Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Monisa ahojky, vítej
no doufám, že nám nadělí co nejvíce pozitivních testíků ![]()
holky já dnes 3dpo!
![]()
Ahoj holky
ja mam termin ms 24.12. a protoze se snazime uz delsi dobu, tak zkusim test ted v pondeli, to budu 10-13dpo (nevim kdy presne byla ovulace),abych nebyla ma Stedry den tak smutna… Cely mesic jsem naprosto v klidu, ale jak se to blizi zacinam zase panikarit, no priznaky ani nemam tak tomu moc sanci nedavam :'( I kdyz by to byl ten nejlepsi darek vlastne i jedinej, s manzelem si nic nedavame…
@cybermis mluvis mi z duse, mam to uplne stejne. Ja testu taky bud v pondeli nebo utery. Priznaky zadne, jen trochu vic nez obvykle citliva prsa, jinak nic. A darecky si s pritelem taky nedavame. Ale nesmutni, spoustu holek priznaky nemely a tehu byly. ![]()
@Cristyna dekuji.
kdy budes testovat?? A jak dlouho se snazite?
@Monisa no na me se Jezisek vykaslal uz loni tak ma letos sanci to napravit
Jsem po druhem IUI, tak uvidime..
@Monisa není zač, snažíme se 13 měsíců o druhé miminko. Mám doma ještě 15 měsíčního syna, který nám trval 15 měsíců. Tak jsme tomu nechali hned volný půběh a jak je vidět, udělali jsme dobře…chtěli jsme děti tak cca dva roky od sebe, což už moc nedáváme…no uvidíme..
Jak dlouho vy?
@cybermis Jééé tak to moc držím palce
my se to snažíme nechat na přírodě, když už máme jedno, musí jít přeci i to druhý ![]()
moc držím palečky ať se dočkáte ![]()
@trdlina a třeba těhotná jsi, co ty víš
kamarádka menstruovala do 3. mesice a az v druhém mesici se ji ukázaly dve čárky na testu ![]()
Jooo pořád to čekám kdy přijde a ono nic. Dneska 32 DC…
@Cristyna diky tobe taky drzim palce
My se snazime 15 mesicu a za dva mesice mi konci rodicak, proto jsem to zacala resit pres CAR… samozrejme ze sem to tak nechtela :'(
@Meliskaa ahojky a testovala jsi? Holky už sem někdo dejte ten pozitivní testík ![]()
@cybermis aha
takže také druhé? Mně končí rodičák v únoru 2016, tak máme ještě pul roku…tak uvidime…to je mi jasny, to asi nechce nikdo
tak snad Ježíšek nadělí ![]()
@Cristyna no vim ze ji mam kolem 16dc a potvrdil mi to i doktor…
@Cristyna jak teda ctu tak jsme na to jeste dobre. Snazime se o prvni a to rok. Takze zatim taky volny prubeh, jen zakladni vys. jako hormonalni profil a ten mam OK. ![]()
Jinak holky dneska fakt vtipny rano, vcera jsem si vecer rikala ze uz to nevydrzim a dneska udelam TT. No a rano me vzbudila sousedka, trochu zmatky a tak jdu odedveri pomalu do koupelny, na WC a po chvili jen,, Do haje" Normalne jsem zapomnela, ze mam vzit vzorek.
kdyz to takhle pujde dal budu testovat fakt poctive az na Stedry den. ![]()
@Monisa já myslela, že dnešní těhotenské testy už se nemusí dělat jen z té nejčerstvější ranní moči ![]()
@Monisa tak to je dobře
no to se mi taky občas stalo, alespoň nebudeš hledat duchy, ale rovnou uvidíš dálnici ![]()