Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
super
jinak ja jsem dnes 3 dpo a zacnu ho pit dnes, muzes zacit kdykoli. Ja dnes uz 3 dpo ![]()
Holkyyy tak dnesni posledni mereni, bazalka krasna, graf taky
dnes v noci odjizdim smer Benatky a v 7 hod rano odlet do Cr
jsem 3 DPO ![]()
@Boudová no to jsme na tom stejně
moje poslední ms 23.11. a další čekám až tak na nový rok, cyklus cca 40 dní
no ale je pravda, že moje testování bude tak za 10 dní no, i když si myslím, že mrcha stejně dorazí…
@Linda RICCIONE Já dnes 2dpo
takže už na cestě jo? Tak to zachvíli u nás v ČR ![]()
Tak a prvni sacek NOSIFOLU vypity
koupila jsem baleni s 30 sacky
@Cristyna no neboj…včera ráno svině přišla večer jsme měli v práci večírek a ač normálně nepiji…tak jsem se tak zbourala až hruza
a říkám si, že si aspon užiji Silvestr…
Mimo mi v práci jedna vykládala karty…a říkala, že buď už jsem těhotná nebo brzy budu, že to tam mám…a že všechny ty problémy jsou jen v mojí hlavě…až prý přesměruji myšlenky na to, že můžu být těhotná tak budu…Pač od dětství mám problémy a tvrdili mi, že nebudu moct mít děti a zřejmě mi to moje podvědomí furt tlačí ven s každým neúspěšným měsícem…
Tak zkusím být pozitivnější ![]()
@Meliskaa ty jo, ty máš nějak dlouhé cykly…já už se zařekla, že dřív už testovat nikdy nebudu…za to zklamání to nestojí…počkám vždy aspon do 35dc i když to mám normálně 28 ted jsem měla až 31 tak už prostě budu trpělivější ![]()
@Linda RICCIONE no ja se toho vcelku bojim…
zas budu zklamaná…
@trdlina také jsem měla od mala představu, že nebudu mit děti, my jsme si na syna taky počkali, uvidíš, určitě to bude dobré
přesně užiješ si silvestra a jak řikáš, zaměř myšlenky jinam i když to jde těžko, ja začala třeba chodit cvičit, koupila jsem si permanentku a chodila skoro pořád, pak jsem si koupila druhou a pak ještě třetí a tu už jsem nevyužila
rok 2015 bude náš holky
![]()
@trdlina naprosto ti rozumím jak se citíš, jak řikáš, ja už pak ani po třech tydnech zpoždění netestovala, už jsem byla natolik „prázdná“, uřž jsem natolik nevěřila, že by to kdy mohlo přijít…a možná tím, že jsem to vzdala, začla plánovat jiné věci…možná díky tomu se povedlo…ale myslím si, že možná jsme se i kolikrát netrefili do ovulky, jelikož jsem to vubec neřešila…ty si hlídáš ovulaci?
Ahoj holky, uz nejakou dobu pozoruji tuto diskusi az jsem se nakonec rozhodla pridat.
S pritelem se snazime od brezna a stale nic. Na stedry den budu 26DC tak jsem zvedava, jestli letos prijde Jezisek. ![]()