Hipp combiotik

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
27559
17.4.19 14:18

Zkušenost nemám, ale ty mlíka točíš šíleně rychle, vždyt si ani nestihne zvyknout :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1049
17.4.19 14:21

Syn taky pil Hipp, taky jsme to střídali, nicméně ted Hipp si sedl az tak po 3tydnech, dala bych tomu ještě cas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
17.4.19 16:03

Právě jsem to též řešila s doktorkou že se to střídá rychle. Bylo mi řečeno že to nevadí že ty mléka mají všechna podobná složení. Ale já si v hlavě myslela svoje. Ono taky někdy není naskodu dát sám na sebe. :D :D ok dam na vás ženy a nechám tomu čas. Ono to ani jinak nejde udělala jsem si pěknou zásobu hippu. No nekupte to v akci :lol: :lol: :lol: Moc moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1049
17.4.19 16:54

No, urcite změny byly vidět hned, napr. z původního Sunaru na Bebu, to ho ucpalo, ale ten Hipp si fakt sedal dyl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
17.4.19 19:45

No my když jsme mu dali to babylove a ten Sunar tak hned po 3 dávkách nám dal najevo že prostě nee. A když jsme mu dali zpět Hipp tak vypil 2 dávky a už pěkně kakal. Jen to tlačení. Ale tak z toho všeho zachvilku vyroste. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
18.4.19 21:19

To neustale tlaceni jsem taky hodne resila, ale nekde jsem tady cetla diskuzi a vyplynulo z ni, ze tlaci snad kazde mimi, ono to prejde ;) u nas to taky preslo, prijde mi, ze to trapilo jenom me, malou ne ;) mlicka nestridej, jestli sedi hipp nech uz hipp ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
18.4.19 22:43

No dneska byl už více uplakany. A docela víc tlačil. A stoličku měl dneska už dost tuhou a teda suchou úplně se mu to drolilo. Dávám mu kapičky espumisan a prdiky žádné nemá. To bych řekla že je v poho jen ta stolička se mu horší. Ale už mu to právě měnit nechci protože fakt nebyl pořádně ani týden na jedné značce. A mám strach ať mu tím nějak nezničím střeva. Na konci května bude mít 3 měsíce. Věřím že se mu ty střívká pak upravi a bude dobře. Ještě jsem tady četla že maminky chválí Bebu Comfort a mlíčko Kendamil. Ale jak říkám zkoušet se mi to už na něm nechce. Už tak mi ho bylo moc líto jak sem mu ty mléka střídala. Prostě počkám po tom 3 měsíci co bude. Ale moc vám děkuji za zkušenosti atd. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová