Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Meliskaa píše:
@Boudová jo tak tomu rozumim. My jsme zacali ted v srpnu, v rijnu mi bylo 29, tak bych rada kolem 30 uz mela miminkoted v dubnu byla svatba a ja chtela jeste chvilku pockat, ale pudy zacaly driv
nooo ja jsem v 26 byla sama, tak to neslo
Já ani tak nemám pudy na to miminko, jako protě potřebu mít větší rodinu, přijde mi že je nás doma málo
a těším se spíš na větší děti.
Jůůů a jak se žije v italii???
Hned bych šla víc na Jih, ale nemám na to „koule“.
@Linda RICCIONE píše:
@Boudová
nee myslim v hlave to, ze ted to nejde… ze se na to asi moc upinam vis…
ja taky pracovala od 18 do 26 cely rok
ted jen v lete, 7 dni v tydnu, 13 hodin denne, pracuju na Silvestra a Velikonoce ![]()
zije se tu dobre, hlavne 800 m od baraku more a teploooo
celkove mi italsky temperament a lidi sednou vice
no ja se tu seznamila v 2009 s mym pritelem kdyz jsem byla na dovce
takze to bylo jednoduchy, horsi byl ten prvni rok, bez jazyka a pratel. Dnes uz jsem tu jako ryba ve vode, mam tu hodne ceskych i slovenskych kamaradek
Ty jooo to je super. Já miluju moře a cokoli s ním spojené, tak že fakt závidím a uplně si to představuju jaký to je misto na Lipno jet hezky k moři a celé léto slunečno. ![]()
@Linda RICCIONE píše:
@Boudová
Ahoooj holky
tak já s Váma na Vánoce určitě testovat nebudu..jelikož včera jsem měla takový podivný výtok, tak jsem si pro jistotu udělala ovu test a byl pozitivní, dnes jsem byla na gyndě pro prášky kvuli tomu zánětu a kouknul mi na to a opravdu, folik těsně před prasknutím, takže já ovuluji dnes
a jelikož jsem už brala utrouše, tak smula, i když sic jen jeden denně..no uvidime…
ale každopadně takhle mi to vychází až někdy k silvestru…se mi ms pěkně šoupla..díky ovulaci kterou mám ted 25dc!
@Cristyna To nevadí, mě se tahle diskuze líbí není nás tu moc, tak že se v tom orientuji a můžem testovat klidně dál v roce 2015 společně. ![]()
@Boudová bude mi potěšením
ty jo břicho mě bolí pěkně…musim jit znasilnit manžela, dítě už konečně spí
tak zatím
![]()
@Cristyna píše:
@Boudová bude mi potěšenímty jo břicho mě bolí pěkně…musim jit znasilnit manžela, dítě už konečně spí
tak zatím
![]()
Se máš, mě přijede přítel po 3 týdnech a moc si toho neužije, pač to na Vánoce asi dostanu.
Takže nebude ani dítě ani sex.
jeeee tak to nebudu sama co bude testovat na/pred Silvestra. Ja jsem dnes 1 dpo… tak to hlavne poradne pojistete ![]()
@Boudová
joo na to si clovek rychle zvykne. Ja miluju more a plaze i v zime
@Linda RICCIONE píše:
@Boudovázije se tu dobre, hlavne 800 m od baraku more a teploooocelkove mi italsky temperament a lidi sednou vice
no ja se tu seznamila v 2009 s mym pritelem kdyz jsem byla na dovce
takze to bylo jednoduchy, horsi byl ten prvni rok, bez jazyka a pratel. Dnes uz jsem tu jako ryba ve vode, mam tu hodne ceskych i slovenskych kamaradek
to je pěkný ![]()
ale uz se tesim do Vanocni Prahy, na Vanoce jsem v Cr nebyla 3 roky, a naposled 14 dni ted v lednu
letime i s pritelem, o to to bude hezci. ![]()
@Linda RICCIONE píše:
@Boudovájoo. Po prvnim potratu 21.12.2012 jsme se zacali snazit az v zari 2013, pritel byl hotovej a nechtel o snazeni pak slyset, ja si nasla novou praci atd. Pak v rijnu hned prvni cyklus jsem otehotnela ale v prosinci zamlkly tehu v 11 tt.
Pak pauza 2,5 mesice a v unoru 2014 opet prvni cyklus snazeni jsem otehotnela ale v breznu samovolny potrat. V kvetnu 2014 prvni konzultace v CAR, od kvetna do srpna jsme chodili na vysetreni a cekali na vysledky… a od zari 2014 se snazime zase, 4 cyklus a zatim nic
To je sileny, musite byt z toho vycerpani
tak snad se vam brzy zadari a budete mit miminko ![]()
@Boudová No ja bych radsi kdyby to bylo porad male, pac ta dnesni mladez… to pak na tebe zacne kasla v puberte a mame po srande ![]()
Ahojky děvčata
tak já bych měla testovat na silvestra je to náš třetí pokus tak uvidíme zda to vyjde
a když ne tak ten žal aspoň pořádně zapiju ![]()