Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojte maminky, potřebovala bych radu…
nedávno jsem si koupila LG l fino s 8mpx fotákem a naivně jsem si myslela že bude dělat hezké fotky. pravda je však uplně někde jinde.. na fotkách jde vidět šum jsou rozkostičkované, jsem z toho docela špatná. foták nepoužívám fotím výhradně tel.
mám měsíc starého prcka a chtěla bych mu do budoucna udělat fotoknihu ovšem tyto fotky jsou naprosto nepoužitelné ![]()
ted už vím že i s 5mpx udělám hezčí fotky. jen se nevyznám v tom zoomu atd atd.
jaké parametry hledat…
děkuji za rady ![]()
Ja mam sony xperia z1, kupovanou kvuli fotaku hlavne. behem slusnych podminek foti nadherne, leip nez nektere digitaly, ale pri zhorsenych podminkach - sero atd. je to dost desne. Iphone za sera o fous lepsi, ale na tisk to taky neni.
Za me - mobilem fotim tyakove ty kazdodenni srandy, ale na poradne foceni to chce fotak a ne mobil.
@Ali-Ali moje rec… u mobilu zalezi hlavne na svetle a prostredi ( aspon u toho myho) nekdy mam fotky nadherny jindy nepouzitelny… az se narodi malej tak, si fotak minimalne nekde pucim abych mela jistotu peknejch fotek…
Záleží kolik by měl taky mobil stát. Koupila jsem si Samsung Galaxy Note 4 a fotí úžasně, nemohu si vynachvalit. Ale přeci jenom je to drahá sranda a ne každý si to může dovolit.
Příspěvek upraven 26.02.15 v 17:17
Samsung Galaxy S3 - fotky perfektní
… na mobilu bych zoom moc nepoužívala… ![]()
Samsung Galaxy A3 a jiný foťák už nepotřebuji, fotí perfektně, ono je to hlavně o ceně, ten LG sojí 3 tis, což samo o sobě už hovoří za vše, jde o klasický kepl jen na telefonování
Mám iPhone a musím říct, že ty fotky jsou krásné… Cena je sice vysoká, ale neměnila bych… ![]()
Koukala jsem na sony xperia a vidím že si tadyhodně chvalíte samsung…
já měla předtím HTC 5mpx a na fotky jsem si také nemohla stěžovat, ted mi bylo doporučováno prestigio, ale moc tomu něvěřím, samsung je přece jen osvědčená kvalita…
tel tak do 5000,–
jinak klasicky foták mám ale fotky taky hruza ![]()
a co se týče podmínek tak to LG dělá hrůzný fotky za jakýchkoliv podmínek.
doufam že se ho co nejdřív zbavíma pořídím něco lepšího..
Příspěvek upraven 26.02.15 v 22:57
Ženy, tak jsem projela ty vaše tel. ale tohle si bohužel nemužu dovolit
i když bych strašně ráda.
vidím to na samsung tak snad do 5000,– seženu i nějaký s dobrým fotákem…
na co se dívat? rozlišení displeje atd?
@Whynot píše:
Samsung Galaxy S5 foťák 16 mpx, naprosto super
Souhlasim ![]()
Táák koukala jsem na ten samsung galay s III NEO ( pro mě dostačujici foták, akorat teda zrada na heurece ho maji za 4600,– a v t-mobilu za necelých 6000,– a ještě si ho nemužu vzít ani na splátky při prodlužovaní smlouvy… já musím mít vše komplikovany
![]()
Ne každý Samsung dělá pěkné fotky. Srovnání - Samsung Galaxy S3 (starší mobil, pořizovací cena vyšší) dělá fakt pěkné fotky a lepší, jak Samsung Galaxy 5 mini (novější mobil, pořizovací cena - průměr).
A na co koukat? U mobilů toho moc popsaného není no - Mpx max. rozlišení.
Já bych zkusila si vybrat mobily a nechala bych si je předvést a pak bych si vybrala, řekla bych, že ta Samsung Galaxy SIII neo bude dělat dobré fotky a cena by se snad dala ![]()
Samsung galaxy s III NEO dělá teda krásný fotky… to mám odzkoušený ( bohužel tento tel nejde vzít na splátky k paušalu
ještě jsem se dívala na honor 3C (ten mi byl doporučen přímo v obchodě) a samsung galaxy s4… já se nechci zase nechat dopálit.. hledala jsem opravdu dlouho mob s dobrým fotákem, koukala na recenze srovnávala.. a nakonec takovy zklamání s tím LG