Herpangina

Napsat příspěvek
Velikost písma:
jarbul
26.11.11 22:12

herpenangina

Ted už dobíráme ospen a snáší ho dobře.Malí je totiž ekzematik a po ambrobene nám vyskákali malé vyrážky i já jsem je dostala.Je velmi škoda pokud je dítě v nemocnici a je s doprovodem rodiče.tak se to nebere jako ošetřovné.To jsem nevěděla .Manžel byl sním v nemocnici.podával čaj hlídal aby si malí nevyrval infuzi a přebaloval i podával léky.Sestry sice přinesli léky ale zbytek si rodič dělá sám.Nechápu proč to neposuzují jako ošetřování v nemocnici tak jak doma.I doma by jsme si to mohli dělat.Manžel měl sice neschopenku ale tu nebude mít proplacenou.

• Citovat
  • Upravit
ladato
27.11.11 08:50

Ano ano,to znám…malá je taktéž ekzematička.Jojo,to také nechápu…jakmile mají děti poblíž rodiče,tak se prostě musí starat oni.Já mám právě dvě děti v Lázních(s babičkou).páč já jsem doma ještě s kojící dcerkou,tak vím,o čem mluvíte.Babička je holka pro všechno,malá nemocná tímhle svinstvem,dnes už škrábe v krku synka,tak je na nervy…a to tam ještě 3 týdny mají být.Platíme za ně jak mourovatý,denně poplatek jak v nemocnici,pojišťovna nehradí nic…my platíme zdravotní obrovský a jen se nervujem,abychom pak vyšli…před Vánoci vypláznout 9tis.,to nicmoc.Jen kdyby za to ty služby stály.Všecko je na vás.Tak se držte,ať je vše ok.A krásné Vánoce!!!

• Citovat
  • Upravit
jarbul
27.11.11 11:23

Já to znám.Mám 8 letého syna a ted 18 měsíčního chlapečka v prosinci očekáváme malého.Oba syny jsou astmatici a maléj ten je ekzematik.Starší se osypával na bradě ale nejmenší mezi tříslama.Někdy až do krve. v dnešní době se za vše platí a bude hůř.ted ty vánoce nešním dnem malej dobral ospen.zatím se neosypal to je hlavní.já jsem se starším synem byla v lázních kynžvart.to jsem byla sama na malého.a vím co to stojí.taky jsem neměla do vyplaty peníze.ale pro zdraVÍ SVÝCH DĚTÍRODič udělá vše

• Citovat
  • Upravit
65
31.3.12 13:00

Ahojky maminky,můj Fíla to zažívá nyní,sice už máme po horečkách,ale v pusince a na bradičce se mu vytvořilo několik velkých aftů a nevím co s tím? Do toho mu rostou všechny čtyři zoubky-trojky. Mažu mu je gelem na zoubky a podávám na bolest Nurofen,Panadol či čípky Paralen. Od té doby co měl horečky mi přestal jíst a skoro pít. Občas se napije ze sklaničky a to jen čisté vody. Ale nejvíce mě nyní trápí,to že ještě nechce jíst. Když vypije plnotučné mléko nebo slabší kaši má pak šílené křeče,prdí,ječí a nespíme celou noc.Moje mamka zjistila,že mu mám podávat kuřecí vývar,ale vůbec ho nechce. Poraďte prosím,s jakým jídlem mám začít,aby neměl křeče a byl v pohodě? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
31.3.12 19:14

Já bych začala tím co byl zvyklí. vojtas dostával polívečky.hodně čajku a hlavně piškoty a dobrá máma a .každé dítě je jiné a na každého platí něco jiného.jsem ráda že jsme to prodělali a ještě v lednu a v unoru v lednu angína a v únoru pichání obou uší..zkus piškoty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
31.3.12 21:28

Děkuji moc za radu. Piškoty jen 3× kousnul,polívku nechce,banánovou přesnídávku odmítá,ale domací buchtu od báby si pár kousků vzal. Zkoušela jsem mlíko, kaši a pokaždé dostával v noci křeče,až křičel,ječel brečel házel s sebou a nenechal na sebe šáhnout. Ani Espumisan kapky nezabraly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
1.4.12 15:52

ono to nějaký čas potrvá jen vydržet, já mám 3 kluky a každý je jiný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
2.4.12 16:56

Teda,tak to máš doma pěkně veselo. Taky bych chtěla ještě dvě,ale kdy budou,to nevím :D . Díky za povzbuzení :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
5.4.12 15:55

to my ted jsme nemocní první starší ležel 40 a já od pondělí ted začínáprostřední.nevím kde nejdřív skočit můj dělůá zedníka a jeho stavbyvedoucí na něho řve i na chlapi nejvíc na mojeho nemůže si vzít ošetřovné a já tím pádem nemám kdo by mi pohlídal kluky a já pořešila doktora nejhůř je že kojím malého

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
5.4.12 23:09

Tak to tě lituju, k tomu není víc co říct… fakt hrůza :( držte se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
6.4.12 15:24

Dneska jsme byli u doktorky tak oma kluci subamed po 5ml. tom se zatím drží ten je bez antibiotikům.to že ho kojím ho chráním.koupila jsem vincentku ale to je drahé za půl litra 28kč tak budeme popijet od nás do luhačovic je to 100km.v uterý mě čeká vyšetření hlasivek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
8.4.12 22:25

Tak to tě fakt lituji. Já byla taky na malýho sama,ale na rozdíl od tebe mám jen jednoho. Tak držím pěsti,ať vás to rychle přejde. Pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
martindezo
5.7.12 18:24

Moje dcerka

Mi máme necelích 15 měsíců a měli jsme to samí ze dne na den mi odpadla horečky nastali tak jsem zasla k paní doktorce a ta nám nasadila taky ospen shruba na 10 dní :( taky jsem z toho nebyla nadšená ža má zase anitibiotika jenže mi tom máme spojený aji s astmatem :,( a ted už snad dobrý… Nevíte některá jestli až jse doberou ATB jak je to s koupákem :?

• Citovat
  • Upravit
1876
9.7.12 00:23

Já bych tak týden počkala ano je horko ale radějí bych nic nehrotila. uvidíš až na kontrole co řekne doktorka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kotatko89
1.11.12 21:54

herpangina

My jsme dnes udajne s herpanginou zustali v nemocnici taky. holcicce je 13m, pondeli mi prolezela s horeckama 39 stupnu, z utery na stredu mi proplakala skoro celou noc, vsechno jsme to prisuzovali rostoucim zoubkum az dnes se mi vzbudila osypana puchyrkama na dlanich a koprivkou na predlokti, kolem poledne se puchyrky zacly ukazovat i na chodidlech a koprivka na nozkach tak jsme sli na pohotovost bo prakticka uz mela zavreno a v nemocnici si ji nechaly.. :,(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA