Hemeroidy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
49
8.5.24 23:01

Tromboticky hemoroid, dráždivý tracnik

Hezký den,

prosím máte někdo zkušenost, zda se může vstřebat tromboticky hemoroid o velikosti 2 cm? Opravdu velký :( Případně zda jste někdo podstoupil zákrok naříznutí a čištění takového hemoroidu?
Minulý týden jsem byla na proktologii, v té době subjektivně vcelku bez potíží, ale dle dr vnitřní uzly velké a rovnou jeden podvazal gumičkou. Problém je, že mám dráždivý tracnik, každé dopoledne téměř nepřetržitě cítím nutkání na stolici, jdu tak pětkrát, vím, že je to hodně i psychické, ale nedaří se mi s tím nic dělat už roky. Druhý den po nasazení té gumičky jsem se bála jít na WC, šla jsem, ale bála jsem se více zatlačit a tak nějak celkově prostě udělat vše jako obvykle, pořádně osprchovat… No další den strašná bolest, myslela jsem, že kvůli té gumičce, ale den poté naskočil trombotizovany hemoroid opravdu velký… Včera u dr, navrhl rozříznout a vyčistit, toho jsem se hrozně moc bála, jak se to pak bude chodit a k tomu to časté chození na WC… No nakonec jsme se domluvili, že ještě týden zkusím vydržet, bolí to šíleně, beru Detralex, Aescin, mažu Faktu. A v pondělí mám volat, zda se to lepší nebo horší a že kdyžtak bude to řezání. Nevím, co může být horší, zda čekat, jestli se to vstřebá, ta bolest k tomu, peklo na toaletě atd., ale bez řezání, nebo zda ten zákrok a pak hojení :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.5.24 21:50
@Lesam píše: Více
Řezání tromb. hemeroidu jsem měl 2× nic to není a hned je úleva, jindy zas zabral detralex a za týden byl klid.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
10.5.24 23:06

@Olgojchorchloj

Děkuji, já se toho řezání hrozně bojím čistě z toho důvodu, že mám navíc dráždivý tracnik a musím vždy za ráno a dopoledne xkrát na WC a tuším, že přes tu otevřenou ranku po řezu to musí být pekelné :( Jinak to mám teď cca týden, Detralex beru, mažu Faktu, dnes jsem měla pocit, že to možná trochu méně bolí, nebrala jsem si za celý den žádný prášek na bolest, ale bolí to pořád hodně a velikost se tedy po tom týdnu nijak nezměnila :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí