Hemeroidy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2.7.16 20:20

Už jsem zoufalá opravdu, sedavé zaměstnání nemám, ani nadváhu, cvičím 3× týdně, jím i rozpustnou vlákninu, chia semínka, denně vypiju i 3 litry vody, omezila jsem sladkosti. Ale stejně jdu na záchod jednou za 4 dny a ještě to jde opravdu ztuha :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.7.16 21:05

Ahoj, to je hodně blby jít na záchod po 4 dnech. Zkus opravdu změnit jídelníček. Vločky, pohanku, brokolici, květák, žádný pečivo… Mužů ti pak úplně napsat co jsem začala já jíst po nemoci. Na velkou chodim pravidelně každý den a mám hodně měkký hovinko :oops:. Už jsem se i ptala doktora jestli to neva, ale říkal že tím jak nejim mouku, tak to nemá co „zahustit“ :oops:. No zkus to mě to pomohlo

• Citovat
  • Upravit
4525
2.7.16 21:06

@kečupka66 mě ještě pomáhá studená voda na inkriminované místo. Ale ty vedra tomu taky nepomáhají :roll:
Jinak, jestli to máš takto, tak bych s lékařem vážně neváhala…
Jinak různé masti/gely (dubová kůra) mě osobně nikterak nepomáhají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.7.16 21:27

Holky, děkuju za rady. Pečivo zkusím ještě víc omezit. A k doktorovi určitě zajdu, to moje trávení už mi opravdu leze na nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
2.7.16 21:57

Mě na pravidelnou stolici a celkově na organismus - imunitu, lupy ve vlasech… působí skvěle ES BIO Chlorella + S​pirulina 750 tablet - najdeš na netu - chlorella se spirulinou… odzkoušela i mamka a taky chodila pravidelně každé ráno na velkou :-) myslím, že ty 300,– za vyzkoušení stojí ;-) dávám si kůru na jaře a na podzim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5748
2.7.16 22:00

Nekdy je to bohuzel o sklonech ke krecakum - mam je na nohou, mam odoperovane hemoroidy i tam… a ted mi na gynde nasli krecove zily i na deloze :( Jsem samy krecak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
874
3.7.16 10:29
@kečupka66 píše:
Už jsem zoufalá opravdu, sedavé zaměstnání nemám, ani nadváhu, cvičím 3× týdně, jím i rozpustnou vlákninu, chia semínka, denně vypiju i 3 litry vody, omezila jsem sladkosti. Ale stejně jdu na záchod jednou za 4 dny a ještě to jde opravdu ztuha :(

S tímto jsem se již setkal a možná je to i tvůj případ.
Jde o to, že i střeva mají svůj nervový kořen v páteři a ten, když se skřípne, začne se jakoby dusit a střeva nefungují jak mají.
Léčil jsem jednu paní s bolavou páteří a při této léčbě se stalo i to, že ji začlo fungovat i zažívání.
Celkem běžně se mi stává, že při léčbě plotének začnou fungovat hlavně ledviny.
To znamená, že člověk nemá potřebu pít a zároveň chodí málo čurat a při léčbě plotének se stane, že potřeba se nepít stoupá a člověk je celkově spokojenější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.7.16 13:00

To zní zajímavě..jako s páteří problémy mám, mám i skoliózu ještě z dětství..ale nikdy jsem tedy neslyšela, že by to nějak souviselo se zažíváním..každopádně děkuju za tip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
874
4.7.16 15:42

Páteř je královna nerstva a má vliv na jakýkolv orgán, protože každý orgán, či končetina má svůj nervový kořen v páteři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.7.16 16:05

Opět se mi udělala tromboza hemoroidu, bolest příšerná (jakoby tupá), byla jsem u doktora a dostala Detralex, beru již 3 dny a dnes to tedy bolí ještě víc, ale naopak už řezavě. Hemoroid se mi vytvořil kvůli střevní viroze a silnému průjmu. Smůla, že se mi průjem včera vrátil a řeknu vám, že je to tedy peklo běhat pořád na záchod. Lékaře jsem navštívila znovu (řekl mi, že ten průjem může být způsobený i tím hemoroidem), dostala jsem Smectu. Asi už se zblázním, doufám, že ten Detralex brzy zabere..:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
15.9.16 21:45

@Dalibor7 dotaz. Mohlo by na traveni a zacpy mit vliv to, ze mi zjistili skriply triselny nerv a chodila jsem s tim na rehabky? Kdy bolest sla do krize, podbrisku a praveho boku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
874
16.9.16 07:49

Ano, už jsem se s tím setkal, jestli chceš, rád ukážu, jak se to dá docela snadno uvolnit, stačí se jen spojit po skypu s webkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
12.1.17 16:59

Zdravotnický prostředek vhodný i pro těhulky a kojící

Všechny zdravím a chci se podělit o zkušenost jak na hemoroidy. Vyzkoušela jsem Hemorex - je to aplikátor, který se nechá v mrazáku, poté se aplikuje…a díky chladu dojde k okamžité úlevě. Díky přirozenému principu je ideální i pro těhulky a kojící, o alergicích apod. ani nemluvě. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.1.18 10:40

Ahoj holky, je tu nekdo, komu krvacely hemoroidy a nebyl na kolonoskopii?

• Citovat
  • Upravit
11
6.3.18 19:02
@Anonymní píše:
Ahoj holky, je tu nekdo, komu krvacely hemoroidy a nebyl na kolonoskopii?

Ahoj me krvaci a resim jestli zaberou cipky nebo jit k dr. bojim se uz pomalu i na zachod aby jsem nekrvacela :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí