Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Cristyna Včera, ale nic tam nebylo… treba je brzy, uvidime ![]()
@Meliskaa no mam ms tak nevim… Je tedy pravda, ze jsem cekala ze to po tech hormonech na narust sliznice budu mit konecne poradne a stejne to mam hrozne slabe dnes uz to skoro nemam takze zase 3dny i s cestou…ale tehotna urcite nejsem poznala jsem podle prsou…povolilo napeti…a ty budes testovat kdy…doufam ze ti to vyjde moc ti to preji ![]()
@bibous jo to je mozny, ale kdyz to nepotrebuji vedet hned ted okamzite, tak to testnu radsi z te ranni a jeden den si pockam a vim ze jsem pro presnost testu udelala maximum
@Meliskaa Děkuju
bylo by to naše druhé..
ale u první těhu jsem žádne přiznaky neměla jen spavost..ale otěhotněla jsem kvuli tomu že jsem měla zánet moč. cest ![]()
Holky tak jsem to nevydrzela..testovala jsem dnes rano a nic ![]()
@Cristyna píše:
@Meliskaa třeba jo, třeba ovu byla dyl
Ovulace byla v prvním týdnu prosinci, to vim urcite, protoze jsem mela obrovske bolesti… kamaradkam se pozitivni test ukazal az v druhem mesici tehotenstvi, takze si zatim z toho halvu nedelam, jediny co mam je strasna unava, obcas zaboli bricho…
@trdlina píše:
@Meliskaa no mam ms tak nevim… Je tedy pravda, ze jsem cekala ze to po tech hormonech na narust sliznice budu mit konecne poradne a stejne to mam hrozne slabe dnes uz to skoro nemam takze zase 3dny i s cestou…ale tehotna urcite nejsem poznala jsem podle prsou…povolilo napeti…a ty budes testovat kdy…doufam ze ti to vyjde moc ti to preji
a treba neeee, nekdo ma i tehotenstvi bez priznaku
… zkousela jsem dneska rano a nic tak to zkusim az toho 24.12. a uvidim a kdyby nic tak hned v lednu zajdu na gyndu aby se na mne koukla ![]()
@Lucii92 píše:
Holky tak jsem to nevydrzela..testovala jsem dnes rano a nic
a v jake jsi fazi cyklu?
@Lilinka97 píše:
@Meliskaa Děkujubylo by to naše druhé..
ale u první těhu jsem žádne přiznaky neměla jen spavost..ale otěhotněla jsem kvuli tomu že jsem měla zánet moč. cest
Noo, tak uvidis jak to bude u druheho. Nekdo ma kazde tehotenstvi jine ![]()
@Meliskaa snazime se 2 mesice takze ovu a pod. zatim nejak nesleduju a nepocitam
ale v utery mam dostat ms
@Meliskaa tak je to fakt divny ms mi skoncila bylo to spis spineni nebo velmi slaba ms, ktera trvala tri dny…dneska se mi hrozne mota hlava…zitra pujdu k doktorovi…