtra idem rozhodne hneď ráno k doktorke už sa „teším“
Je tu niekto, kto bol na tom odstránení laserom? Čítala som všetky príspevky, no nejak som to tu nevyčítala ![]()
Taky mám problém s hem.
je mi 19 a začlo to asi před měsícem.. mám ale spíš vnitřní, venku nic není. Na wc je to fakt peklo.. myslíte že je lepší koupit si čípky a nebo mastičku? taky bych asi neměla moc sedět že? jenže ono je to těžké když v průměru od 7 do 3 sedím ve škole:((( k doktorovi se zatím neodvážím takže si zatím koupím něco v lékárně jen právě nevím jestli mast nebo spíš čípky..
Dobrý den, prosim o pomoc či radu, jsem 11 mesicu po porodu ale teprve 2 mesice po porodu jsem zacala pocitovat bolest pri stolici :/ bylo to cim dal horsi, zasla jsem tedy k obvodni lekarce ktera mi napsala doporuceni na chirurgii, tak jsem tam tedy zaasla, nevim teda jestli je to pri mem stavu normalni ale pan doktor ktery me vysetroval, mi poradil ze nemam jist korenena jidla, mam hodne pit a mam si konecnik mazat mastičkou FAKTU ( ktera mi vubec nepomaha ) a ze pry se to casem spravi. jenze kdyz jdu na velkou, mam tokove bolesti ze se mi chce brecet a pripadam si jak kdybych mela jit rodit
prosim poradte co mam delat, jak si pomoct, trpim uz 11 mesicu a jsem fakt zoufala, je mi teprve 19.dekuji za odpoved…
Dobrý den, Krystino.
Jestli ti můžu něco doporučit, tak Anurex. Určitě je to jeden z nejkvalitnějších přípravku na našem trhu. Sice je dražší, ale jeho výsledky jsou osvědčené. Osobně jsem ho taky chvíli používala, po chvilce mi pomohl s mými problémy a už pár týdnů ho mám v mražáku, vždy připraven k použití
. Jak říkám, vřele doporučuju.
Cau holky, mam takovej delikatni problem. Trapi me hemoroidy, driv to bylo jen tak narazove, ale ted uz asi treti den docela trpim. Nemuzu poradne sedet, chodit. Koukala jsem se i dolu a je tam takova boulicka, vetsi nez bejvala, vylozene boulicka
Byla jsem s tim kdysi u doktora, ten rikal ze kdyz to bude bez problemu, mam si poridit nejakou masticku, ale na tohle se obavam, ze masticka uz nezabere. Co s tim, vite nektera? Pomahaji fakt nejaky masticky? Za dva tydny jedem na dovolenou a nerada bych si to nechala zkazit takovym problemem, navic ukazujte pak ritku nejakymu zahranicnimu dokturkovi
K mymu pujdu asi zitra, mate nejaky rady, jak to aspon docasne zlepsit?
Zdrave jakz takz jim, pohyb mam, ale sedavy zamestnani asi dela svoje :-/
Anonym snad pochopite. Diky za vsechny rady!
Dubová kůra a kdyby to začalo krvácet, tak Faktu mast.
Ale pokud tě to vyloženě obtěžuje, tak je doktor určitě na místě.
Dubová kůra - sedací koupel ráno a večer, ne mast nebo gel. K tomu detralex a mast do konečníku. Pod zadek kruhovou podložku s dírou uprostřed, i do auta na cestu.
Diky, tu kruhovou podlozku zkusim, do auta dobry. Jinac moje postrehy z dnesni navstevy dr. - treba to nekomu pomuze: pokud mate venku neco videt a boli to, je to trombotizovany hemoroid a je lepsi to rovnou chirurgicky vytahnout (ja jdu zitra), u masticek to trva dyl, jenze ta bolest je celkem dost omezujici, takze nechci cekat. No a ze pry to muze mit souvislost s uzivanim HA, je to zilni onemocneni. Ze neni radno to podcenovat a poradit se s gyndr.
Dekuju za tipy, dneska se mi potvrdilo ze na tohle stadium uz nepomuze asi nic moc bezne dostupnyho
Vysetreni nic moc prijemnyho, ale kdyz to musi bejt.. je to minutka.
Zakl.
Nejlepší detralex, na vyžádání od lekaře. nevěřím doktorum ani lekum, ale ten opravdu doporučuji, zabral mi sice za 4-5 dnu, ale od te doby mam klid
Ahoj holky, nevím jestli píšu do správné diskuze, ale každopádně bych potřebovala poradit. Už od 17 trpím na hemeroidy (mám 22), mám ty vnější, které jsou povětšinou v pohodě, ale jednou za čas se mi zanítí a to je opravdu nesnesitelná bolest (říká se tomu myslím trombóza hemoroidu). Jde o to, že zrovna vysazuji antikoncepci a chtěla bych nechat volný průběh případnému těhotenství. Ale teď pořád přemýšlím, jestli si ty hemoroidy nechat ještě před otěhotněním odstranit…všude se píše, že během těhotenství se často objeví a nedokážu si představit, když už na ně trpím teď, jak to v těhotenství bude vypadat. Nemáte s tím některá zkušenost? Budu vděčná za jakoukoliv odpověď.
Čím dříve si je necháte odstranit, tím kratší dobu jimi budete trpět. Čím méně rozvinuté problémy, tím snáze se řeší.
Jděte k lékaři. Ne není to trapné.
Po vyřešení pak dbejte na prevenci - pohyb & vláknina, sedavé zaměstnání prokládat krátkým pohybem - docela dobrý trik je třeba udělat 10 dřepů pokaždé, když jdete na záchod.
Jestli s tím máš problémy už teď, rozhodně bych řešila před otěhotněním. Během těhotenství se to s největší pravděpodobností zhorší a po porodu (bude-li přirozený) to bude peklo.