Hamiltonův hmat - 40+1

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29436
9.6.13 22:03

@Svistice Já měla stejný nález - mimino vysoko, prostupná na špičku. Hamiltona mi udělali, rozjeli se po něm poslíčci a začala jsem dost solidně špinit. Toť vše. Druhý den jsem nastupovala na vyvolání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
10.6.13 09:00

@gabi.design No, u mě se to začíná snad trochu hýbat - v sobotu večer po bouřce první poslíčci, břicho šlo přes víkend malinko dolu. Dneska v noci už jsem myslela, že pojedeme do porodnice, ale stahy po 10 min bohužel se bohužel po hodině a půl začaly protahovat až na 45 min a zbyly mi akorát šílený křížový bolesti, který nakonec opadly a já nakonec v půl páté usnula :nevim:
Uvidím, zda vydržím do zítřejší kontroly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
10.6.13 11:12

Holky, tak já mám za sebou včera čtvrtého Hamiltona!!! Jsem 40+6, břicho úplně dole, hlavička naléhá, zašlá branka, otevřená volně pro prst…poslíčci pořád a nic víc!! Už jsem z toho fakt zoufalá, hlavně, když furt do mě hrabou a mě to zbytečně pak bolí a nepomůže. V pátek mě poslal doktor do nemocnice s doporučením na vyvolávačku a tam mi včera řekli, že by to ještě nechali, že je to lepší přirozeně. Jdu tam zase zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
10.6.13 11:52

@Febio Koukám, že to jsem na tom pořád dobře - jsem jen 39+3. No, uvidím zítra. O Hamiltonovi bych asi začala uvažovat až od příštího týdne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nuninove
13.6.13 14:16

Me ho meli delat presne v den kdy sem porodila :D mela sem jit rano do poradny 40+2 a v noci mi praskla voda takze se nekonal.) ale myslim ze mi ho udelali pri otevirani protoze to bolelo a pak sem trosku krvacela

• Citovat
  • Upravit
71
19.6.13 19:02

Tak nakonec ten hmat byl v pohode. nijak zvlast to nebolelo. trochu neprijemne ale pohoda. a potom mi zacali mimi bolistky v podbrisku jak u menzesu približně co hodku ale bylo to furt stejne takze se to dalo ignorovat. ovsem po kolem pul dvanacte prisli prvni kontrakce ktere se se velmi rychle zkratili na tri minuty a ve tri ráno byla eliska na svete. takze hmat zabral.diky všem:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
20.6.13 22:32
@petutitka píše:
Tak nakonec ten hmat byl v pohode. nijak zvlast to nebolelo. trochu neprijemne ale pohoda. a potom mi zacali mimi bolistky v podbrisku jak u menzesu približně co hodku ale bylo to furt stejne takze se to dalo ignorovat. ovsem po kolem pul dvanacte prisli prvni kontrakce ktere se se velmi rychle zkratili na tri minuty a ve tri ráno byla eliska na svete. takze hmat zabral.diky všem:)

jeeee, tak VELIKA gratulace! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky