Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Meliskaa rok a pul…ale nastesti jednoho svistika uz doma mam
a i diky nemu byly ty Vanoce krasny ![]()
@cybermis tak to verim, s dětma to musí byt super. A kolik let ma? A jak se jmenuje?
@Meliskaa Vanoce byly jen o nem
bude mu 2,5 a mel uz radost
Jen je chudak dobitej a oteklej, vysekal se nam vcera na motorce tak jsme byli jeste dopoledne RZS ve spitalu… A od Jeziska dostal odrazedlo, tak nevim nevim kdy ho vemem ven ![]()
Jo a rano dosla ms…takze vsechno nanovo, vanocni zazrak se nekona :'(
@Meliskaa to je mi lito
drzim pesti aby to brzo vyslo
…me carka zesilila ale uplne minimalne.Chci si koupit digitalni test. Mate nekdo zkusenost?
@Linda RICCIONE super! To vypada nadejne
ja dnes 8dpo vcera uplne sileny krece do bricha a pri noseni syna sileny pichani, no uvidime co z toho bude..
Jak jste si uzili Vanoce holky?
@Meliskaa píše:
@30_aneta Ahojmoc drzim pesticky
![]()
Děkuji, dneska tetka nedorazila…tak snad ani zítra nedorazí ![]()
Holky prosím vas mám takový blby dotaz
kdybych sla příští týden ve středu na gyn. byl by vidět váček? Chceme to na silvestra říct rodině a chtěla bych to mít nejdřív potvrzene.Ne jen z testu protože MS nikde a čárka sílí. Vim jsem nedockava
dekuju ![]()
@Lucii92 Noo, asi by být mohl, ale být tebou, ještě bych počkala, až bude srdíčko a k dr. šla až po novém roce… Ten týden dva už to vydrží
A jestli ti jde o Silvestra, tak řekni, že máš zánět močáku a že bereš atb…tak nemůžeš pít ![]()
@cybermis asi jo ale chtěla bych vidět aspoň něco. Dnes me strašně bolí prsa a břicho:( takže doufám ze už je to,,tutovka,, ![]()
@Lucii92 tak k dr. klidně jdi
Ale s tou informací o vašem těhotenství šířenou do okolí bych počkala až na to srdíčko
Ono to pak bude i hezčí jim říct, že tomu človíčkovi už i buší
A prsa jsou normální, břicho taky…jako na ms. Tak snad bude vše v naprostém pořádku
Jsem ráda, že to na ten štědrý den vyšlo alespoň někomu ![]()
@Lucii92 nechcu te strasit ale zvlastni zkusenosti vim ze tutovka to neni nikdy a preci je jen lepsi chvili jeste pockat nez pak vsem vysvetlovat ze mimi nebude..samozrejme tobe moc preji aby bylo vse ok, ale tot muj nazor..
@Linda RICCIONE tesim se na testik vypada to hezky ![]()
@Cristyna @cybermis holky dekuju
mate pravdu ze bude lepší počkat. Může se stát ještě spousta věci ale jsem prostě strašně šťastná a nejradši to řekla rodině hned. Pockame az na to srdicko ![]()
@Lucii92 Ahoj Luci, moc blahopřeji
tak jsem ráda, že v tom nejsem sama. Já jdu na kontrolu už 5. ledna, protože jsem už jednou těhotna byla, ale plod se spatne vyvíjel, tak snad to ted klapne