Hamiltonův hmat - 40+1

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3477
7.6.13 15:58

Ahoj, když jsem byla v porodnici na kontrole, tak se mi dr. zeptala jestli bych nechtěla hmat, že porodní cesty vypadají dobře a že by to mohlo i zabrat, tak jsem chvilkama přemýšlela, jestli mám s tím souhlasit nebo ne a nakonec jsme se shodli s dr., že to teda zkusíme a buď zabere nebo ne :) No a dva dny po hmatu jsem porodila přesně na termín :pankac: Kdybych věděla, jak ten hmat bude nepříjemný, tak do toho nejdu :lol: takže kdybych náhodou někdy v budoucnu měla nabídku na hmat, tak odmítnu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3540
7.6.13 16:22

Já jsem jedna z těch, komu o tom dr. neřekl :cert:
Ale dobře mi tak začínala jsem něco tušit když mě dole poléval dezinfekcí a normálně to nedělal, ale zas jsem si říkala že mě upozorní nebo se zeptá no nezeptal, bolelo to jak čert.. nicméně na to se neptáš.. Takže do večera začala odcházet hlen zátka a do tří dnů jsem porodila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5342
7.6.13 16:28

Cau me to bolelo (no ale cely porod boli vic takze pohoda) a nijak zvlast nepomohlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
7.6.13 16:38
@evick2 píše:
Já jsem jedna z těch, komu o tom dr. neřekl :cert:
Ale dobře mi tak začínala jsem něco tušit když mě dole poléval dezinfekcí a normálně to nedělal, ale zas jsem si říkala že mě upozorní nebo se zeptá no nezeptal, bolelo to jak čert.. nicméně na to se neptáš.. Takže do večera začala odcházet hlen zátka a do tří dnů jsem porodila

mě to taky udělala doktorka na kontrole, bez ptaní. Má štěstí, že netuším jak se jmenovala ( bylo to na kontrole v nemocnici, když jsem čekala prvátko a v té době jsem netušila, že nějaký hamilton existuje), jinak bych jí to šla dodatečně vytmavit :cert:
Druhý porod byl o sto procent lepší, tím že se mimčo samo mohlo rozhodnout, kdy se začne rodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Linda85
7.6.13 16:47

Já jsem byla v poradně 40+0. Na porod to zatím nevypadalo. Doktorka mě řekla, že mě udělá takový hmat (já teda vůbec nevěděla co mě čeká :D). No z ordinace jsem odcházela jak naprcaný kačer a vcelku bolelo :(! O víkendu se mě spustila zátka a v pondělí ráno prdla voda. Ale kontrakce nikde. Až v úterý mě začali zavádět tabletky a malej se narodil odpoledne.

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
7.6.13 17:32

@petutitka dělali mi ho několikrát a stejně jsem rodila vyvolávaně ve 41+6. Takže za mě zbytečnost :mrgreen: Ale porod byl vyvolávanej, ale nakonec rychlej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
7.6.13 17:33

Dělali mi ho v termínu, syn musel ven kvůli velikosti. Nepomohl, akorát jsme po něm špinila a rozjeli se mi nepravidelné kontrakce a poslíčci. Druhý den jsem nastupovala na vyvolání. Ani to nějak nebolelo, spíš to bylo nepříjemné, měla jsem pocit, že mám doktorovu ruku i s miminem snad až v krku. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
7.6.13 17:38

Mě po něm během necelých 4 hodin praskla voda, ale bolelo mě to jako prase, kámoška zas říkala, že ani neví, že jí ho dělali :nevim: myslela jsem, že jí z křesla uteču :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
7.6.13 17:43

Mně se po Hamiltonově hmatu rozjel 2. a 3. porod. KOntrakce začaly prakticky do hodiny a za několik hodin jsem porodila. Při 4. a 5. porodu po hmatu následovaly slabé kontrakce, pak mi praskla voda. A od 6. porodu dál na mě nějak nezabírá :zed: Max. jsem špinila a měla poslíčky. Jinak nikde nic a došlo na vyvolávání ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
7.6.13 22:22

U první mi nepomohl, bolelo to a krvácela jsem, přenášela jsem 4 dny.
Teď u druhého mi ho dělala včera dopoledne, opět to bolelo (ale je to normálně snesitelná bolest) nekrvácela jsem.Dnes jsem 38.tt a nic se neděje, jen mi odešla zátka toť vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
8.6.13 11:31

Holky, má Hamilton smysl, když jsem jen na špičku prstu, mimčo vysoko, žádní poslíci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
8.6.13 12:39

Ahoj holky, já už začínám být zoufalá. Mám za sebou třetího Hamiltna. Jsem 40+6. V tom by ani takový problém nebyl, protože nepřenáším dlouho. Ale já jsem už druhý týden volně pro prst a mám úplně zašlou branku. 2 doktoři nechápou, že už jsem dávno neporodila. Mám docela bolesti, ale dají se vydržet. Na monitoru mi natočí slabé kontrakce po 4 někdy po 8 minutách. Zítra jdu do nemocnice na kontrolu a monitor, a prý se rozhodne o vyvolávačce. Jenže tu jsem nechtěla, všude slyším jak to víc bolí. Jsem prvorodička. Prostě nechápu, jak můžu být tak dobře připravená a to mimčo se ve mě tak držet :,(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
8.6.13 12:51

@Febio ahoj já taky po nich neporodila. Otevřená na 3 prsty. Kluk dole narvanej a nakonec vyvolávačka. Bylo to rychlé. Bolelo, ale krátce. Nebála bych se. Já to měla za tři čtvrtě hod za sebou. Od prvních bolestí. Šlo to rychle a samo pak.Po té tabletě. :hug: Zvládneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
8.6.13 14:03

Já měla vyvolávaný prvně jedna tableta ve 12h, za pár hodin druhá, večer kolem sedmé kontakce jako silnější MS, kolem desáté už velké bolesti a malou jsem porodila v 1:43h.
Mě vyvolávačka nijak nevadila, porod bolel tak jako tak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
8.6.13 15:02
@Svistice píše:
Holky, má Hamilton smysl, když jsem jen na špičku prstu, mimčo vysoko, žádní poslíci?

mě ho doktorka na termín neudělala, že jsem sotva na prst a nepřipravená, že by se tam ani nedostala :nevim: a že by mě to zbytečně bolelo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí