Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Na to 2+1 se doktorky neptej, prostě jí to oznam, že budete takhle očkovat.14 denní rozestu už je jakž takž, lepší, než najednou. ale je to na vás, není potřeba spěchat
My jsme taky ockovali najednou hexu + prevenar od 3.mesice a malá měla jenom malinko teplotku večer po očku, jinak nic ![]()
Tak já dávala oběma holkám HEXU + Prevenar najednou, ale začala jsem až v 6m. U starší byl důvod a dr. nechtěla dřív a mladší jsem pak dala taky až v 6m. Žádné teploty nikdy neměly ani jiné reakce na očko.
My jsme takto skončili v nemocnici s křečemi
ted mame od neurologa zákaz očkovat…ale je to individuální…treba jsme jedni z tisíce, kteří na to měli takovouhle reakci
@SkierWoman145 hexu určitě odložit a bojovat za 2+1! Mrkněte na stránky http://www.rozalio.cz - je tam i poradna a hezky zpracované důležité informace ohledně očkování
Nejdřív hexu, bez reakce, pak hexa+synflorix dvakrát a pak tu poslední zase samostatně.
Dvě děti, stejné schéma, jedno trochu utahané po prvních dvou očko, druhé si toho ani nevšimlo (jen mělo po jedné vakcíně bouličku po vpichu)
Také máme hexu a synflorix, po první dávce hrozná reakce malá plakala, nejedla skoro vůbec dostala jsem do ní jen velmi málo a po 3 dnech se hrozně poblinkala a dobrý, druhá dávka to už mi tvrdili že první je nejhorší a že druhá už taková nebude… No nebyla ale malá měla pro změnu horečky a dvě noci pořádně nespala tu třetí už jsem rozdělila a po hexe celou noc opět plakala usnula jen v náručí, takže jsem ji měla v náručí dokud se jí neulevilo což bylo ve 3 ráno a pak už dobrý a po synflorix samostatně žádná reakce jen je trošku více unavená… Každopádně za mě rozhodně rozdělit nevěřit že to je v pohodě jestli máte pocit že není tak tomu důvěřuje a prostě už je najednou nenechte dát já lituju že jsem ji tím nechala znova projít naráz při druhé dávce..