Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Děvčata, tak se přidávám do klubu, teda jestli můžu? Mám testovat 24.12.ale už jsem to nevydržela a testovala dnes a mam viditelného ducha:-D
Děvčata, tak se přidávám do klubu, teda jestli můžu? Mám testovat 24.12.ale už jsem to nevydržela a testovala dnes a mam viditelného ducha:-D
@Lucii92 Tak to je krátce. My se snažíme teprve ctvrty mesic
nechavame tomu prubeh a snad se brzy zadari
ted jsem 32 DC…
@Lucii92 píše:
@Cristyna není..
U mne taky nic, ale třeba je to brzy
naději neztracim. Dokud nepřijde MS tak je naděje ![]()
@Meliskaa tak třeba se ti posunula ovulka jako mně..a ty přesně víš kdy byla? Já jí měla až 25dc..dnes jsem 29dc
a už bych jinak taky pomalu čekala ms ![]()
@Cristyna Mela jsem ji v prvním týdnu v prosinc… Mym kamarádkam se ukázal těhotenský pozitivní test az v druhém mesici těhotenství…
Ahoj holky, tak ja dnes 25dc, 13ty den po IUI a test bily takze to opet nevyslo :'( Ach jo, clovek doufal, ze kdyz jsou ty Vanoce…nojo tak pojedeme 16ty mesic :- Vam preju at ty carky najdete!! ![]()
@Cristyna no řekla bych, že ne dneska jsem opět zkoušel test…pač se mi zas motá hlava a negativní…ráno jsem opět trochu špinila…tak vubec nevím, zda k doktorovi dneska dojdu…:( je to děsné ![]()
@trdlina to je zvláštní, snad to nebude nic vážného… třeba doktor něco hezkého objeví ![]()
@Meliskaa no dokud ms nedorazí, pořád je naděje ![]()
@cybermis to mě mrzí, ale dokud ms nedorazí, je ještě šance, vajíčko se mohlo uhnízďovat teprve až teď, třeba mu vše déle trvalo…uvidíš, ještě neztrácej naději ![]()