Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Linda RICCIONE koukám, že jsme na tom stejně
ja naštěstí dost často jezdím do jiných měst, tak si jednou za čas dojdu tam a to je ok, vždy najdu nějakou jinou lekarnu ![]()
no jsem zvědava co tentokrat bude..ted vím že jsme se trefili…ale hrozně mě štve ten utrogestan..
sice jsem brala jen jeden denně ale stejně.. to mám pro příště no…
![]()
me Utroš a injekce ceka az od // na testu. Dle hormon profilu mam progesteronu dostatek ale po tech vsech potratech mi ho da pry pro jistotu, 1 denne zavadet a jednu injekci, na cele tehu
kdy ty myslis ze testnes?
@Linda RICCIONE no chtěla bych vydržet co nejdyl, ale jelikož musím vysadit pak utrouše abych měla ms, tak asi kolem 11-12dpo…nevim jak mam dlouhou tu lutealku no, tak nevim kdy tak cca vysadit
viděla bych to tak na toho 29.12
to bych měla byt 12dpo pokud dobře počítám, když tam nic nebude, vysadim utrouše a budu čekat na příchod ms…a ty?
Holky to můj mi včera sam od sebe dovezl 5 krabiček testů.
prý na něho hleděli jak na blazna ![]()
@Lucii92 tyyy jo, tak to muj chlap o tom nechce ani slyšet, že
by mi to měl koupit ![]()
ja se vracim 27.12 z Cr domu a budu 11 dpo, takze testnu 28.11 (12 dpo) z ranni moci ![]()
muj by mi taky nic nekoupil, on je spis pro krevni testy
ale mam od segry ovu i tehu testy na 6 cyklu ![]()
@Linda RICCIONE supeeer tak jedno ráno bude patřit tvým // a druhé mým
už se těším ![]()
i kdyz 12 dpo s nicim nepocitam, jednou byly // az 13 dpo vecer a jednou byl duch az 15 dpo
@Meliskaa povidej mi o tom…mam stejne pocity..na zachod chodim porad a vzdycky se bojim podivat…a mam furt pocit ze uz to mam je to ale jen takova pruhledna nezapachajici voda…
Holky, tak já nevím…už jsem z toho na palici…testovat mám 20.12.(takže za 3dny)už víc jak týden mám oteklá prsa, poslední 4dny nevolnosti(dnes jsem jen na džusu) a tak jsem si řekla, že už to teda testnu, ale prd…bííííílo… Může to být ještě těhotenství??Mám za sebou 2potraty, tak už jsem z toho jelen.
@Linda RICCIONE takze jeste neni konec nadejim..zitra to rano zase zkusim…kdyz mrcha neprijde…
ja taky mela priznaky uz tyden pred MS (kolem 8/9 dpo) unava, vlci hlad a implantacni spineni, testovala jsem denne ale // jsem mela az 2 dny pred ms, tj 13 dpo. bylo snehobilo az do 12 dpo, ani duch a 13 dpo najednou krasna druha carka
@Linda RICCIONE no ja celkově s ničím nepočítám tenhle cyklus..