Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Lucii92 dekuju,no ty ji mas uz krasnou a vyfot vsechny za sebou co jsi delala pro srovnani ![]()
@Cristyna na tech ostatnich je to spatne videt:-) ale az jich udelam jeste par tak urcite vyfotim ![]()
@Lucii92 ok ja prave chtela tak cca vedet kolik dpo si byla a kdy ti takhle krasne zesilil vis?
@Cristyna tak to ti nereknu. Ja po pravde ani nesledovala ovulaci a tak. Takze kolik dpo jsem byla vubec netusim. Snazili jsme neco malo pres mesic takze tak
ale ty testy paj vyfotim. I tenhle je hodne slabucky podle toho co mi rikala kamaradka ![]()
@Lucii92 jo to je ale uz je hezky videt..aha no tak to jses stastnej clovek jen mesic ![]()
@Cristyna Ahoj co to vidí oko mé modravé??? DUCH!!
moc ti přeji aby sílil!!!to je nádhera a to si psala jak si si jistá že se nepovede!!!
![]()
@Meliskaa dekuji moc! @RomanaBl dekuju! No ja si to radeji nechci pripoustet ale je pravda ze sem tajne doufala kor kdyz jsme trefili krasne ovu..
Holky ja se tak hrozne bojim ze to zas nevyjde
manzel se i ptal jestli jsem testovala a ja mu rekla ze ne, nechci aby byl zase zklamany..staci kdyz bych byla ja..
@Cristyna hlavně zase moc negativně nemysli nebo si to akorát přivoláš a to by si určitě nerada
myslím že vše zlé už si si vybrala a teď se konečně karta obrátila a štěstěna je na tvé straně ![]()
Holky, tak se taky přidávám s fotečkou.
Ja jdu k doktorce na začátku ledna, takže by mělo jít vidět už srdíčko, a to by byla premiéra ![]()
@Cristyna u nás to taky poprvé dopadlo špatně mimi se špatně vyvíjelo, takže jsem musela ma revizi, ale ted mám takový vnitřní pocit, že to bude všechno v pořádku, ale jestli ne, tak budu z toho asi pěkně vyřízená ![]()
@RomanaBl dekuju snad ano, uvidime jeste testnu na silvestra tedy jestli vydrzim a uvidime jestli zesili nebo ne ale moc doufam ze ano
@ladid budeme si navzajem drzet palce aby to dopadlo ![]()
Ještě jsem si trošku pohrála s barvičkama holky
tak kdo ještě bude testovat teďko v prosinci?
@Lucii92 děkuju, ani nevíš jak bych byla štastná, teď se ty dny do testování zase povlečou…
snad to vydržím…hlavně nemam vubec žadny přiznaky, sem tam pichnutí, pobolení v podbříšku, ale nic moc velkyho..u těch dvou nevydařených těhu jsem měla fkt neskutečný píchání v břiše při rychlejším pohybu jsem se sesunula a čekala až to přejde..uplně stejně jsem to měla u syna, když mi v 20tt hrozil potrat…takže ted už přesně vím, co je špatně…takže ted jsem moooc rada, že mě nic neboli a nepichá, hrozně moc doufám, že to bude ok…jsem ukecaná co? ![]()