Heslo do datové schránky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
sao
1827
3.3.15 10:17

Heslo do datové schránky

Ahojte, prosím, potřebovala bych poradit. Manžel používá datovou schránku a řeší věčný problém - heslo. Neustále, každou chvíli, to po něm chce nové heslo. Nové heslo nesmí být ani podobné některému z hesel která už měl dřív, takže neustále musí vymýšlet nová hesla, už snad 20× musel vymýšlet něco nového a jak si to někam nezapíše, samozřejmě ho zapomene, když už těch hesel měl tolik. Takže už několikrát musel na poště vypláznout 2 stovky za zapomenuté heslo, což je teda palba. No a dnes už pohár přetekl, historie se opakuje, opět zapomněl heslo, opět si ho zapomněl někam napsat když byl před čtrnácti dny nucen ho měnit, takže zase na poštu a dvě stovky v čudu :lol: Už jsem z něho na prášky. Prosím, nedá se v té datovce nějak změnit nastavení, aby to po něm neustále nechtělo měnit heslo? Nebo to je tak dané a nejde to zrušit? Už toho mám fakt dost! :D Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mag
12862
3.3.15 10:19

Já myslím, že to nejde. Taky jsem aktuálně bez hesla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sao
1827
3.3.15 10:27

@mag Si děláš srandu :lol: Co to zase vymysleli za zhovadilost?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
3.3.15 10:31

Dá se to tam nastavit v nastavení, že nechceš obnovovat heslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
3.3.15 10:35

Je to tam, zabezpečení a změna hesla, dá, že chce vypnout změny hesla a potvrdí a je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4190
3.3.15 10:40

Taky neměním heslo. Je to v nastavení. Měnit každou chvíli heslo, tak se na to vyprdnu, protože bych ho tak akorát zapomněla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sao
1827
3.3.15 10:45

@terinka4444 Díky, my jsme to tam hledali a nenašli… Tak až se nám tam zase podaří přihlásit, tak to ještě zkusíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
3.3.15 10:46

Heslo neměnim. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
3.3.15 11:09

Mate normálně mojedatovascharnka.cz ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
3.3.15 11:43
@terinka4444 píše:
Dá se to tam nastavit v nastavení, že nechceš obnovovat heslo.

Super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1350
3.3.15 11:50

Tak to je super, taky s tím mám pořád problémy - hned to zkusím přenastavit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sao
1827
3.3.15 14:33

@terinka4444 Ano, mojedatovaschranka.cz. A na poště (kde pravidělně platíme ty 2 kila za zapomenuté heslo :D ) nám ženská není schopná říct jak se ty změny hesel ruší. No až bude manžel doma tak to zkusíme přenastavit podle tvého návodu, snad už se to podaří…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
3.3.15 14:37

Buď ráda, že na poště zvládnou dát nové heslo :mrgreen: to naší pošťačce dělá problém veliký :mrgreen:
až se přihlásí nahoře jsou šedé velké obdélníky, vpravo je nastavení, na to klikne, vlevo vyběhne menu, modré, hned je tam zabezpečení a změna hesla, uprostřed platnost hesla, dole pod tím změnit nastavení, na to kliknout, odkliknout, že nechceš měnit a je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
23.8.22 17:07

Dobrý den, také jsem měla podobný problém - fungovalo toto řešení?

Schránku jsem kvůli němu nechala znepřístupnit, bohužel bude nyní povinná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.8.22 17:11

Taky jsem heslo zapomněla, tak do schránky chodím přes bankovní identitu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák