HIPPxdomácí strava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3374
22.12.14 22:35

@Boudová ahojky, zatim asi ne :( tak to mě mrzí s tím pejskem, byl už starý?

No já se těším na pořádný první Vánoce našeho drobka, minuly rok z toho ještě nic neměl, tak se těším, jaky to pro něj bude…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
22.12.14 22:38

@Cristyna Jo jo, byl to staroušek, už jsme to čekali každou chvíli. Byl nemocný, tak snad už je mu dobře.

Zrovna jsme si včera když jsme kupovali strom říkali jaká je škoda, že už nemáme dítě. Je to u toho stromečku mnohem veselejší :-) tak snad příští rok bude kojenec aspoň :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
22.12.14 22:39

@Boudová tak to pak jo…budiž mu země lehká… :andel:
snad ano, musíš doufat, zrovna dneska jsem tu na emiminu četla jeden moc hezký deníček, dopis Ježíškovi..taky byste měli napsat Ježíškovi… :kytka: my všichni..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.12.14 23:15

@Boudová

ahojky, to me moc mrzi :-(
jinak ja dnes koncim 6 dpo… a testovani se uz blizi, chtela bych v nedeli 28.12 :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7880
23.12.14 06:47

@Cristyna No ja mela cykly 35, 29, 31 a teď jsem 35, jen doufam ze to nedojde na Vanoce. 25.12. mají prijit rodiče se sestrou na oběd a na večer švagr s rodinou a tchan s přítelkyní, tak budu mit celkem honku a s bolestma bych to asi nezvladla :nevim:… Jinak ovulka byla 3.12. ze bych ji mela dvakrát za mesic? 8o a výrok mam neco mezi žlutou a hnědou barvou :-D

Tak to musí byt mnanka :-) a jak to delas? To se zavaruje? Ja bych taky chtěla zkusit ale nevím jak se to presne děla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1066
23.12.14 11:12

@Meliskaa ahojky no podle toho co tady píšeš, tak si myslím že se Vám zadařilo :D sem zvědavá jestli to tak je :), kdy budeš testovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7880
23.12.14 11:30

@Naominka Ahoj :mavam: no testovala jsem v nedeli a nic tam nebylo, mozna zkusim zitra rano. Jinak jsem se objednala na gyndu na 5.1. tak uvidime :) no kez by to vyslo, byla bych moc rada :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1066
23.12.14 11:42

@Meliskaa to věřím budu držet pěsti ;) my se snažíme s manželem 3 měsíc a taky už bych chtěla aby to klaplo…tak uvidíme na silvestra budu testovat, ale radši si žádný naděje nedávám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1080
23.12.14 12:27

@Cristyna to vis, ze ne ;-)chodim to kontrolovat i sem;-) jen jsem chtela udelat nejaky pomyslny dalai krucek…smireni s tim, ze to ted nevyslo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
23.12.14 12:35

@Meliskaa také bych řekla, že ti to vyšlo :-) tak držím palce ať se tam už zítra objeví, alespoň slabá druhá :kytka:
@Linda RICCIONE ahojky, ja dnes 6dpo, testovat budu asi den po tobě, abych kdyžtak vysadila utrogestan, jak je v Praze?
@trdlina tak to jsem ráda :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
23.12.14 12:39

@Meliskaa hele je to strááášně jednoduchy..dělá se to v troubě, dáš si do hlubokýho pekáče všechno co máš ráda…a dělá se to většinou 2kila ovoce a kilo cukru, já dávám necelý kilo…všechno ovoce nakrájíš dáš do pekáče, dáš tam koření, dávám skořici, hřebíček a koření na svařák, ještě oloupu a vypeckuju a nakrájím tam jeden citron…dám péct na 200, cca 10 min, pak přisypu cukr a přileju trochu rumu a peču cca ještě 45minut, než se udělá šťáva…občas promíchám…pak vyndám a přileju ještě trochu rumu a rozlejvám ještě horké do skleniček, zavíčkuju a je to :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7880
23.12.14 12:43

@Cristyna a vodu tam davas taky? Nepripali se to? To musim zkusit taky. Jak dlouho to ve sklenkach vydrzi? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7880
23.12.14 12:45
@Cristyna píše:
@Meliskaa také bych řekla, že ti to vyšlo :-) tak držím palce ať se tam už zítra objeví, alespoň slabá

Uvidime, nechci si delat plane nadeje abych pak nebyla nestastna :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.12.14 13:29

@Cristyna

v Cr je super, vcera jsme byly v Plzni, dnes severni Cechy ;)
no me dnes 7 dpo klesla o desetinu teplota tak nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502
23.12.14 14:26

@Cristyna jee to musi byt dobrota:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...