Hexa a Synflorix

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1
11.1.13 10:31

Hexa vakcina a homeopatika

Ahoj Heleeno,
Jsem tu na diskuzi poprve. Cetla jsem tvuj prispevek o Hexa vakcine a homeopatika Thuya Occidentalis. Uz je mam koupena v lekarne. Davis Jen 5 kulicek rozpustenych ve vode 9ch den pred, 15ch v den ockovani a 30ch po ockovani? Jenom jednou? Nebo treba nekolikrat za den? Diky moc za info. Cheka nas hexa v pondeli 14-1-2013 a pak za 14 din prevenar13..
Diky moc za info,
 Oli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
11.1.13 11:42

Taky by mě to zajímalo. A homeopatika se můžou dávat od narození? Jsou nám 2 měsíce a čeká nás první očkování..Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1329
11.1.13 20:51

Mně napsala doktorka co se zabývá homeopatii Thuyu 30ch a dávkování- těsně před ockovanim 3kulicky rozpustit v kojen.vode a podat.pak každy týden 3rozpustene kuličky až do konce ockovani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Wiiny
18.8.13 11:58

Hexa a Synflorix ?

Ahoj holky poradíte mi? mám tříměsíční holčičku a zíra by nás mělo čekat očkování hexou a synflorixem, ted nevím zda ten synflorix dát? zdá se mi to brzo abych do malinký nechala nacpat tolika bacilů najednou, četla sem že synflorix se přenáší nejčastěji dětmi ( Takovéto nosičství se často vyskytuje u malých dětí a bakterie se tak na další děti mohou přenést dotykem nebo kašlem. Děti se mohou nakazit při kontaktu se starším sourozencem či v dětských kolektivech, jeslích nebo školkách.)zatím je jedináče a nikam mezi děti nechodí/me tak mi to přijde zbytečné a když ji nechám naočkovat tak co když si ty protilátky nevytvoří a prodělá mi to? samozřejmě chci pro svoji dceru jen to nejlepší ale furt mám pochybnosti :nevim: můžu znát váš nazor? :think: :)

• Citovat
  • Upravit
6806
18.8.13 13:15

No pokud očkovat pneumokoky a nelimitují Tě finance, volila bych spíše Prevenar13 z důvodu širšího pokrytí (více serotypů).
Očkovat lze najednou s hexou, zde je vyšší riziko teplotní reakce po očkování.
Pneumokoky může na dítě naprskat kdokoliv, nejen jiné děti.
Očkují se kojenci, protože invazivní pneumokokové onemocnění jsou u malých dětí závažné. Ochrana po očkování není u žádné vakcíny stoprocentní, jaký by byl event. průběh u nevytvořených protilátek Ti nikdo neřekne.
Moje děti mají Prevenar13, odděleně od hexy. Bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1479
19.8.13 10:43

My ted byly na preočkováni v roce a měl reakci až ted pred tim ne asi to bude tim, že už se hejbe :) a nevydrzi v klidu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.11.17 20:04

Ahoj, minulý týden jsme očkovali synflorixem (miminko 3,5 měsíce). Dr nám doporučila příští týden očkovat první hexavakcínou.. Do teď jsme hexu odkládali.. Měli jste nějaké vedlejší účinky po kombinaci synflorixu a po 14. dnech hexu? Mám z toho opravdu hrůzu.. viz. např. tento článek: https://rotter.blog.idnes.cz/blog.aspx?…… Ten Prevenar je vlastně skoro to samé co synflorix.. Vím, že se nemůže věřit všemu, ale stejně.. :zed: :( Stejně jednou budeme muset očkovat.. Ptala jsem se dr na 2+1 a řekla mi, že to v žádném případě očkovat nebude, že prostě musí 3+1 a že to je hotová věc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.11.17 20:08

Já nechávala očkovat najednou Hexu i prevenar od 2.měsíce a bez jakékoliv reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
1.11.17 20:11
@Lenka Sombergová píše:
Já nechávala očkovat najednou Hexu i prevenar od 2.měsíce a bez jakékoliv reakce.

Taktéž najednou a bez reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4100
1.11.17 20:12
@Gortyna píše:
Taktéž najednou a bez reakce

My taky najednou a taky bez reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
1.11.17 20:15

My intervaly 14 dní, blbé reakce hlavně na prevenar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
1.11.17 20:19

Pokud chceš očkovat 2+1 tak ti do toho doktorka nemá co mluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
1.11.17 20:25

Očkovali jsme zároveň a bez reakce.

• Citovat
  • Upravit
534
1.11.17 20:26

Ahoj doktorka ti nemůže nutit schéma 3+1, může ti ho doporučit. Já ockuji 2+1 a jsem ráda, podepsala jsem MUDr papír a je to. Od roku 2018 to bude možné a schválené od státu. Co se týče 14 denního rozestupu, je to běžná praxe. I když, co jsem četla ohledně synflorixu, tak je proti 10 kmenům buněk a existuje přes 90 kmenům. Takže je to minimum a doporučuje se Prevenar ( když už). Držím palce! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Eve
1.11.17 20:55

Ano, rozestup 14 dni a obrovske problemy po Hexe

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat