Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky, ja taky rano delala test, sice mam MS prijit az tak za 3-4 dny, ale stejne test negativni. ![]()
@cybermis Jeste neprestavej doufat. Verim, ze je to tezky, ale prece jen. Dokud nedorazila mrcha tak je sance ![]()
Holky to cekani je strasny
ms mam dostat zitra ale uz ted me zacina bolet bricho..takze myslim ze darecek v brisku letos nedostaneme
asi na to moc myslim…ale v dubnu mame svatbu tak po novem roce prijdu na jine myslenky a treba se povede;)
@Cristyna tak jsem doma od lékaře…Dostala jsem zase koňskou dávku hormonů a jedeme znovu… pokud to nevyjde tenhle měsíc, tak s hormonama na chvilku končím a nechám tělo odpočinout…jsem ted hotová pořád se mi motá hlava nikdo neví z čeho
test ráno negativní a sliznice jen 5,7mm takže těhotenství nehrozí…
@trdlina tak to mě mrzí
ale není všem dnum konec, jednou to vyjde, musí
hlavně aby už tam rcha dorazila a mohlo se snažit vid? když už nic..
@Cristyna už mám po ms
už začínáme znovu jsem 5dc…jen jsem to měla tři dny a hrozně slabé…tak mám nasazené hormony ted trochu jinač…a beru to pozitivně v pondělí se půjdu k dr. kouknout jak narostly folíky
a už jsem založila novou diskusi:) novoroční snažení vychází mi to pěkně na Silvestr:) tak snad trochu alkoholu a nebudu na to tak myslet a vyjde to samo
![]()
@trdlina tak super! Ale doufám, že nám odtud neutečeš
myslím, že nás tu pár ještě taky zůstane..
Holky, tak jsem myslela, ze jsem to dostala… Jela jsem z práce a obrovské bolesti, nafouklé břicho ale cervena nedošla, mam ale výtok tak nevím co to je ![]()
@Meliskaa třeba už nedorazí
a nemáš teprv ovulku? víš určitě že už byla?
Ja dělam zrovna pečený čaj holky a je tááák vyborný, mňam
![]()
@Cristyna ovulku? Jsem 34 DC tak nevím
… Mňam
z čeho delas?
@Meliskaa no hele ja se taky divila když přišla až 25dc…jako je to možny pak by si měla i cyklus delší…ja kolikrát měla cyklus i 50 dní…
dělám z kila rybízu, pul kila třešní a pak třičtvrtě kila jablek a mandarinek, plus citron, koření a rum…výborný mnam mnam..nevim jestli to nakonec misto darku nesnim sama ![]()
Čau ženský
Tak co už je některá těhotná? Já se dlouho neozvala, přijel mi přítel a umřel mi pes. :-/ Tak jsem ani na těhotenství nemyslela. Co se mi ale stalo: včera jsme souložili a oba jsme po byli od krve, tak jsem měla radost, že mám 1.DC a než se přítel vrátí do práce, tak se sto třeba stihne a ono prd.. dnes zase nic, tak že se to bude rozjíždět zase pár dní.
Co vy těšíte se na Ježíška??? ![]()