Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Cristyna krása!
já jsem to věděla. Ještě není vybráno ale myslím ze pitichoucku mužů gratulovat
mám radost ![]()
@Lucii92 ja take, dekuju
snad uz se nepusti, ale strach uz me asi neopusti nikdy.. ![]()
@Cristyna ted už je to na miminku
hlavně se netrap a uzivej si;) bude to dobré. Uvidis ![]()
@Lucii92 @Boudová dekuju holky mas pravdu ale musim byt na sebe opatrnejsi citim to, holky snad uz to bude ok. @Lucii92 a jak to vypada u tebe? @Boudová verim ze se taky dockas jednou to proste musi vyjit tak, ze manzel dorazi v dobe ovulky ![]()
@Cristyna me je zle! Bolí me žaludek, břicho jako při MS:( smrdi mi uzené maso:D tak jsem zvědavá jak to bude dal. A dnes jsem vyfotila ty testiky:)
@Lucii92 Hezkej vyrad
Ja mam zatim jen dva
dalsi zase az ob den tedy na novy rok ![]()
@Lucii92 chi
ja uz jen dva ale spoustu ovulacnich tak ty snad uz nebudu potrebovat
chjo to je stejne krasny.. proste vanocni zazrak ![]()
@Cristyna v pondeli si zavolam k doktorce tak jsem zvedava na kdy me objedna
ale uz se tesiim. V dubnu mame svatbu tak jsem zvedava jak moc to na me bude videt ![]()
@Lucii92 Jeee tak to gratuluju, my se brali letos v cervnu, driv jsme to nedali jelikoz jsne predelavali barak a taky jsem se nechtela vdavat s pupkem
se synem jsem otehotnela o mesic dyl a az na konci dubna jsme to rekli rodine a nikdo to nepoznal
tak treba na tobe to taky moc videt nebude
syn se nakonec o mesic driv narodil, v zari, tak kdyz to dopadne tak budou dost podobne ![]()
@Lucii92 jinak ja se k doktoru objednavat nemusim, muzu kdykoliv, pujdu neldy v lednu aby byl videt uz aspon vacek
on mi pred mesicem rikal ze se v lednu uvidime
![]()
@Cristyna Uvidime. Uz mam i vybrane saty. Na ty jsem byla 19.12.to jsem ovsem nevedela ze jsem tehotna
treba to na me taky nepujde videt
no a podle tehu kalkulacky mam termin 1.9. Snad nam to vsechno vyjde ![]()
@Lucii92 fkt? Hezky
ja podle kalkulacky 30.8. Ale je to tim ze jsem mela dlouhy cyklus takze tehotenstvi je mladsi, vidim to spis zacatek zari, ale syn byl driv tak si myslim, ze nakonec to bude taky driv..uvidime to je jeste daleko a muze se stat takovejch veci radeji nemyslet..ty jo ty prvni dny kdy to clovek zjisti jsou nejhorsi nejradsi by to vsem rekl
ale pak uz je to ok, tesim se az fazolku uvidim, snad bude vse v poradku..syn ma VVV tak doufam ze tentokrat se tomu vyhnem, ze uz mame snad vybrano..uvidim az pujdu se synem na kontrolu musim se na to zeptat jaka je zas pravdepodobnost ![]()